Dakkapel Zwolle

Meer woonruimte, licht en opties op uw zolder. Vanaf € 4.250,- kunt u een dakkapel kopen in Zwolle bij VH Dakkapellen. U heeft bij ons keuze uit op maat gemaakte dakkapellen van kunststof, hout en kunststof met houtlook. Kies voor de dakkapel die het beste bij uw woning past en wij plaatsen hem binnen een dag bij u thuis in Zwolle. Bij VH Dakkapellen profiteert u van de volgende voordelen:

 • Dakkapel kopen vanaf € 4.250,-
 • Op maat gemaakte dakkapellen
 • In 1 dag geplaatst op uw woning
 • Advies op maat van onze specialisten
 • Uw dakkapel specialist in Zwolle: VH Dakkapellen

Met een dakkapel heeft u meer licht en leefruimte in uw woning. Gebruik uw zolderkamer als extra slaapkamer, hobbyruimte of kantoor. Wij plaatsen alleen dakkapellen van de beste kwaliteit kunststof en hardhout. Dit zijn duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw dakkapel.

Dakkapel plaatsen in Zwolle

VH Dakkapellen maakt al sinds 2004 dakkapellen op maat in Zwolle. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke regels er gelden voor het plaatsen van een dakkapel in de gemeente Zwolle. We helpen u graag met adviezen voor het kiezen van de juiste dakkapel, aangezien iedere woning, dakkapel en klant uniek is. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan of neem contact met ons op door te bellen naar 038 337 7989 of een e-mail te sturen naar info@vhdakkapellen.nl.

 

Typen dakkapellen

Dakkapel type I

 • H x B: 1500 mm x 2500 mm
 • Afgewerkt met trespa
 • 2 draai-/kiepramen
 • 1 dicht raam

Offerte aanvragen

Dakkapel type II

 • H x B: 1500 mm x 3000 mm
 • Voorzien van ventilatieroosters
 • 3 draai-/kiepramen
 • 2 dichte ramen

Offerte aanvragen

Dakkapel type III

 • H x B: 1500 mm x 3500 mm
 • Verkrijgbaar in vele kleuren
 • 3 draai-/kiepramen
 • 2 dichte ramen (1 breed)

Offerte aanvragen

Dakkapel kopen in Zwolle vanaf € 4.250,-

U heeft al een dakkapel in Zwolle vanaf € 4.250,-. De exacte prijs van uw dakkapel hangt af van de onderstaande factoren:

 • Afmetingen van de dakkapel
 • Keuze van het materiaal
 • Wensen qua afwerking van de dakkapel

Het ontwerpen, produceren en plaatsen van de dakkapel zijn net als de btw al inbegrepen bij de prijs. Zo komt u na het plaatsen van een dakkapel bij VH Dakkapellen niet voor onverwachte kosten te staan.

Lage prijzen

We zijn in staat om de prijzen laag te houden, doordat we de productie van dakkapellen volledig in eigen hand hebben. We maken uw op maat gemaakte dakkapel in onze eigen fabriek en plaatsen deze vervolgens rechtstreeks op uw woning in Zwolle. Het grote voordeel hiervan is dat er geen sprake is van tussenleveranciers, zodat we de kosten laag kunnen houden. Na het plaatsen van uw dakkapel ontvangt u hierop 10 jaar garantie bij VH Dakkapellen.

Persoonlijk advies

De specialisten die werkzaam zijn bij VH Dakkapellen hebben jarenlange ervaring en weten alles over dakkapellen. De service die wij leveren gaat verder dan enkel een ontwerp en de plaatsing van een dakkapel. Tijdens het hele proces zijn we u van dienst en adviseren we u persoonlijk over de juiste afmetingen, het materiaal, de afwerking en het onderhoud van uw dakkapel.

 

Vergunningen voor het plaatsen van dakkapellen

Om een dakkapel te laten plaatsen in Zwolle heeft u vaak een vergunning nodig. Hieronder informeren we u over de voorwaarden waaraan u moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen. Ook geven we u meer informatie over hoe u zelf een vergunning aanvraagt bij de gemeente Zwolle.

