Dakkapel Utrecht

Koop een dakkapel in Utrecht en geniet van meer leefruimte, lichtinval en een mooi uitzicht. De specialisten van VH Dakkapellen plaatsen binnen 1 dag een dakkapel op uw woning. U heeft de keuze uit op maat gemaakte dakkapellen van hout, kunststof en kunststof met houtlook in vele kleuren vanaf € 4.150,-. Zo stemt u de dakkapel perfect af op uw woning. Kies voor een dakkapel van VH Dakkapellen en profiteer van de volgende voordelen:

  • Hoogwaardige dakkapel kopen vanaf € 4.250,-
  • Dakkapel volledig op maat
  • Binnen 1 dag geplaatst op uw woning
  • Gepast advies van ervaren specialisten

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een gratis adviesgesprek contact met ons op. We staan u graag te woord.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel plaatsen in Utrecht

Een dakkapel is de perfecte oplossing voor het creëren van extra leefruimte in uw woning. Tover uw zolderkamer om tot extra slaapkamer, kantoor of hobbykamer. Daarnaast verhoogt u de verkoopwaarde van uw woning door het plaatsen van dakkapel. Bij VH Dakkapellen plaatsen we dakkapellen van de beste kwaliteit hout en kunststof. Aangezien we onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen gebruiken, heeft u jarenlang plezier van uw dakkapel.

Twijfelt u over het juiste type dakkapel? Geen probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welk type het meest geschikt is voor uw woning en informeren we u omtrent regelgeving in de gemeente Utrecht.

Verschillende typen dakkapellen

Kunststof dakkapel
Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Kunststof dakkapel
Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Kunststof dakkapel
Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

“We zijn heel erg blij met onze dakkapel. Al lange tijd wilden we graag een hobbykamer maken van onze zolder. Dat is nu eindelijk gebeurd. Het adviesgesprek met VH Dakkapellen was heel prettig en de persoonlijke service gedurende het project was top. Super bedankt!”
Familie Beeldhoef uit Utrecht

 

Dakkapel kopen in Utrecht vanaf € 4.250,-

Bij VH Dakkapellen koopt u al een dakkapel vanaf € 4.250,- inclusief btw, produceren en plaatsen. Onderstaande factoren bepalen de exacte kosten van een dakkapel:

  • De afmetingen
  • Keuze van het materiaal
  • Wensen voor de afwerking

Lees meer over de kosten van een dakkapel.

Lage kosten

Aangezien we de productie van al onze dakkapellen in eigen hand hebben, kunnen we de prijzen voor u laag houden. We ontwerpen de op maat gemaakte dakkapellen in onze eigen fabriek waarna we deze rechtstreeks op uw woning plaatsen. Er komen op deze manier geen tussenleveranciers aan bod. Na het plaatsen van uw dakkapel profiteert u bij VH Dakkapellen van 10 jaar garantie.

Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk u het gehele proces persoonlijk bij te staan. Onze specialisten adviseren over de juiste afmetingen, het materiaal, de afwerking en het onderhouden van uw dakkapel. Onze service gaat dan ook verder dan enkel het aanleveren van het ontwerp en de plaatsing van een dakkapel.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Vergunningen dakkapel

Voor het plaatsen van een dakkapel in Utrecht heeft u in de meeste gevallen een vergunning nodig. Lees hieronder meer over de voorwaarden waar u aan moet voldoen om een dakkapel te laten plaatsen zonder vergunning.

Heb ik een dakkapel vergunning nodig?

Meerdere factoren bepalen of u wel of geen vergunning moet aanvragen voor een dakkapel. Zo stelt Utrecht aan onder andere de afmeting van een dakkapel bepaalde eisen. Daarnaast zijn er verschillen in het plaatsen van een dakkapel aan de voor- of achterzijde van uw woning. Lees meer over de factoren die van invloed zijn op het wel of niet moeten aanvragen van vergunningen.

Vergunning aanvragen voor een dakkapel

Indien u een vergunning in Utrecht nodig heeft, helpen we u graag bij de aanvraag. Ook kunt u de vergunning zelf online aanvragen via het Omgevingsloket. Via deze website voert u eenvoudig en snel de vergunningscheck uit. U weet zo zeker of u een vergunning nodig heeft.

 

“We hadden precies voor ogen hoe onze dakkapel eruit moest komen te zien. VH Dakkapellen heeft dit perfect weten uit te werken. De dakkapel voldoet exact aan onze wensen. Nu is onze droomwoning echt compleet.”
Familie Beeldhoef uit Utrecht

 

Ruim aanbod dakkapelen: diverse typen

Stem de dakkapel precies af op uw woning met ons ruime aanbod dakkapelen. Kies uw gewenste afmeting, soort materiaal en kleur. Hieronder ontdekt u de voordelen van de verschillende materialen.

Kunststof dakkapel kopen

Een kunststof dakkapel vraagt om weinig onderhoud en is zeer weerbestendig. Dit type dakkapel hoeft u slechts eenmaal per jaar te reinigen. Daarnaast houdt kunststof warmte beter vast dan hout. Zo profiteert u van lagere energiekosten.

Kunststof dakkapellen

Houten dakkapel kopen

Onze houten dakkapellen bestaan uit de beste kwaliteit hardhout dat beschikt over een KOMO-keurmerk. U bent zo verzekerd van een dakkapel die jarenlang meegaat. Kies voor een houten dakkapel en creëer een prachtige natuurlijke uitstraling aan uw woning.

Houten dakkapellen

Houtlook dakkapel kopen

Zoals de naam al doet vermoeden: een houtlook dakkapel is gemaakt van kunststof, maar heeft de robuuste uitstraling van echt hout. U geniet zo van een weerbestendig en goed geïsoleerde dakkapel. Daarnaast is een houtlook dakkapel zeer onderhoudsvriendelijk.

Houtlook dakkapellen

Speciale dakkapel kopen

Heeft u speciale wensen voor uw dakkapel? We maken graag een dakkapel op maat voor u. Geef uw wensen aan ons door en wij maken een ontwerp. Hierbij kunt u denken aan een extra grote dakkapel. Na uw akkoord op het ontwerp starten we met de productie en plaatsing. Laat uw inspireren door onze projecten.

Speciale dakkapellen

 

“We zijn heel erg tevreden over VH Dakkapellen. De service was heel prettig en persoonlijk. En het resultaat mag er ook zeker wezen! Onze kinderen zijn superblij met de dakkapel. Nu kunnen ze nog meer speelgoed kwijt in hun kamer.”
Familie Doldie uit Utrecht

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aan

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een dakkapel voor uw woning in Utrecht contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier in of geef uw wensen aan ons door voor een vrijblijvende offerte. Ook kunt u direct een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek. We komen graag bij u langs!

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.