Hoekdakkapel

Bij Van Hattem Dakkapellen realiseren we uw ideale dakkapel: van een normale dakkapel tot XXL hoekdakkapel. Ook voor uw hoekdakkapel heeft u een vrije keuze uit houten, kunststof of houtlook materiaal. Met een hoekdakkapel zorgt u voor aanzienlijk meer licht in uw woning. Bovendien is het een fantastische investering, die direct invloed heeft op de waarde van uw woning.

Geïnteresseerd in een hoekdakkapel? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Het is ook mogelijk om uw vraag telefonisch aan ons te stellen via 038 337 7989.

Ik ben geïnteresseerd in een hoekdakkapel

hoekdakkapel

Creëer meer ruimte met een hoekdakkapel

Met een hoekdakkapel tovert u uw donkere zolder om tot een heerlijke werkplek of één of meerdere slaapkamers. Hiernaast ziet u hoe een hoekdakkapel in een 90° hoek is gebouwd. Het is ook mogelijk om een dakkapel buiten een 90° hoek om te bouwen, waardoor de dakkapel buiten uw woning omloopt. Deze laatste variant zorgt voor een buitengewoon uitzicht.

Geniet langer van zonlicht met een hoekdakkapel

Doordat u met een hoekdakkapel vanuit verschillende hoeken zonlicht opvangt, kunt u extra lang genieten van het binnenvallende daglicht. Dit maakt uw zolder een stuk aangenamer. Schuif bijvoorbeeld uw bureau voor de hoekdakkapel en werk gerust tot in de avond door terwijl de zon voor uw ogen ondergaat.

hoekdakkapel

Uw hoekdakkapel verdient zichzelf terug

Van alle investeringen die u kunt maken in uw woning, staat een dakkapel wel in de top vijf. Een hoekdakkapel:

  • verruimt de woning;
  • maakt uw zolder comfortabeler en lichter;
  • verrijkt de uitstraling van uw woning;
  • laat de woningwaarde stijgen.

 

Van Hattem Dakkapellen geeft u antwoord op al uw vragen

U kunt telefonisch met ons contact opnemen via 038 337 7989. Bent u al zover dat u graag een offerte ontvangt met een prijsopgaaf voor uw specifieke situatie? Vraag dan een offerte aan en ontvang binnen no-time een voorstel van ons.

Ik ben geïnteresseerd in een hoekdakkapel