Dakkapel Urk

Met het kopen van een dakkapel op Urk heeft u binnen een dag meer licht en leefruimte in uw woning. De specialisten van VH Dakkapellen plaatsen in één dag de dakkapel van uw keuze op uw woning op Urk. Er zijn verschillende typen dakkapellen; er is er dus altijd een die past bij uw smaak en wensen.

De voordelen van VH Dakkapellen:

  • Dakkapellen op maat op Urk
  • De dakkapelspecialist op Urk
  • Advies op maat van onze experts
  • Binnen een dag geplaatst

Onze specialisten hebben veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van dakkapellen. We hebben de productie van onze dakkapellen in eigen handen en na de productie plaatsen we de dakkapel in slechts een dag op uw woning op Urk. VH Dakkapellen maakt gebruik van hoogwaardige materialen als hardhout en kunststof, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw duurzame dakkapel.

De specialist voor het plaatsen van dakkapellen op Urk

VH Dakkapellen plaatst al sinds 2004 dakkapellen op Urk en is daardoor goed op de hoogte van de bouwregels in deze gemeente. We zijn niet alleen de specialist voor het ontwerpen en plaatsen van houten en kunststof dakkapellen, maar we produceren ook unieke dakkapellen. Deze maken we volledig op maat, omdat iedere klant en iedere woning uniek is. De experts van Van Hattem komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en u te adviseren over een geschikte dakkapel. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande button. Telefonisch contact met VH Dakkapellen is eveneens mogelijk.

Gratis adviesgesprek

Typen dakkapellen

Kunststof dakkapel
Type I

Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam

Kunststof dakkapel
Type II

Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen

Kunststof dakkapel
Type III

Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Koop een dakkapel op Urk

De plaatsing en productie van de dakkapel is bij de prijs inbegrepen. De precieze prijs van uw dakkapel hangt af van uw wensen, het gekozen materiaal en de afmetingen. Daarom kunnen we geen exacte prijzen noemen. Wilt u weten wat het kost om een dakkapel te laten plaatsen op uw woning op Urk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

We bieden dakkapellen aan tegen een voordelige prijs, omdat we de productie volledig in eigen beheer hebben. VH Dakkapellen levert de dakkapel rechtstreeks uit eigen fabriek, waardoor er geen tussenhandelaren bij het proces betrokken zijn. U krijgt bovendien 10 jaar garantie op de plaatsing van uw dakkapel.

De totaalservice van VH Dakkapellen

De experts van VH Dakkapellen zijn u gedurende het gehele proces van dienst. We adviseren u over de meest geschikte dakkapel, plaatsen deze op uw woning en werken de dakkapel volledig af naar uw wensen. In sommige gemeentes heeft u een vergunning nodig om een dakkapel te laten plaatsen. Informeer bij uw gemeente of dit het geval is en of zij bepaalde eisen stellen aan de afmetingen van een dakkapel. Eventueel helpt ons team u bij het regelen van de vergunning.

Onze modellen dakkapellen

VH Dakkapellen plaatst dakkapellen van hout en kunststof, maar ook dakkapellen met een zogenaamde houtlook. We maken graag een ontwerp voor uw dakkapel. Kies bijvoorbeeld voor een extra grote dakkapel of een dakkapel met een afwijkende vorm. Ieder model heeft zo zijn eigen voordelen, waardoor er altijd een is die bij uw woning en smaak past.

Houten dakkapel kopen

Houten dakkapellen maken we van de beste kwaliteit hardhout. We letten erop dat het hout dat wij gebruiken beschikt over het KOMO-keurmerk. Op deze manier bent u verzekerd van een dakkapel die gemaakt is van duurzame materialen. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling die bij vrijwel iedere woning past.

Unieke dakkapel kopen

Wanneer u specifieke wensen heeft, maken we een dakkapel op maat. Het kan bijvoorbeeld gaan om een dakkapel met een afwijkende vorm. Een andere optie is om een dakkapel te laten maken die groter is dan de standaardmodellen. We maken aan de hand van uw wensen een ontwerp en nadat u akkoord gaat, gaan we over tot productie van de dakkapel.

Kunststof dakkapel kopen

Een kunststof dakkapel is een uitstekende optie wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke dakkapel. U hoeft het kunststof maar een keer per jaar te reinigen en dankzij de isolerende eigenschappen bespaart u op uw energierekening. Verder is dit materiaal bestand tegen alle weersomstandigheden.

Unieke dakkapel kopen

Wanneer u specifieke wensen heeft, maken we een dakkapel op maat. Het kan bijvoorbeeld gaan om een dakkapel met een afwijkende vorm. Een andere optie is om een dakkapel te laten maken die groter is dan de standaardmodellen. We maken aan de hand van uw wensen een ontwerp en nadat u akkoord gaat, gaan we over tot productie van de dakkapel.

Je merkt aan alles dat vakmannen bij je aan het werk zijn. De dakkapel werd vlot en soepel geplaatst en de mannen hebben ons goed geholpen bij het uitzoeken van de dakkapel.
Chris van Urk

Onze nieuwe dakkapel is van goede kwaliteit en het personeel is erg vakkundig en vriendelijk. Nogmaals bedankt voor de goede service.
Familie Kaptein van Urk

We hebben een oudere woning en we wilden wel dat de dakkapel bij de stijl van de woning zou passen. Dit is heel goed gelukt, mede dankzij het advies van VH Dakkapellen.
Familie Koffeman van Urk

Offerte aanvragen voor een dakkapel op Urk

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw huis op Urk en bent u benieuwd wat dit kost? Vraag dan een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte bij ons aan. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een afspraak in te plannen voor een adviesgesprek met onze specialisten. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 038 337 7989 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.