Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is de ideale manier om meer ruimte te creëren in uw woning en om uw woning in waarde te laten stijgen. We maken prefab dakkapellen die geheel aansluiten bij de wensen van onze klanten en de uitstraling van hun huizen. In slechts één dag plaatst VH Dakkapellen uw nieuwe dakkapel en dankzij de onderhoudsvriendelijke eigenschappen heeft u er daarna geen omkijken meer naar.

De voordelen van een prefab dakkapel:

  • Kostenbesparend
  • Waardevermeerdering voor uw woning
  • Onderhoudsvriendelijk
  • In 1 dag geplaatst
  • Geen overlast
  • Extra wooncomfort en meer ruimte
  • Uit te breiden en af te werken met extra opties

Prefab dakkapel laten plaatsen

Onze dakkapelspecialisten zorgen voor een snelle en vakkundige plaatsing van uw prefab dakkapel. Om ervoor te zorgen dat de dakkapel perfect aansluit bij uw wensen en uw huis, komen we graag bij u langs om de woning te bekijken. Maar een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op.

Het team van VH is heel netjes te werk gegaan en nadat de dakkapel geplaatst was, hebben ze alles opgeruimd en ze boden mij de optie om mijn oude dakkapel mee te nemen.
De heer Drost uit Kampen

Mogelijkheden dakkapellen

Kies bijvoorbeeld voor een prefab dakkapel met 1 dicht raam en 2 draai-/kiepramen. Onze prefab dakkapellen zijn volledig op maat.

Prefab dakkapellen kopen

U kunt bij ons een vrijblijvende prijsopgave opvragen voor een prefab dakkapel. De plaatsing en de productie van de dakkapel wordt in onze prijsberekening meegenomen. De precieze prijs hangt af van diverse factoren, zoals de afmetingen en het gekozen materiaal. Ook eventuele extra opties nemen we op in onze prijsberekening. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij VH Dakkapellen om meer te weten te komen over de kosten.

We werden goed geadviseerd over een geschikte dakkapel en ook tijdens het plaatsen was de service heel goed. Alles werd uitgelegd en het team is nauwkeurig te werk gegaan.
Familie Kok uit Almere

De voordelen van een prefab dakkapel

Bespaar honderden euro’s

Onze prefab dakkapellen zijn zeer gunstig geprijsd. We produceren deze in onze eigen fabriek, waardoor we kostenbesparend te werk gaan. De lagere kosten zijn ook een resultaat van een zeer korte bouwtijd. In vergelijking met het ter plaatse bouwen, zijn onze monteurs slechts enkele uren aan het werk om uw dakkapel te maken. Al het zware werk wordt gedaan met behulp van de hijskraan: van het verwijderen van het afval tot de plaatsing van de prefab dakkapel.

Waardevermeerdering en extra wooncomfort

Met onze prefab dakkapel maakt u van uw zolder een volwaardige kamer dankzij de extra ruimte die de uitbreiding met zich meebrengt. Ook profiteert u in de meeste gevallen van een verbeterde lichtinval. Een niet-bruikbare zolder verandert op deze manier in een extra slaapkamer of hobbykamer. Niet alleen handig bij een gezinsuitbreiding, maar ook financieel gezien een pluspunt omdat de waarde van uw huis stijgt.

Geen overlast

VH Dakkapellen is gespecialiseerd in de oplevering van prefab dakkapellen. Het gehele proces van voorbereiding, plaatsing en waterdichte afwerking duurt slechts een dagdeel. Onze hijskraan maakt steigers onnodig en het afval nemen we direct mee.

Vele opties

Wij kunnen uw dakkapel op diverse manieren afwerken. Kies bijvoorbeeld voor airconditioning, horren of een afwerking met gipsplaten. Bekijk de volledige lijst met dakkapel opties en accessoires of vraag naar de mogelijkheden.

Typen dakkapellen

Prefab dakkapel van hout

Een prefab dakkapel van hout maken we van de beste kwaliteit hardhout. Ons hout beschikt altijd over het KOMO-meurmerk dat aangeeft dat het duurzaam geproduceerd is. Met een houten dakkapel creëert u een natuurlijke uitstraling, daardoor past dit type dakkapel bij vrijwel iedere woning.

Prefab dakkapel van kunststof

Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke dakkapel raden we een kunststof variant aan. Een prefab dakkapel van kunststof werkt isolerend en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dankzij deze voordelen bespaart u op uw energierekening en bent u verzekerd van een dakkapel die lang meegaat.

Prefab dakkapel van houtlook

Bij een prefab dakkapel met houtlook profiteert u van zowel de voordelen van hout als van kunststof. Dit type dakkapel heeft de robuuste uitstraling van hout en de isolerende eigenschappen van kunststof. Daarnaast zijn houtlook dakkapellen zeer onderhoudsvriendelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een prefab dakkapel laten plaatsen op uw woning en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij VH Dakkapellen. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en u een prijsopgave voor de dakkapel te geven. Ook is het mogelijk om telefonisch een offerte aan te vragen; bel daarvoor naar 038 337 7989.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.