Dakkapel Steenwijk

Het uitbreiden van de zolder met een dakkapel is een slimme zet: het maakt van een zolderruimte een volwaardige en leefbare kamer voor dagelijks gebruik. Dan wilt u dat wel laten doen door een specialist uit de buurt. Van Hattem Dakkapellen fabriceert en plaats sinds 2004 dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit door heel Nederland, zo ook in Steenwijk. Vanuit Genemuiden worden jaarlijks honderden dakkapellen geplaatst, allen op maat gemaakt en conform de wensen van de opdrachtgevers. Lees hier de ervaringen van onze klant.

De voordelen van een Van Hattem dakkapel

  • Uw dakkapel al vanaf € 4.250,-!
  • Plaatsing binnen één dag
  • Volledig op maat gemaakt
  • Ruime keuze uit mogelijkheden
  • Duidelijke communicatie en planning
  • Vakkundig en ervaren team
  • De specialist van Steenwijk e.o.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een dakkapel? Of misschien wilt u uw huidige dakkapel vervangen? Wat uw dakkapelwensen ook zijn, wij luisteren graag naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Wij helpen u graag!

Gratis adviesgesprek038 337 7989

De perfecte dakkapel voor uw woning

Een dakkapel is een betaalbare manier om de waarde van uw huis te bevorderen. Anders dan wanneer u een uitbouw of renovatie laat uitvoeren omvat het werk van een dakkapel plaatsen door ons team slechts één dagdeel. Onze dakkapellen worden namelijk in eigen fabriek te Genemuiden gefabriceerd. Doordat uw dakkapel in een gecontroleerde omgeving wordt gemaakt en getest, garandeert deze ‘prefab’ werkwijze een dakkapel van perfecte kwaliteit.

Wanneer u de mogelijkheden bekijkt voor een dakkapel, zal een van de eerste keuzes het materiaal zijn. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Klik op een van deze typen dakkapellen voor meer informatie en enkele voorbeelden. Heeft u al een goed beeld van uw dakkapelwensen? Laat het ons weten tijdens een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Eerder geplaatste dakkapel in Steenwijk

Onze specialisten zijn regelmatig in Steenwijk te vinden voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Zo ook het onderstaande voorbeeld van een geplaatste dakkapel in Steenwijk:

project-dakkapel-steenwijk

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze adviseur

U bent waarschijnlijk op zoek naar een (nieuwe) dakkapel voor uw woning. Vraag gerust een vrijblijvende afspraak bij ons aan of laat ons u terugbellen. Onze adviseur bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw woning en loopt samen met u de opties door.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.