Dakkapel prijzen

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het type dakkapel, de afmetingen en eventuele aanvullende wensen van uw kant. VH Dakkapellen maakt voor iedere klant een dakkapel op maat voor een voordelige prijs. Bij Van Hattem profiteert u van de volgende voordelen:

 • Dakkapel prijzen vanaf € 4.250,-
 • Betaalbare dakkapellen: productie in eigen fabriek
 • Keuze uit diverse typen
 • Uitgebreid aanbod aanvullende opties
 • 10 jaar garantie op uw dakkapel

Bent u benieuwd wat de prijs is van het plaatsen van een dakkapel op uw woning? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij uw woning kunnen bekijken. Wij voorzien u aan de hand van uw wensen en uw woning van een passend advies.

038 337 7989

Dakkapel prijzen per project

Bekijk een aantal voorbeelden van onze uitgevoerde dakkapelprojecten en de bijbehorende prijzen.

 

Opbouw dakkapel kosten

Wij produceren onze dakkapellen in onze eigen fabriek, waardoor wij deze tegen een voordelige prijs aanbieden. We leveren uw op maat gemaakte dakkapel rechtstreeks vanuit de fabriek en plaatsen deze op uw woning, waarna u 10 jaar garantie heeft. De prijs van een dakkapel hangt af van diverse factoren die we verder voor u toelichten.

Afmetingen van de dakkapel

Vooral de breedte van uw dakkapel is een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs. Zoals u begrijpt, is de prijs voor een bredere dakkapel hoger dan voor een smalle dakkapel. Bij een breed raam raden we u aan om wel te kiezen voor één brede dakkapel in plaats van twee smallere. Dit ziet er niet alleen mooier uit, relatief is het een goedkopere optie. Daarnaast heeft u met een brede dakkapel meer leefruimte en verhoogt u hiermee de waarde van uw woning.

De hoeveelheid ramen in het dakkapel

De keuze voor de ramen is eveneens een factor die invloed heeft op de prijs van een dakkapel. Het aantal ramen bepaalt hoeveel daglicht binnenkomt. Daarnaast is het mogelijk om, in plaats van normale ramen, te kiezen voor draaikiepramen. Met deze ramen heeft u betere ventilatie in uw woning, maar de prijs voor draaikiepramen ligt wel wat hoger dan die van reguliere ramen.

De helling van uw dak

We hebben bij een steiler dak minder materiaal nodig waardoor de prijs voor een dakkapel lager uitvalt. Helaas is de leefruimte bij een steil dak beperkt, waardoor het rendement lager is. Bij een vlak dak is de prijs voor een dakkapel hoger, maar u profiteert optimaal van de extra leefruimte.

Kunststof kozijnen in het dakkapel

Het is mogelijk om uw dakkapel af te werken met kunststof kozijnen. Deze hoeft u na plaatsing nooit meer te schilderen en de kozijnen zorgen voor een uitstekende isolatie. We bieden kunststof kozijnen aan in diverse kleuren en het is zelfs mogelijk dat wij deze bedekken met een houtnerfstructuur.

Airconditioning in uw dakkapel

Een airconditioning zorgt ervoor dat de temperatuur op uw zolder zowel in de zomer als in de winter aangenaam blijft. Wij werken met de Minirooftop: dit systeem bouwen we in het dak van uw dakkapel. Deze airco is zeer compact en energiezuinig.

Dakkapel met insectenhorren

Hou insecten eenvoudig buiten met behulp van horren. Onze insectenhorren zijn van uitstekende kwaliteit en zijn eenvoudig te bevestigen. We maken deze voor u op maat zodat ze volledig passen bij de ramen van uw dakkapel.

Vergunningen voor uw dakkapel

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft om een dakkapel te laten plaatsen. Op de website van uw gemeente kunt u zien of u een vergunning nodig heeft en in de meeste gevallen ziet u daar direct wat de prijs is van een vergunning. Het is eveneens mogelijk dat VH Dakkapellen u helpt bij de aanvraag van vergunningen.

Dakkapel kosten

De specialisten van VH Dakkapellen plaatsen diverse soorten dakkapellen vanaf € 4.250,-. Ieder type dakkapel heeft zijn eigen voordelen, het hangt van uw wensen en uw woning af welk type het beste bij u past.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

 

 

Dakkapel kosten per type

De specialisten van VH Dakkapellen plaatsen diverse soorten dakkapellen vanaf € 4.250,-. Ieder type dakkapel heeft zijn eigen voordelen, het hangt van uw wensen en uw woning af welk type het beste bij u past.

Houten dakkapel prijs op aanvraag

 • Houten dakkapellen van de beste kwaliteit hardhout
 • Voorzien van het KOMO-keurmerk
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Natuurlijke uitstraling

Kunststof dakkapel: prijs vanaf € 4.250,-

 • Hoge isolatiewaarde
 • Hoogwaardig kunststof
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Bestand tegen alle weertypes

Houtlook dakkapel: prijs vanaf € 4.250,-

 • Vochtbestendig
 • Duurzaam
 • Onderhoudsarm
 • Isolerend
 • Gemaakt van kunststof, uiterlijk van hout

Prijs dakkapel op maat: prijs vanaf € 4.250,-

De kosten van een dakkapel op maat

Omdat we iedere dakkapel op maat maken, komen we graag bij u langs om uw huis te bekijken. Aan de hand van uw woning en uw wensen, adviseren we u over de meest geschikte dakkapel en maken we een prijs op maat. Vraag direct een adviesgesprek aan met een van onze specialisten, vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.