Opties en accessoires voor dakkapellen

dakkapel opties & accessoires

Bij VH Dakkapellen bouwen wij uw dakkapel op maat, passend bij de stijl van uw woning. U heeft de keuze uit diverse materialen, kleuren en extra accessoires voor een dakkapel naar wens.

Diverse materialen en kleuren mogelijk

De dakkapellen worden gemaakt van kunststof, hout of een combinatie van beide. Laat u informeren door onze specialist over de voordelen per materiaal, of bekijk de specifieke pagina’s over kunststof en hout.

Standaard kunnen wij uw dakkapel leveren in de volgende kleuren:

RAL 9001 RAL 9010 RAL 7016 RAL 6009 RAL 5011
RAL 9001:
Crème
RAL 9010:
Wit
RAL 7016:
Antraciet
RAL 6009:
Dennengroen
RAL 5011:
Staalblauw

 

Andere kleuren zijn mogelijk tegen meerprijs. Onze specialist bespreekt graag met u de mogelijkheden.

De kleur van uw kozijnen

Standaard leveren wij de kozijnen van uw dakkapel in de kleuren RAL 9001 (Crème wit) of RAL 9010 (Zuiver wit), in beide gevallen met een glad profiel. Ook hier is het mogelijk om tegen meerprijs uit andere kleuren te kiezen. Daarnaast heeft u de keuze om de draaiende delen in een andere kleur uit te laten voeren dan het kozijn. Wij adviseren u graag in de beste keuze die past bij uw woning.

Renolit folie met houtnerfstructuur

Wilt u de voordelen van een kunststof dakkapel en kozijnen met de uitstraling van hout? Tegen meerprijs kunnen wij kleurecht Renolit folie met houtnerfstructuur aanbrengen.

Zonwerende coating of glas

In de zomer een koele en aangename kamer zonder gebruik te hoeven maken van airconditioning? Als extra optie kunnen wij onze unieke zonwerende coating of zonwerend glas plaatsen waardoor de hitte van de zomerzon wordt tegengehouden.

Horren

Geen last van insecten en toch het raam open kunnen doen voor frisse lucht en extra verkoeling? Dat kan als u kiest voor het plaatsen van op maat gemaakte horren. Een aanrader voor iedere slaapkamer met dakkapel.

Zomer/winterstand

Voor een meerprijs leveren wij de draaikiepramen met een zomer- en winterstand. Waar in de zomerstand het raam volledig open kan draaien en kiepen, biedt de winterstand een kleinere kiepstand. Hierdoor kunt u de kamer toch heerlijk ventileren zonder dat de wind direct naar binnen kan waaien.

Informeer naar de vele mogelijkheden

Kiezen voor een VH prefab dakkapel betekent hoge kwaliteit, snelle oplevering en extra wooncomfort tegen een gunstige prijs. Vraag een offerte bij ons aan en onze specialist neemt spoedig contact met u op waarbij de extra opties ook kunnen worden besproken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.