Wij steunen Hope4Kids

Wij van Van Hattem Dakkapellen willen graag een positieve bijdrage leveren aan deze wereld en haar toekomst. Wij steunen daarom de stichting Hope4Kids.

Wat doet Hope4Kids?

De stichting Hope4Kids zet zich in voor het welzijn van Roemeense kindertehuiskinderen. Dankzij Hope4Kids worden deze kinderen twee keer per jaar onderbracht bij een gastgezin in Nederland, om even hun zorgen te kunnen vergeten en een fijne tijd te hebben. De kinderen krijgen hierdoor de kans om een gezinsleven te ervaren en de liefde te voelen die daarbij hoor. Hope4Kids hoopt dat deze kinderen op deze manier leren hoe ze zelf een gezin kunnen onderhouden. Het doel is om de vicieuze cirkel waarin de kindertehuiskinderen vaak terechtkomen te doorbreken.

Hope4Kids geeft deze kinderen een familie waar ze op terug kunnen vallen en die hen kan begeleiden naar een betere en zelfstandige toekomst. Daarnaast verleent de stichting ook hulp in Roemenië zelf, om de leefomstandigheden van de kinderen daar te verbeteren. Wij van Van Hattem Deuren en Dakkapellen steunen Hope4Kids in hun doel om een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor deze Roemeense kinderen.