Dakkapel Staphorst

Een dakkapel kopen in Staphorst om binnen een dag meer licht en ruimte te creëren in uw woning. Wij plaatsen diverse typen dakkapellen zodat er altijd een dakkapel is die past bij uw smaak en de stijl van uw woning. De specialisten van VH Dakkapellen plaatsen uw ideale dakkapel binnen een dag op uw woning in Staphorst.

  • Dakkapel op maat in Staphorst
  • VH Dakkapellen: de dakkapelspecialist in Staphorst
  • Dakkapel kopen vanaf € 4.250,-
  • Binnen een dag geplaatst
  • Advies door dakkapelexperts

Het team van VH Dakkapellen bestaat uit specialisten die veel ervaring hebben met het ontwerpen en plaatsen van dakkapellen. We produceren alle dakkapellen in onze eigen fabriek, waarna we deze in slechts een dag op uw woning in Staphorst plaatsen. Wij maken alleen gebruik van materialen van uitstekende kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een onderhoudsvriendelijke en duurzame dakkapel.

Een dakkapel plaatsen in Staphorst

VH Dakkapellen is de specialist voor standaard dakkapellen, extra grote dakkapellen en dakkapellen met een afwijkende vorm. Wij plaatsen onze dakkapellen al sinds 2004 in Staphorst. Daarom zijn we goed op de hoogte van de eisen die de gemeente stelt aan het plaatsen van een dakkapel. Omdat iedere klant en iedere woning uniek is, komen we graag bij u langs om uw woning te bekijken en uw wensen te bespreken. Vraag eenvoudig een adviesgesprek aan met onze experts via onderstaande button. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Van Hattem.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Typen dakkapellen

Dakkapel Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B = 1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Dakkapel Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B = 1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Dakkapel Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B = 1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel kopen in Staphorst vanaf € 4.250,-

U koopt in Staphorst al een dakkapel vanaf € 4.250.- inclusief btw, productie en plaatsing. Uw wensen, de afmetingen van de dakkapel en het gekozen materiaal bepalen uiteindelijk de precieze prijs van uw dakkapel. U heeft bij Van Hattem de keuze uit een houtlook dakkapel, een houten dakkapel of een kunststof dakkapel. Bent u benieuwd naar wat een dakkapel op uw woning in Staphorst kost? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Wij zijn in staat om onze dakkapellen aan te bieden tegen een scherpe prijs omdat wij de productie in eigen beheer hebben. We maken een ontwerp voor uw dakkapel en produceren deze vervolgens in onze eigen fabriek. We leveren de dakkapel rechtstreeks vanuit de fabriek, waarna we overgaan tot plaatsing van de dakkapel. Na plaatsing heeft u bij Van Hattem 10 jaar garantie op de dakkapel.

Service van advies tot afwerking

Onze experts zijn u tijdens het gehele proces van dienst. We voorzien u van een passend advies, plaatsen de dakkapel op uw woning en werken deze nauwkeurig en volgens uw wensen af. In sommige gevallen is het nodig om een vergunning te regelen voor we uw dakkapel plaatsen. Dit is afhankelijk van de eisen van de gemeente en de afmetingen van uw dakkapel. VH Dakkapellen helpt u graag bij het aanvragen van goedkeuring voor het plaatsen van een dakkapel en kan dit zelfs helemaal voor u regelen.

Verschillende dakkapellen van VH Dakkapellen

Ons ervaren team plaatst kunststof dakkapellen, houten dakkapellen en houtlook dakkapellen. Ook het produceren en plaatsen van een dakkapel op maat is geen probleem. Tot de mogelijkheden behoren een dakkapel met een afwijkende vorm of een extra grote dakkapel. Ieder type dakkapel heeft voordelige eigenschappen. Het hangt van uw woning en uw eigen smaak af welke dakkapel het beste bij u past.

Houten dakkapellen

We maken onze houten dakkapellen van de beste kwaliteit hardhout. Bij de inkoop van het hout letten we altijd op het KOMO-keurmerk zodat we zeker weten dat het materiaal duurzaam geproduceerd is. Een houten dakkapel heeft een natuurlijke uitstraling die past bij ieder type woning.

Kunststof dakkapellen

De voordelen van een kunststof dakkapel zijn dat dit materiaal zorgt voor een goede isolering en dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. U bespaart met een dakkapel van kunststof op uw energierekening en de dakkapel hoeft maar een paar keer per jaar gereinigd te worden. Daarnaast is het materiaal bestand tegen wind en regen.

Houtlook dakkapellen

Combineer de voordelige eigenschappen van hardhout en kunststof met een houtlook dakkapel. Dit type dakkapel heeft de natuurlijke en robuuste uitstraling van hout, maar is gemaakt van kunststof. Een houtlook dakkapel is dan ook geschikt voor iedere woning en zeer onderhoudsvriendelijk.

Op maat dakkapellen

Voor klanten met specifieke wensen maken we een dakkapel op maat. We plaatsen geregeld dakkapellen met een afwijkende vorm of grote dakkapellen. We bespreken met u uw wensen en maken aan de hand van die voorkeuren een ontwerp. Zodra u akkoord gaat, gaan we over tot productie en plaatsen we de dakkapel op uw woning in Staphorst.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Klanten van VH Dakkapellen uit Staphorst

‘Van Hattem heeft ons supergoed geholpen. We dachten dat het niet mogelijk was om een dakkapel te plaatsen op onze woning, maar met hun ontwerp is het toch gelukt. Bedankt!’

- Familie Kramer uit Staphorst

‘Ik wilde mijn zolder inrichten als kantoor omdat ik regelmatig thuis werk. Hierdoor had ik niet veel tijd voor een verbouwing. Heel fijn dat Van Hattem de dakkapel binnen een dag plaatst.’

- Miranda uit Staphorst

‘Eindelijk hebben we een dakkapel. Dit wilden we al zo lang. Wij hebben gekozen voor de kunststof variant vanwege de goede isolatie en omdat we niet veel aan onderhoud hoeven te doen. Hierbij willen we jullie nogmaals bedanken voor de goede service!’

- Familie Dunnink uit Staphorst

Offerte aanvragen voor een dakkapel in Staphorst

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Staphorst en wilt u meer weten over welke kosten hieraan verbonden zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij VH Dakkapellen of plan een afspraak in voor een adviesgesprek. Het is eveneens mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor 038 337 7989..

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.