Kunststof dakkapel

Met een kunststof dakkapel van Van Hattem Dakkapellen koopt u direct extra ruimte op uw zolder of eerste verdieping. Onze dakkapellen worden binnen een dag geplaatst en volledig vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Welke kleuren, accessoires of opties u ook kiest, wij maken uw dakkapellen volledig naar wens. Een kunststof dakkapel van Van Hattem verzekert u van:

 • Een kunststof dakkapel geheel op maat
 • Plaatsing in één dag
 • Tien jaar garantie
 • Nooit meer schilderen
 • Hoge isolatiewaarde
 • HR++ dubbele beglazing (standaard uitvoering)
 • Kozijnprofielen versterkt met verzinkt staal

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Een vrijblijvende prijsopgave voor een kunststof dakkapel

Van Hattem Dakkapellen levert uitsluitend maatwerk. Zo kunnen we u garanderen dat de kunststof dakkapel die u gekocht heeft volledig voldoet aan uw wensen en betaalt u nooit teveel voor u dakkapel. Om u een indicatie van onze mogelijkheden te geven, hebben we hieronder een aantal voorbeelden van onze kunststof dakkapellen opgenomen. U kunt bij ons altijd om een vrijblijvende prijsopgave vragen voor uw kunststof dakkapel.

Mogelijkheden kunststof dakkapel

Kies bijvoorbeeld kiezen voor een kunststof dakkapel met 1 dicht raam en 2 draai/kiepramen of 3 draai/kiepramen en 2 dichte ramen. Het dakkapel is volledig op maat.

Door onze brede vakkennis en gediplomeerde professionals hebben wij voor ieder dak een passende maatwerkoplossingen. Wij werken volgens een aantal stappen, zodat u verzekerd bent dat de dakkapel wordt gemaakt conform uw wensen en op de afgesproken dag wordt geleverd. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons via 038 - 337 7989 voor een kunststof dakkapel op maat.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Extra opties voor een dakkapel van kunststof

Wij produceren de kunststof dakkapellen in onze eigen fabriek te Genemuiden. Dit gebeurt in een klimaat met ideale omstandigheden, waardoor wij altijd dezelfde hoge kwaliteit leveren. Bij Van Hattem Dakkapellen kunt u uw kunststof dakkapel laten voorzien van vele opties, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden om uw dakkapel te verfraaien:

Optielijst voor de buitenkant van de dakkapel

 • Met plat of schuin dak
 • Oude dakkapel verwijderen en afvoeren
 • De kleuren van de (raam)kozijnen
 • Materiaal en kleuren van de zijwangen van de kunststof dakkapel
 • De kleuren van de dakranden
 • Extra uv-werende coating
 • Triple isolatiebeglazing

Optielijst voor de binnenkant van de dakkapel

 • Ventilatieroosters
 • Elektrisch sunscreen of rolluik
 • Uv-werend glas
 • Kunststof hor

Bouwafval en -vergunning

Indien u bij ons een nieuwe dakkapel koopt, zorgen wij ervoor dat uw oude dakkapel wordt afgevoerd. Voordat u een van onze kunststof dakkapellen koopt, doet u er verstandig aan om bij de gemeente te informeren of de dakkapel vergunningsvrij mag worden geplaatst. Wanneer gewenst verzorgen wij de complete bouwaanvraag inclusief vergunning bij uw gemeente. Neem contact met ons op via 038 - 337 7989 voor een vrijblijvende offerte of vraag deze hier aan.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Stappenplan voor het kopen van een kunststof dakkapel

Van Hattem Dakkapellen levert uitsluitend dakkapellen die volledig op maat en naar uw wensen zijn gemaakt. Om dit te kunnen garanderen maken we gebruik van een drietal stappen:

Stap 1: Wensen en oriëntatie

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. In het gesprek geven wij u advies over welke dakkapel het beste bij uw woning én budget past. Ook onderzoeken we direct de technische en bouwkundige staat van uw dak en meten de dakkapel nauwkeurig in.

Stap 2: Offerte op maat

Nadat uw wensen en mogelijkheden duidelijk zijn, maken wij een geheel vrijblijvende offerte op. In de offerte specificeren we alle kosten, waardoor een helder overzicht ontstaat van de kosten voor een kunststof dakkapel.

Stap 3: Het plaatsen van de kunststof dakkapel in een dag

Zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte van Van Hattem Dakkapellen, starten wij met het fabriceren van uw gewenste kunststof dakkapel. Ook nemen wij contact met u op om een tijdsplanning en datum van plaatsing te bespreken. De standaardlevering van onze kunststof dakkapellen is 6 weken, maar kan bij spoed versneld worden. Vul het contactformulier in of bel naar 038 337 7989 voor een offerte op maat.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Uitstraling van de dakkapel van kunststof

Afhankelijk van de uitstraling die u wenst, kunnen de kunststof kozijnen worden uitgevoerd met een vlak of een verdiept profiel. Kozijnen met een vlak profiel zijn wat strakker en worden vaak bij nieuwere woningen aangebracht. Kozijnen met een verdiept profiel lijken qua uitstraling en opbouw meer op de traditionele houten kozijnen en worden daarom vaak gebruikt bij renovatie en klassieke woningen. Het kunststof wat voor de productie van de dakkapel wordt gebruikt, is direct in de juiste kleur gegoten. Hierdoor is de kunststof dakkapel altijd kleurvast en kleurecht. Om het kunststof nog beter te beschermen tegen weersinvloeden is het mogelijk om de dakkapel laten voorzien van een uv-werende coating.

EPDM-dakbedekking

Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer-dakbedekking is een dun soort rubber die waterdicht en zeer elastisch is. In vergelijking met bitumen of andere dakbedekking is EPDM veel beter bestand tegen weersinvloeden en uv-straling. Standaard voorzien wij u dak van EPDM en geven wij 10 jaar garantie op de dakbedekking.

Extra isolatiewaarde

Een kunststof dakkapel heeft een hoge isolerende werking. Dit komt omdat de kozijnen zijn opgebouwd holle ruimtes en worden versterkt met verzinkt staal. Op die manier is het kunststof niet alleen veel sterker, maar hebben deze ook nog eens een extra isolerende werking.

Alternatieven op kunststof

Binnen kunststof bieden wij 2 varianten dakkapellen. Kunststof uit 1 kleur en de houtlook dakkapel variant. Daarnaast bieden wij ook traditionele hardhouten dakkapellen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.