Dakkapel Raalte

Een dakkapel kopen in Raalte om van uw zolderkamer een volwaardige ruimte te maken. Bij VH Dakkapellen kiest u uit houten dakkapellen, houtlook dakkapellen en kunststof dakkapellen waarmee u eenvoudig meer licht en ruimte creëert op uw zolder. Kies de dakkapel die het beste bij de stijl van uw woning past en wij plaatsen deze binnen een dag op uw woning in Raalte.

 • Advies op maat: van oriëntatie tot afwerking
 • In 1 dag geplaatst
 • Dakkapel kopen vanaf € 4.250,-
 • Op maat gemaakte dakkapellen
 • VH Dakkapellen: de dakkapel specialist in Raalte

Het plaatsen van een dakkapel is de ideale manier om meer leefruimte en licht te creëren in uw woning. Met deze nieuwe ruimte richt u uw zolderkamer in zoals u dat wilt. Een extra slaapkamer, een kantoor of een hobbyruimte: de mogelijkheden zijn eindeloos. VH Dakkapellen plaatst uitsluitend dakkapellen van de beste kwaliteit hardhout en kunststof. Deze materialen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk waardoor u jarenlang plezier heeft van uw dakkapel.

Dakkapel plaatsen in Raalte

VH Dakkapellen maakt voor iedere klant een dakkapel op maat. In Raalte doen we dit al sinds 2004 en dankzij deze jarenlange ervaring weten wij precies wat de regels zijn in Raalte omtrent het plaatsen van een dakkapel. Omdat elke woning, elke klant en elke dakkapel uniek is, adviseren we u graag over de meest geschikte dakkapel voor u. Maak via onderstaande button een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek. We bekijken uw woning en bespreken uitgebreid uw wensen en onze mogelijkheden.

 

Typen dakkapellen

Dakkapel type I

 • H x B: 1500 mm x 2500 mm
 • Afgewerkt met trespa
 • 2 draai-/kiepramen
 • 1 dicht raam

Offerte aanvragen

Dakkapel type II

 • H x B: 1500 mm x 3000 mm
 • Voorzien van ventilatieroosters
 • 3 draai-/kiepramen
 • 2 dichte ramen

Offerte aanvragen

Dakkapel type III

 • H x B: 1500 mm x 3500 mm
 • Verkrijgbaar in vele kleuren
 • 3 draai-/kiepramen
 • 2 dichte ramen (1 breed)

Offerte aanvragen

Dakkapellen kopen in Raalte vanaf € 4.250,-

U koop in Raalte al een dakkapel vanaf € 4.250,-. De precieze prijs van uw dakkapel hangt af van diverse factoren. Allereerst stellen we de gewenste afmetingen van de dakkapel vast. Voor een dakkapel met grotere afmetingen valt de prijs vanzelfsprekend hoger uit dan voor een kleinere dakkapel. Verder bepalen uw wensen op het gebied van afwerking en de keuze van het materiaal de uiteindelijke prijs. Bij de kosten zijn het ontwerp, de productie, plaatsing van de dakkapel en btw inbegrepen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u na plaatsing voor onverwachte kosten komt te staan.

Omdat wij de productie van onze dakkapellen volledig in eigen handen hebben, is het voor ons mogelijk om de prijzen laag te houden. Wij maken in onze eigen fabriek uw dakkapel op maat en plaatsen deze daarna rechtstreeks op uw woning in Raalte. U heeft dus niet te maken met tussenleveranciers die zorgen voor een hoger kostenplaatje. Nadat uw dakkapel geplaatst is, krijgt u hierop 10 jaar garantie.

 

Onze complete service in Raalte

Het team van VH Dakkapellen bestaat uit ervaren dakkapel specialisten die alles weten over dakkapellen. Onze service gaat verder dan alleen het ontwerpen en het plaatsen van uw dakkapel. Wij zijn u gedurende het hele proces van dienst en wij voorzien u dan ook graag van persoonlijk advies op het gebied van afwerking en onderhoud van uw dakkapel.

Verder helpen onze medewerkers u graag bij het regelen van eventueel papierwerk. In sommige gevallen heeft u een vergunning nodig om een dakkapel te laten plaatsen op uw woning. Wij zijn op de hoogte van de regels en weten daarom aan welke eisen uw dakkapel moet voldoen. Desgewenst regelen wij daarom de aanvraag van eventuele vergunningen. Nadat alle randzaken geregeld zijn, plaatsen wij in één dag de dakkapel op uw woning in Raalte.

De mogelijkheden van VH Dakkapellen

Wij bieden drie typen dakkapellen aan, waardoor er altijd een geschikte dakkapel is voor uw woning. Verder bieden wij u de mogelijkheid om een speciale dakkapel op maat te laten maken. Aan de hand van uw wensen en de stijl van uw woning maken wij een bijpassend ontwerp.

Houten dakkapel kopen

Onze houten dakkapellen zijn gemaakt van de beste kwaliteit hardhout. Dit hout beschikt over een KOMO-keurmerk, dit houdt in dat het materiaal duurzaam is en op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd is. Het voordeel van een houten dakkapel is de natuurlijke uitstraling die bij vrijwel iedere woning past.

Kunststof dakkapel kopen

Een kunststof dakkapel is op langere termijn ideaal voor een lagere energierekening. Dit materiaal heeft namelijk isolerende eigenschappen waardoor warmte beter wordt vastgehouden. Verder zijn kunststof dakkapellen weersbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft dit type dakkapel slechts een keer per jaar te reinigen.

Houtlook dakkapel kopen

Zoals de naam van dit type dakkapel al zegt, heeft een houtlook dakkapel een houten uiterlijk. Toch maken we deze dakkapellen van kunststof. U profiteert dus van de isolerende en weersbestendige eigenschappen van kunststof, maar met de natuurlijke en robuuste uitstraling van hout. Ook houtlook dakkapellen vergen weinig onderhoud.

Speciale dakkapel kopen

VH Dakkapellen is gespecialiseerd in het maken van dakkapellen op maat. Dit houdt in dat wij ook unieke dakkapellen produceren. We ontwerpen naar uw wens bijvoorbeeld een extra grote dakkapel. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, gaan we over tot productie en plaatsen we de dakkapel op uw woning in Raalte.

Geplaatste dakkapellen in Raalte

‘Mijn eerste reactie nadat mijn dakkapel geplaatst was: had ik het maar eerder gedaan! Het aanpakken van de zolder stond al langere tijd op mijn verlanglijstje, maar pas na advies van een vriend heb ik contact opgenomen met Van Hattem. Eindelijk meer daglicht op zolder en topadvies.’

Johan uit Raalte

‘Wij dachten dat een dakkapel op ons huis niet mogelijk was. Onze zolder loopt namelijk in een hoek. We hebben toch maar contact opgenomen met VH Dakkapellen en zij hebben een speciale dakkapel voor ons ontworpen. We zijn er hartstikke blij mee en het geeft ons huis net wat meer uitstraling.’

Familie Mijnheer uit Raalte

‘Na de geboorte van ons zoontje hadden we echt meer ruimte nodig in huis. Dankzij onze nieuwe dakkapel hebben we genoeg ruimte op zolder voor een extra slaapkamer.’

Familie Kuipers uit Raalte

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij VH Dakkapellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een dakkapel op uw woning in Raalte? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 038 337 7989 of vraag via onderstaand formulier direct een vrijblijvende offerte aan.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.