Dakkapel Meppel

Welkom op de website van Van Hattem Dakkapellen, sinds 2004 zijn wij de dakkapellen specialist werkzaam in de regio van Meppel. In de ruim tien jaar dat wij actief zijn hebben wij dan ook vele dakkapellen mogen plaatsen in de verschillende wijken van Meppel. Wij produceren en plaatsen hoogwaardige dakkapellen op maat tegen een vriendelijke prijs en gaan voor de volle 100% tevredenheid bij onze klanten.

De voordelen van onze dakkapellen

  • Op maat gemaakt in eigen fabriek
  • Diverse opties mogelijk
  • Gemaakt door de specialist uit de regio
  • Een eigen team vol ervaring
  • In één dag geplaatst
  • Duidelijke communicatie

Onze dakkapellen worden op maat gemaakt en met onze ervaring weten wij precies welke dakkapel het beste bij uw woning past. Een vrijblijvend gesprek met onze specialist biedt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een dakkapel met airconditioning of een XXL dakkapel? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Na een adviesgesprek met onze specialist bent u volledig op de hoogte van de mogelijkheden voor een dakkapel op uw woning. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Prijs van een dakkapel

Bij Van Hattem bestelt u een dakkapel op maat. Wij verzorgen natuurlijk ook het transport van uw dakkapel en de montage op uw woning door ons eigen team. Iedere stap in het traject hebben wij in eigen hand. Met deze werkwijze mogen wij ieder jaar weer honderden woningbezitters gelukkig maken met een uitbreiding van de zolder tot een volwaardige kamer.

Voor een indruk van de verschillende typen dakkapellen die wij kunnen maken leest u meer op de volgende pagina’s:

Dakkapellen: met vergunning of vergunningsvrij

U heeft vaak een vergunning nodig om een dakkapel in Meppel te mogen plaatsen. Wij vertellen u hieronder meer over hoe u zelfstandig een bouwvergunning aanvraagt via de gemeente. Ook geven wij u meer informatie over de voorwaarden waaraan u moet voldoen om in Meppel vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen.

Heeft u een vergunning nodig?

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het wel of niet aan moeten vragen van een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel. De noodzaak van een vergunning hangt onder andere af van de afmetingen van de dakkapel en andere eisen van de gemeente Meppel. Op onze vergunningen pagina vindt u alle factoren die van invloed zijn op het wel of niet moeten hebben van een bouwvergunning.

Aanvragen van vergunningen

VH Dakkapellen helpt u graag bij het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente Meppel. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om zelfstandig online een vergunning aan te vragen via het Omgevingsloket. Bij dit loket kunt u eerst de vergunningscheck doen en deze – als het nodig blijkt te zijn – vervolgens direct aanvragen.

Wij zijn de dakkapel specialist uit de regio

Een van de voordelen als u voor ons kiest is dat wij dichtbij Meppel gevestigd zijn. In slechts een half uur zijn bij uw adres en zodoende kunnen wij vroeg beginnen met het plaatsen van uw nieuwe dakkapel. Daarbij is het wel handig om rekening te houden met de te werken omgeving. Zodra de opleverdatum door ons is gecommuniceerd, raden wij u aan om buren hierover te informeren. Hierdoor kunnen de ruimte bij uw woning op de dag van oplevering vrij worden gehouden. Des de sneller kunnen wij uw dakkapel plaatsen.

De dag van plaatsing begint met het arriveren van ons team, de hijskraan en natuurlijk uw dakkapel. Het dak van uw woning wordt door onze monteurs vrijgemaakt en geprepareerd waarna met behulp van de hijskraan de dakkapel op zijn plaats wordt gehesen. Hierna bevestigt ons team de dakkapel aan uw woning en voorzien wij in de afwerking. Tenslotte wordt ook het restafval door ons meegenomen. U heeft hier geen omkijken meer naar en zodoende kan er vaak dezelfde dag al worden begonnen met het inrichten van de uitgebreide zolderkamer.

Eerder geplaatste dakkapel in Meppel

Hieronder ziet u een van de dakkapellen reeds door ons team geplaatst.

project-dakkapel-meppel

Vele tevreden klanten ging u voor

Vanaf het adviesgesprek tot de plaatsing, bij Van Hattem hebben wij een werkwijze ontwikkeld die als zeer prettig wordt ervaren door onze klanten. Doordat wij duidelijke doelen stellen en u gedurende het traject op de hoogte houden blijft u goed geïnformeerd. Eventuele vragen van uw kant kunt u altijd aan ons stellen. Wij gaan altijd voor de volle 100% tevredenheid en slagen daar naar eigen zeggen in! Maar leest u vooral ook eens de recensies van onze klanten.

Interesse? Maakt u dan gebruik van het contactformulier of bel naar 038 337 7989 en vraag een gratis adviesgesprek met onze adviseur aan.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.