Houtlook dakkapel

Een dakkapel met de karakteristieke uitstraling van hout, maar dan zonder het schilderwerk? Met een houtlook dakkapel van Van Hattem creëert u in één dag meer leefruimte en daglicht. Ook stijgt uw huis direct in waarde dankzij een dakkapel. Door de houtnerfstructuur zijn onze kunststof dakkapellen niet van houten dakkapellen te onderscheiden. Een houtlook dakkapel wordt door Van Hattem geheel op maat gemaakt en biedt u de volgende voordelen:

 • Voordelen VH Houtlook dakkapel:
 • Binnen een dag geplaatst
 • 10 jaar garantie
 • Karakteristieke uitstraling van hout
 • Vochtbestendig
 • Duurzaam
 • Onderhoudsarm
 • Isolerend
 • Voorzien van HR++ glas
 • Kozijnen versterkt met verzinkt staal

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Houtlook dakkapel geleverd vanaf € 4.250,-

We maken een houtlook dakkapel conform uw wensen. Om u een indicatie te kunnen geven van de uitgebreide mogelijkheden van Van Hattem Dakkapellen, hebben we hieronder een aantal voorbeelden van houtlook dakkapellen voor u op een rij gezet. We kunnen al een houtlook dakkapel leveren en plaatsen vanaf € 4.250,- inclusief btw en 10 jaar garantie.

Mogelijkheden houtlook dakkapel

Een aantal mogelijkheden zijn een dakkapel met 1 dicht raam en 2 draai/kiepramen of een dakkapel3 draai/kiepramen en 2 dichte ramen. Dit zijn slechts twee voorbeelden, de keuze is aan u.

Van Hattem Dakkapellen heeft door de jaren heen vele dakkapellen geplaatst. Om de zoektocht naar uw ideale dakkapel te vergemakkelijken, werkt Van Hattem volgens een driestappenplan. Zo bent u verzekerd van een houtlook dakkapel die volledig aansluit op uw wensen. Vraag ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL aan of bel ons via 038 - 337 7989 voor een houtlook dakkapel op maat.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Extra opties voor een houtlook dakkapel

In onze fabriek in Genemuiden produceren wij onder ideale omstandigheden de houtlook dakkapellen. Tijdens het productieproces verblijft het materiaal op een droge plek met ideale temperatuur. Zo leveren wij de dakkapellen altijd met dezelfde hoge kwaliteitsstandaard. Bij Van Hattem Dakkapellen heeft u de beschikking over de volgende opties en accessoires:

Optielijst voor de buitenkant van de dakkapel

 • Schuin of plat dak
 • Het afvoeren van de oude dakkapel
 • (Raam)kozijnen in een andere kleur
 • Keuze in kleur & materiaal zijkanten dakkapel
 • Dakranden is diverse kleuren beschikbaar
 • Extra uv-werende coating
 • Triple isolatiebeglazing

Optielijst voor de binnenkant van de dakkapel

 • Metalen ventilatieroosters
 • Sunscreens of rolluiken (elektrisch)
 • Uv-werend glas
 • Insectenhor

Bouwafval en vergunning

Bij Van Hattem zorgen wij ook dat uw oude dakkapel wordt afgevoerd en op milieuverantwoorde wijze wordt verwerkt. Daarnaast nemen wij ook het bouwafval dat vrijkomt bij het plaatsen van een dakkapel voor u mee. Het kan zijn dat de houtlook dakkapel die u voor ogen heeft niet vergunningsvrij mag worden geplaatst. Vraag daarom altijd na bij uw gemeente of u een bouwaanvraag in moet dienen of bel ons via 038 - 337 7989. Wij controleren dan direct voor u of een vergunning vereist is en vragen deze, wanneer nodig, direct bij uw gemeente aan.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Stappenplan voor het kopen van een houtlook dakkapel

Van Hattem Dakkapellen volgt een drietal stappen om de houtlook dakkapel die u voor ogen heeft te realiseren:

Stap 1: Oriënteren en wensen

Een houtlook dakkapel kopen kan u nogal wat hoofdbrekens bezorgen. Daarom komen onze adviseurs graag (gratis) bij u langs om alle technische, bouwkundige en optische mogelijkheden met u te bespreken. Vervolgens geven wij advies over welke dakkapel bij uw woning en budget past. Ook meten we de beoogde dakkapel zeer precies in.

Stap 2: Offerte op maat

Op basis van uw wensen en budget maken wij een offerte voor u op. Deze offerte is zo gedetailleerd mogelijk opgesteld. Op die manier ontstaat een helder en volledig beeld van de kosten voor een houtlook dakkapel.

Stap 3: Binnen 1 dag plaatsen van de houtlook dakkapel

Na akkoord van u op de offerte van Van Hattem Dakkapellen, beginnen wij met het vervaardigen van uw houtlook dakkapel. Tevens nemen wij direct contact met u op om de datum van plaatsing te bespreken. Onze standaard levertijd is 6 weken, maar dit kan eventueel versneld worden. Vul voor een passende offerte het contactformulier in of bel naar 038 337 7989.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Verdiept of vlak profiel

Afhankelijk van de uitstraling die u wenst, kunnen de kunststof kozijnen worden uitgevoerd met een vlak of een verdiept profiel. Kozijnen met een vlak profiel zijn strakker en zijn uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen of woningen onder architectuur. Kozijnen met een verdiept profiel lijken qua uitstraling en opbouw op traditionele houten kozijnen en worden daardoor vaak geplaatst bij oudere woningen.

Natuurgetrouwe uitstraling van de dakkapel

Een houtlook dakkapel wordt gemaakt met kunststof voorzien van houtnerfstructuur. Hierdoor ontstaat de authentieke uitstraling van hout, maar is de dakkapel veel duurzamer en onderhoudsarmer. Daarnaast kunt u de houtlookdakkapel voorzien van Renolit-folie. Dit folie heeft een uv-werende werking en benadrukt nog sterker de houtnerfstructuur. Bij Van Hattem Dakkapellen heeft u bovendien de keuze uit een breed scala aan kleuren om uw dakkapel dezelfde uitstraling als uw huis te geven.

Inbraakwerend en isolerend

Een kunststof kozijn is opgebouwd uit meerdere ‘kamers’ en versterkt met verzinkt staal. Dit maakt de houtlook dakkapel uiterst sterk en zorgt tevens voor een optimale isolatie van geluid en warmte. Naast dat EPDM-dakbedekking uw dakkapel goed beschermt tegen de weersinvloeden, heeft het tevens een uitstekende isolerende werking. Dankzij de stevige constructie en de extra vergrendelingen is de dakkapel hierdoor bestand tegen inbraak.

Alternatieven op houtlook dakkapellen

Een houtlook dakkapel is een kunststof dakkapel. Naast houtlook bieden wij:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over de houtlook dakkapellen of een offerte aanvragen voor een houtlook dakkapel op maat? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.