Houten dakkapel

Met een houten dakkapel van Van Hattem Dakkapellen koopt u binnen 1 dag extra ruimte op uw zolder of eerste verdieping. Onze houten dakkapellen worden geheel vervaardigd uit materialen met het KOMO-keurmerk. Dit betekent dat u verzekerd bent van een onderhoudsarme, goed geïsoleerde en milieuvriendelijk geproduceerde dakkapel.

Door een houten dakkapel te kopen bij Van Hattem, dan heeft u de volgende zekerheden:

 • Een dakkapel precies op maat
 • Dakkapel passend bij de stijl van uw huis
 • Altijd binnen 1 dag geplaatst
 • 10 jaar garantie op de dakkapel
 • Kozijnen van merantihardhout
 • Standaard HR++ isolatieglas en EPDM-dakbedekking
 • Uitsluitend materialen gebruikt met het KOMO-keurmerk

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Houten dakkapel kopen

Van Hattem Dakkapellen levert enkel maatwerk, zodat de dakkapel helemaal aansluit op uw wensen en u nooit teveel betaalt voor een houten dakkapel. Om u een indicatie van onze mogelijkheden te geven, hebben we hieronder een aantal voorbeelden van dakkapellen van hout opgenomen. Als u een houten dakkapel bij ons koopt, is dat inclusief plaatsing, tien jaar garantie en btw.

Mogelijkheden houten dakkapel

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel met 2 draai/kiepramen en 1 dicht raam of 3 draai/kiepramen en 2 dichte ramen. De keuze is volledig aan u.

De productie van onze houten dakkapellen gebeurt in onze eigen fabriek in Genemuiden onder ideale klimaatomstandigheden waardoor wij een vaste, hoge kwaliteit dakkapel leveren. Tevens wordt in de fabriek uw dakkapel volledig op maat gemaakt en voorzien van sierlijsten en dakbedekking van uw keuze. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons via 038 - 337 7989 voor een houten dakkapel op maat.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Extra opties voor een houten dakkapel

Bij Van Hattem Dakkapellen kunt u uw houten dakkapel laten voorzien van vele toevoegingen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hieronder ziet u een greep uit de beschikbare opties:

Optielijst voor de buitenkant van de dakkapel

 • Een plat of schuin dak
 • Breedte en hoogte van de dakkapel
 • Oude dakkapel verwijderen en afvoeren
 • Kleur van de (raam)kozijnen, dakranden en zijkanten
 • Keuze in het materiaal van de zijkanten van de dakkapel (kunststof of hout).
 • Zonwerende coating op uw dakkapel tegen verkleuring
 • HR +++ beglazing

Optielijst voor de binnenkant van de dakkapel

 • Aluminium ventilatieroosters
 • Elektrisch rolluik of andere zonwering
 • Zonwerend glas
 • Insectenhor op maat

Bouwafval en vergunning

Wanneer u bij ons een nieuwe dakkapel koopt, zorgen wij dat een eventuele oude dakkapel of bouwafval op een milieubewuste manier wordt afgevoerd. Wilt u een houten dakkapel kopen maar weet u niet of u een vergunning nodig heeft? Neem dan contact met ons op via 038 - 337 7989 en wij bekijken direct of u een bouwaanvraag moet doen bij uw gemeente. Desgewenst verzorgen wij deze bouwaanvraag voor u.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Een houten dakkapel op maat kopen

Wilt u een houten dakkapel kopen die volledig op maat is gemaakt? Van Hattem Dakkapellen is gespecialiseerd in maatwerk en levert altijd een houten dakkapel volgens dit stappenplan:

Stap 1: Oriëntatie en wensen

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om onze mogelijkheden te bespreken. Tevens adviseren wij u aan de hand van de technische en bouwkundige mogelijkheden welke houten dakkapel het beste bij het huis past en bepalen we aan de hand van uw wensen en budget uw ideale dakkapel. Uiteraard meten we de dakkapel nauwkeurig in.

Stap 2: Offerte op maat

Na het adviesgesprek maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Deze specificeren we zo volledig mogelijk, zodat u een helder beeld krijgt van de kosten van een dakkapel.

Stap 3: De plaatsing van houten dakkapel in een dag

Zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte van Van Hattem Dakkapellen, starten wij met het fabriceren van uw gewenste houten dakkapel. Ook nemen wij contact met u op om een tijdsplanning en datum van plaatsing te bespreken. De standaardlevering van onze houten dakkapellen is 6 weken. Wilt u meer informatie over onze dakkapellen? Vul het contactformulier in of bel naar 038 337 7989.

Een dakkapel met een KOMO-keurmerk

De materialen die Van Hattem Dakkapellen gebruikt om een houten dakkapel te produceren, zijn voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk waarborgt dat er louter kwalitatieve en goedgekeurde materialen zijn gebruikt. Zo bent u verzekerd van een houten dakkapel die nog jaren meegaat.

FSC-hout

Om ontbossing op de wereld te voorkomen, gebruikt Van Hattem Dakkapellen uitsluitend hout met het FSC-keurmerk.

Over merantihout

Meranti is een verzamelnaam van een aantal harde houtsoorten afkomstig uit bossen in Maleisië en Indonesië. Dit tropische hardhout wordt in de bouw in Nederland op grote schaal gebruikt. De kleur varieert van zachtroze tot dieprood en is zowel toepasbaar als hoogwaardig plaatmateriaal (multiplex) als voor kozijnen of balken. Meranti is door de hardheid, slijtvastheid en duurzaamheid een van de meest veelzijdige houtsoorten. Het hout dat Van Hattem gebruikt voor de productie van houten dakkapellen is altijd afkomstig van FSC-beheerde bossen.

Alternatieven op hout

Naast houten dakkapellen bieden wij ook onderhoudsarme alternatieven:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul het onderstaande formulier in en vraag vrijblijvend een offerte voor een houten dakkapel aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.