Dakkapel Lelystad

Met een dakkapel maakt u van uw zolderruimte een volwaardige kamer. En met een dakkapel van dakkapel specialist Van Hattem bent u verzekerd dat uw dakkapel van de hoogste kwaliteit is en perfect wordt afgeleverd en gemonteerd in slechts 1 dag!

  • De dakkapel specialist van Lelystad
  • Uw dakkapel op maat gemaakt
  • Al mogelijk vanaf € 4.100,-
  • Tien jaar garantie
  • Vele extra opties
  • Eigen fabriek

De perfecte dakkapel voor uw woning

Wat betreft de opties is er bij ons zeer veel mogelijk, dat is nou het voordeel van een dakkapel op maat. De kleur, maat, aantal en type ramen zijn slechts enkele keuzes, maar ook een dakkapel met airconditioning of een hoekdakkapel is mogelijk. Een adviesgesprek biedt ruimte om al uw persoonlijke wensen door te nemen en de geschikte type dakkapellen te bespreken. Uiteraard neemt onze specialist ook de mogelijkheden van uw woning mee in het advies. Zo komen wij samen tot de dakkapel die perfect aansluit op uw woning. Vraag vandaag nog een adviesgesprek bij ons aan.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

De prijs van een dakkapel

Bij Van Hattem Dakkapellen koopt u al in dakkapel in Lelystad vanaf € 4.100,-.
En zoals u van een echte specialist mag verwachten verzorgen wij ook het transport vanuit de fabriek en de montage op het dak van uw woning. Het eindresultaat is wat telt, voor u en voor ons, daarom laten wij niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat u dezelfde dag van plaatsing al kunt beginnen met het inrichten van uw nieuwe, volwaardige zolderkamer.

Bekijk en lees meer over de verschillende typen dakkapellen welke wij voor u kunnen realiseren.

De dakkapel specialist voor Lelystad

Sinds 2004 leveren wij dakkapellen in Lelystad, net als in de rest van Nederland. Jaarlijks mogen wij honderden dakkapellen plaatsen op particuliere woningen. Met groot succes, gezien de positieve beoordelingen van onze klanten.

Het gehele productieproces wordt door onze eigen specialisten gedaan. Hiermee houden wij scherp zicht op de kwaliteit van het materiaal, de montage en afwerking. Van het persoonlijke adviesgesprek tot de productie van uw dakkapel in eigen fabriek en de oplevering, dankzij onze korte lijnen bent u altijd op de hoogte van de status en dat geeft een vertrouwd gevoel.

Ook deze dakkapel in Lelystad hebben wij geplaatst

dakkapel lelystad

Laat u gratis informeren tijdens een persoonlijk adviesgesprek

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek kunt u al uw wensen en vragen omtrent uw dakkapel kwijt bij onze adviseur. Tevens adviseren wij u over de beste dakkapel opties voor uw woning in Lelystad. Vraag uw gratis adviesgesprek aan via onderstaand contactformulier. U kunt ons ook direct bereiken op 038 337 7989.

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.