Dakkapellen op maat

Meer ruimte en lichtinval in uw kamer

Met een dakkapel maakt u van uw zolder de ideale ruimte voor een extra slaapkamer, kantoorruimte, hobbykamer of speelkamer. Geniet van de ruimte en extra lichtinval die een dakkapel aan uw huis toevoegt. Een dakkapel verhoogt bovendien de waarde van uw woning. Met de vele mogelijkheden en onze ruime ervaring in het produceren en plaatsen van dakkapellen bieden wij gegarandeerd de perfecte dakkapel voor elke woning.

Kenmerken van een VH Dakkapel:

✔ Maatwerk met een ‘personal touch’
✔ Onderhoudsarme, duurzame materialen van hoge kwaliteit
✔ Snelle levering, plaatsing in één dag
✔ Complete kwaliteitsgarantie en 24-uurs service
✔ Vele extra opties, zoals zonwering, kozijnen en meer!

Verschillende typen dakkapellen vanaf € 4.250

U heeft de keuze uit kunststof dakkapellen, houten dakkapellen, houtlook dakkapellen en speciale dakkapellen. Alle dakkapellen van Van Hattem worden gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen met een hoge isolatiewaarde.

Soort dakkapel Prijs
Houten dakkapel Prijs op aanvraag
Kunststof dakkapel Vanaf € 4.250,-
Houtlook dakkapel Vanaf € 4.250,-

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en 10 jaar garantie.

Kunststof dakkapellen

Een hoge isolatiewaarde, duurzaam en onderhoudsarm; dat zijn de kenmerken van een kunststof dakkapel. Het hoogwaardige kunststof is bestand tegen alle weersomstandigheden. De kunststof dakkapel verkleurt niet, dus u hoeft deze nooit te schilderen.

Kunstof dakkappellen

Houten dakkapellen

Een houten dakkapel heeft een unieke, authentieke uitstraling die bij elke woning past. De dakkapel wordt gemaakt van Merantihardhout met het FSC-keurmerk en is voorzien van isolatieglas.

Houten dakkappellen

Houtlook dakkapellen

Een houtlook dakkapel heeft de karakteristieke uitstraling van een houten dakkapel, maar wordt gemaakt van kunststof, zodat u profiteert van de voordelen van een kunststof dakkapel: duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig.

Houtlook dakkappellen

Speciale dakkapellen

Bekijk de mogelijkheden van onze XXL-dakkapellen. Voor specifieke wensen kunt u ook bij VH Dakkapellen terecht. Bespreek uw wensen voor een speciale dakkapel met ons en wij ontwerpen een houten of kunststof dakkapel op maat.

Speciale dakkappellen

Ervaringen van onze klanten

Claase
“Duidelijke offerte, afspraken nagekomen en de dakkapel kon snel geplaatst worden. Top!”

Mevr. Bhagwandas-Oosterloo
“Prettige vakmensen, vriendelijk en hardwerkend, goed teamwerk.”

Frijlink
“Zeer goede ervaring, doordat er meegedacht wordt. En er wordt goede informatie gegeven.”

Bekijk alle klantervaringen.

Keuze uit verschillende soorten dakkapellen

Dakkapellen zijn er in diverse soorten en maten, zoals u kunt zien op onze projecten pagina. U kunt kiezen uit een breed scala aan uitvoeringen en verschillende materialen, zoals een kunststof dakkapel, een houten dakkapel en een combinatie van beide, ook wel de houtlook dakkapel genoemd. Via de navigatie van onze website kunt u meer lezen over onze verschillende soorten dakkapellen, zoals de voordelen, de levertijd en de gebruikte materialen. Daar leest u ook meer over de vele extra opties waarvoor u kunt kiezen. Meer weten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Extra opties voor uw dakkapel op maat

U kunt uw dakkapel laten voorzien van diverse extra opties om het wooncomfort te verhogen en de levensduur van uw dakkapel te verlengen. Laat bijvoorbeeld airconditioning inbouwen in uw dakkapel om de temperatuur op zolder te reguleren of kies voor bekleding die uw dakkapel beschermt tegen de weersomstandigheden.

Airconditioning

Met airconditioning houdt u uw zolder in de zomer koel en in de winter warm. De Minirooftop is een systeem dat we inbouwen in het dak van uw dakkapel. De airconditioning is energiezuinig en zeer compact, zodat deze nauwelijks ruimte inneemt. Bekijk de airconditioning voor uw dakkapel.

Kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen hoeft u nooit meer te schilderen. Bovendien wordt uw dakkapel met kunststof kozijnen optimaal geïsoleerd. U heeft de keuze uit diverse kleuren en het is mogelijk om de kozijnen te bekleden met een folie met houtnerf structuur.

Bekleding

Bescherm uw dakkapel tegen weer en wind met dakkapel bekleding. We plaatsen de bekleding over het frame van de dakkapel om de kleur en vorm van uw dakkapel te behouden. Ook draagt de bekleding bij aan een langere levensduur van uw dakkapel.

Dakkapellen in uw regio

VH Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland. Bekijk de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Bel 038 337 7989 of vul het contactformulier in.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Voor meer informatie over het op maat maken en plaatsen van een dakkapel neemt u contact op via 038 337 7989 of vult u het contactformulier in. U kunt ook een afspraak maken met onze dakkapel specialisten of direct een offerte aanvragen voor uw dakkapel op maat.


Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.