Dakkapel prijzen

De dakkapel prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het type dakkapel, de afmetingen en eventuele aanvullende wensen van uw kant. VH Dakkapellen maakt voor iedere klant een dakkapel op maat voor een voordelige prijs. U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

 • Dakkapel prijzen op aanvraag
 • Betaalbare dakkapellen: productie in eigen fabriek
 • Keuze uit diverse typen: kunststof, hout of prefab
 • Uitgebreid aanbod aanvullende opties
 • 10 jaar garantie op uw dakkapel

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van het plaatsen van een dakkapel op uw dak? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op locatie, zodat we uw dak kunnen bekijken en kunnen bepalen wat uw mogelijkheden zijn en hoe hoog de dakkapel kosten zullen uitvallen. Onze specialisten voorzien u aan de hand van uw wensen en de verkregen informatie van een passend advies.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel prijzen per project

Bekijk een aantal voorbeelden van onze uitgevoerde dakkapelprojecten en de bijbehorende prijzen.

Opbouw dakkapel kosten

We produceren onze dakkapellen in onze eigen fabriek, waardoor we ze ook op maat tegen een voordelige prijs aanbieden. We leveren uw op maat gemaakte dakkapel rechtstreeks vanuit de fabriek en plaatsen hem snel en uiterst zorgvuldig op het dak. Na de plaatsing ontvangt u standaard 10 jaar garantie. Onze voordelige dakkapel prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we hieronder verder voor u toelichten.

Afmetingen van de dakkapel

Vooral de breedte is een belangrijke factor bij het bepalen van de dakkapel kosten. Bij een breed raam raden we u aan om te kiezen voor één brede dakkapel in plaats van twee smallere. Dit ziet er niet alleen mooier uit, maar is ook een goedkopere optie. Daarnaast heeft u met een brede dakkapel meer leefruimte en verhoogt u hiermee de waarde van uw woning.

De hoeveelheid ramen in de dakkapel

De keuze voor de hoeveelheid ramen is eveneens een factor die invloed heeft op de dakkapel kosten. Het aantal ramen bepaalt hoeveel daglicht binnenkomt. Daarnaast is het mogelijk om, in plaats van normale ramen, te kiezen voor draaikiepramen. Met deze ramen heeft u betere ventilatie in uw woning, maar de prijs voor draaikiepramen ligt wel wat hoger dan die van reguliere ramen.

De helling van uw dak

We hebben bij een steiler dak minder materiaal nodig, waardoor de prijs voor een dakkapel lager uitvalt. Helaas is de leefruimte bij een steil dak beperkt, waardoor het rendement lager is. Bij een vlak dak is de prijs voor een dakkapel hoger, maar u profiteert optimaal van de extra leefruimte.

Kunststof kozijnen in de dakkapel

Het is mogelijk om uw dakkapel af te werken met kunststof kozijnen. U hoeft de kozijnen na plaatsing nooit meer te schilderen en ze zorgen voor een uitstekende isolatie. We bieden kunststof kozijnen aan in diverse kleuren. Het is zelfs mogelijk om de kozijnen te bedekken met een houtnerfstructuur.

Airconditioning in uw dakkapel

Een airconditioning zorgt ervoor dat de temperatuur op zolder zowel in de zomer als in de winter aangenaam blijft. We werken met de Minirooftop airco. Dit systeem bouwen we in het dak van uw dakkapel en is zeer compact en energiezuinig.

Dakkapel met insectenhorren

Houd insecten eenvoudig buiten met behulp van horren. Onze insectenhorren zijn van uitstekende kwaliteit en eenvoudig te bevestigen. We maken ze voor u op maat, zodat ze volledig passen bij de ramen van uw nieuwe dakkapel.

Vergunningen voor uw dakkapel

Het verschilt per gemeente of u een vergunning nodig heeft om een dakkapel te laten plaatsen. Op de website van uw gemeente kunt u zien of u een vergunning nodig heeft. In de meeste gevallen ziet u daar direct wat de prijs is van een vergunning. De dakkapel vergunning prijzen liggen tussen de € 200,- en € 600,-. U heeft de mogelijkheid om onze hulp in te schakelen bij de aanvraag van de benodigde vergunningen.

Dakkapel vanafprijzen

De specialisten van VH Dakkapellen plaatsen diverse soorten dakkapellen. Aan ieder type dakkapel zijn weer andere voordelen en kosten verbonden. De dakkapel prijzen zijn naast de materiële keuzes afhankelijk van uw aanvullende wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag onderaan de pagina direct een offerte aan!

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel kosten en voordelen per type

We plaatsen bij VH Dakkapellen vier soorten dakkapellen. Ieder type dakkapel heeft zijn eigen voordelen. Bekijk het aanbod en neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek op locatie.

Houten dakkapel kosten op aanvraag

 • Houten dakkapellenvan de beste kwaliteit hardhout
 • Voorzien van het KOMO-keurmerk
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Natuurlijke uitstraling

Kunststof dakkapel prijzen

 • Hoge isolatiewaarde
 • Hoogwaardig kunststof
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Bestand tegen alle weertypes

Houtlook dakkapel

 • Vochtbestendig
 • Duurzaam
 • Onderhoudsarm
 • Isolerend
 • Gemaakt van kunststof, uiterlijk van hout

Prefab dakkapel kosten en voordelen

 • Zeer voordelig een prefab dakkapel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • In 1 dag geplaatst
 • Geen overlast
 • Kostenbesparend
 • Uit te breiden en af te werken met extra opties

Voordelige dakkapel op maat bij VH Dakkapellen

Omdat we iedere dakkapel op maat maken, komen we graag bij u langs om uw huis te bekijken. De mogelijkheden zijn bij VH Dakkapellen bijna onbegrensd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra brede dakkapel of juist gaan voor een dakkapel met een specifieke en unieke uitstraling. Aan de hand van uw wensen en de conditie van het dak adviseren we u over de geschiktste dakkapel en stellen we een prijs op maat vast.

Advies nodig? Neem contact op

Wilt u advies ontvangen over de dakkapel prijzen en weten welk type dakkapel geschikt is voor op uw woning? Maak een afspraak met een van onze specialisten of vraag direct een offerte aan. Heeft u een vraag voor onze specialisten? Neem dan contact met ons op via 038 337 7989 of stuur een e-mail naar info@vhdakkapellen.nl.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.