Is een dakkapel vergunning nodig?

Het hangt van meerdere factoren af of u wel of geen vergunning nodig heeft om een dakkapel te plaatsen. Onder meer aan de afmetingen van uw dakkapel stelt de gemeente Zwolle een aantal eisen die bepalen of een vergunning in uw geval noodzakelijk is. Op onze pagina over vergunningen leest u meer informatie over alle factoren die van invloed zijn op het wel of niet moeten aanvragen van een bouwvergunning.

Dakkapel vergunningen aanvraag

Wij helpen u graag bij de aanvraag van een bouwvergunning bij de gemeente Zwolle. U heeft ook de optie om de vergunning zelfstandig online aan te vragen via het Omgevingsloket. Via dit loket doet u snel en eenvoudig de vergunningscheck, zodat u zeker weet dat u een bouwvergunning nodig heeft. Het aanvragen van de vergunning zelf kan ook via het Omgevingsloket.

De mogelijkheden van VH Dakkapellen

Door ons ruime aanbod dakkapellen in verschillende afmetingen en met verschillende kenmerken is er altijd een dakkapel die past bij uw woning. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit dakkapellen van verschillende soorten materialen. Bekijk hieronder de verschillende materialen met de bijbehorende voordelen.

Houten dakkapel kopen

Een houten dakkapellen van VH Dakkapellen is duurzaam en op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Dit komt doordat we de dakkapel maken van de beste kwaliteit hardhout dat beschikt over een KOMO-keurmerk. Een ander voordeel van een houten dakkapel is de natuurlijke uitstraling.

Kunststof dakkapel kopen

Kunststof dakkapel zijn op lange termijn perfect om de energiekosten laag te houden. Kunststof heeft isolerende eigenschappen, waardoor het warmte beter vasthoudt dan hout. Daarnaast is dit materiaal onderhoudsvriendelijk en weersbestendig. Deze soort dakkapel hoeft u maar één keer per jaar te reinigen.

Houtlook dakkapel kopen

Een houtlook dakkapel heeft een houten uiterlijk, maar is gemaakt van kunststof. U heeft hierdoor een dakkapel die isolerend werkt en weersbestendig is, maar er uitziet als een robuuste houten dakkapel. Houtlook dakkapellen hebben weinig onderhoud nodig.

Speciale dakkapel kopen

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte dakkapellen. Op basis van uw wensen maken we een unieke dakkapel. Hierbij valt te denken aan een extra grote dakkapel. Na akkoord op het ontwerp gaan we aan de slag met de productie en plaatsing van uw dakkapel in Zwolle.

Geplaatste dakkapellen in Zwolle

“Wij zijn erg tevreden met de service van VH Dakkapellen. Onze oude dakkapel was al enige tijd aan vervanging toe. Na het adviesgesprek zijn we werkelijk overal in meegenomen, de communicatie was zeer helder voor ons. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn, helemaal top!”

Jan & Grietje uit Zwolle

“Er waren vanuit ons een aantal wensen op het gebied van de afmetingen en afwerking van de dakkapel. Ik moet eerlijk toegeven dat VH Dakkapellen dit precies heeft weten uit te werken zoals wij graag wilden. Mocht je een nieuwe dakkapel met speciale wensen willen, bel dit bedrijf en je weet zeker dat de dakkapel er precies uit komt te zien zoals je graag wilt.”

Familie Koster uit Zwolle

‘Al enige tijd wilden we iets met ons zolder doen, maar wat wisten we nog niet. Nu de kinderen wat ouder zijn wilden ze allebei een eigen slaapkamer. Door de nieuwe dakkapel konden we onze zolderkamer perfect gebruiken als nieuwe slaapkamer. Wij en de kinderen zijn er erg blij mee!”

Familie Veenstra uit Zwolle-Zuid

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar of geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel op uw huis in Zwolle? Vul onderstaand formulier in, maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via 038 337 7989 of info@vhdakkapellen.nl.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.