VH Dakkapellen 1ste leverancier met KOMO-Dakkapellen Certificaat

Woensdag 30 mei heeft directeur Robert van Hattem het eerste KOMO Attest dakkapellen ontvangen. Sindsdien zijn wij het eerste prefab dakkapellen bedrijf in Nederland met het KOMO-Dakkapellen certificaat, hét kwaliteitskeurmerk voor dakkapellen.

Doordat onze monteurs ook gecertificeerd zijn voor de montage van dakkapellen is zowel de kwaliteit van onze producten als de montage gewaarborgd.

Zekerheid van kwaliteit en veiligheid

Als (prefab) dakkapellen bedrijf doen wij ons best om voorop te lopen, vooral als het gaat om de kwaliteit van onze producten. Als u een dakkapel bij ons afneemt, dan weet u dat deze geïsoleerd, brandwerend, luchtdicht en veilig is. Daarnaast bent u verzekerd van een veilige en nette plaatsing, door vakbekwame timmermannen.

  • Onze dakkapellen voldoen aan de Beoordelingsrichtlijn Combinatie Bouwsystemen (KOMO® BRL 0103).
  • Onze opbouwen worden geïnstalleerd volgens de Beoordelingsgrondslag Montage (SKH BGS 009).
  • De eisen uit het bouwbesluit 2015 worden gerespecteerd.

Certificaten voor product en montage

Met onze certificaten willen wij onze opdrachtgevers laten zien dat ons bedrijf beschikt over vakbekwame timmermannen en dat zij hierdoor ook een gegarandeerd goed eindresultaat kunnen verwachten. Hieronder vindt u aanvullende informatie.

KOMO®-Attest: Beoordelingsrichtlijn Combinatie Bouwsystemen

Voor de beoordelingsrichtlijnen van het Komo®-Attest moeten onze dakkapellen op elk vlak van goede kwaliteit zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat de dakkapel sterk genoeg is en o.a. bestand is tegen schokken. Daarnaast moet de dakopbouw voldoende brandwereld, luchtdicht en geïsoleerd zijn.

Dakvenstermeesters Montage Keurmerk

Voor het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk worden persoonsgebonden certificaten afgegeven. Hiervoor moeten onze vakmannen een erkende cursus volgen, waarbij zij hun vakmanschap aan moeten tonen. Vervolgens vindt er iedere twee jaar een herbeoordeling plaats. Lees hier meer over het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk.

Ook een dakkapel van topkwaliteit?

Wilt u uw zolder of eerste etage uitbreiden met een dakkapel? Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw huis: vraag vrijblijvend uw dakkapel offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.