Dakkapel Zwolle

De dakkapel specialist uit de regio

Al vele jaren worden de dakkapellen van Van Hattem geplaatst op woningen in Zwolle en omgeving. Van het centraal geleden Assendorp tot het groene Holtenbroek plaatsen wij met regelmaat een nieuwe dakkapel, tot groot genoegen van de bewoners. Grote kans dat u dagelijks langs een woning in Zwolle met een van onze dakkapellen komt!

Nu overweegt u een uitbouw van uw zolder met een dakkapel en hierdoor bent u op onze website terecht gekomen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze website voorziet in de nodige informatie. Zo kunt u meer lezen over houten dakkapellen en kunststof dakkapellen, maar ook lichten wij een greep uit de extra opties toe.

Voor een duidelijk advies gericht op uw situatie en wensen raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Door te kiezen voor Van Hattem kiest u voor een ervaren dakkapel specialist uit de regio. Wij zijn gevestigd in Genemuiden, nog geen half uur rijden van Zwolle. Op de dag van oplevering zijn wij dus snel ter plaatse waardoor de plaatsing van uw dakkapel vlot kan verlopen. Zo kunt u dezelfde dag nog uw uitgebreide zolderkamer inrichten.

Dankzij een eigen fabriek zijn wij in volledige controle van het productieproces. Dit levert een constante, hoge kwaliteit dakkapel op waar wij iedere keer weer trots op zijn. Met een Van Hattem dakkapel geniet u van de volgende kenmerken:

  • Dakkapel op maat gemaakt
  • Lange levensduur
  • Tien jaar garantie
  • Hoge isolatiewaarden
  • Binnen een dag geplaatst

Wat kost een dakkapel?

Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben en geen derde partijen hoeven in te huren, zijn onze dakkapellen zeer aantrekkelijk geprijsd. U koop bij ons namelijk al een dakkapel in Zwolle vanaf € 4.100,-.
De dakkapel is dan geheel op maat voor uw woning gemaakt en is inclusief levering, montage en afwerking.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Van Hattem Dakkapellen? Bekijk en lees meer over de verschillende typen dakkapellen welke wij voor u kunnen realiseren.

Vergunningen voor het plaatsen van dakkapellen

Om een dakkapel te laten plaatsen in Zwolle heeft u vaak een vergunning nodig. Hieronder informeren we u over de voorwaarden waaraan u moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen. Ook geven we u meer informatie over hoe u zelf een vergunning aanvraagt bij de gemeente Zwolle.

Is een dakkapel vergunning nodig?

Het hangt van meerdere factoren af of u wel of geen vergunning nodig heeft om een dakkapel te plaatsen. Onder meer over de afmetingen van uw dakkapel stelt de gemeente Zwolle een aantal eisen die bepalen of een vergunning in uw geval noodzakelijk is. Op onze pagina over vergunningen leest u meer informatie over alle factoren die van invloed zijn op het wel of niet moeten aanvragen van een bouwvergunning.

Dakkapel vergunningen aanvraag

Wij helpen u graag bij de aanvraag van een bouwvergunning bij de gemeente Zwolle. U heeft ook de optie om de vergunning zelfstandig online aan te vragen via het Omgevingsloket. Via dit loket doet u snel en eenvoudig de vergunningscheck, zodat u zeker weet dat u een bouwvergunning nodig heeft. Het aanvragen van de vergunning zelf kan ook via het Omgevingsloket.

Reeds geplaatste dakkapel in Zwolle

Nog vóór de vakantieperiode mocht het team van VH Dakkapellen een grote (XXL) dakkapel plaatsen op een woning in Zwolle. Een mooie klus die kon rekenen op een hoop nieuwsgierige buren. Het was prima weer en de plaatsing verliep vlot. De eigenaren waren zeer tevreden.

Resultaat

Een vrijblijvend adviesgesprek of meer informatie? Laat het ons weten

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij aan de hand van uw wensen en ideeën de ideale dakkapel voor uw woning maken. Geef gerust uw wensen door voor een vrijblijvende offerte.

Bent u nog niet uit over hoe uw dakkapel vorm zou moeten krijgen? Een afspraak is vrijblijvend, snel gemaakt en verschaft u duidelijkheid. Bel ons op 038 - 337 7989 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.