Dakkapel Lelystad

Met een dakkapel maakt u van uw zolderruimte een volwaardige kamer. En met een dakkapel van dakkapel specialist Van Hattem bent u verzekerd dat uw dakkapel van de hoogste kwaliteit is en perfect wordt afgeleverd en gemonteerd in slechts 1 dag!

  • De dakkapel specialist van Lelystad
  • Uw dakkapel op maat gemaakt
  • Tien jaar garantie
  • Vele extra opties
  • Eigen fabriek

De perfecte dakkapel voor uw woning

Wat betreft de opties is er bij ons zeer veel mogelijk, dat is nou het voordeel van een dakkapel op maat. De kleur, maat, aantal en type ramen zijn slechts enkele keuzes, maar ook een dakkapel met airconditioning of een XXL dakkapel is mogelijk. Een adviesgesprek biedt ruimte om al uw persoonlijke wensen door te nemen en de geschikte type dakkapellen te bespreken. Uiteraard neemt onze specialist ook de mogelijkheden van uw woning mee in het advies. Zo komen wij samen tot de dakkapel die perfect aansluit op uw woning. Vraag vandaag nog een adviesgesprek bij ons aan.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

De prijs van een dakkapel

Bij Van Hattem Dakkapellen koopt u een dakkapel voor in Lelystad.
En zoals u van een echte specialist mag verwachten verzorgen wij ook het transport vanuit de fabriek en de montage op het dak van uw woning. Het eindresultaat is wat telt, voor u en voor ons, daarom laten wij niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat u dezelfde dag van plaatsing al kunt beginnen met het inrichten van uw nieuwe, volwaardige zolderkamer.

Bekijk en lees meer over de verschillende typen dakkapellen welke wij voor u kunnen realiseren.

Dakkapellen: vergunningsvrij of met vergunning

Bij het plaatsen van dakkapellen in Lelystad heeft u vaak een vergunning nodig. Wij geven u informatie over hoe u zelfstandig een bouwvergunning aanvraagt bij de gemeente. Ook informeren wij u over de voorwaarden waaraan u dient te voldoen om een dakkapel zonder vergunning te mogen plaatsen in Lelystad.

Heb ik een vergunning nodig voor mijn dakkapel?

De noodzaak van een dakkapel vergunning hangt onder meer af van de gemeentelijke eisen, zoals bijvoorbeeld over de afmetingen van de dakkapel. Naast deze factoren zijn er meer zaken die een rol spelen bij het wel of niet moeten hebben van een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel in Lelystad. Op onze vergunningen pagina ziet u alle factoren die hierop van invloed zijn.

Vergunningen aanvragen

Voor hulp bij het aanvragen en regelen van uw vergunning kunt u bij Van Hattem Dakkapellen terecht. Via het Omgevingsloket is het ook mogelijk om zelfstandig online een bouwvergunning aan te vragen. Bij dit loket heeft u de mogelijkheid om eerst de vergunningscheck te doen, zodat u zeker weet of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een dakkapel in Lelystad.

De dakkapel specialist voor Lelystad

Sinds 2004 leveren wij dakkapellen in Lelystad, net als in de rest van Nederland. Jaarlijks mogen wij honderden dakkapellen plaatsen op particuliere woningen. Met groot succes, gezien de positieve beoordelingen van onze klanten.

Het gehele productieproces wordt door onze eigen specialisten gedaan. Hiermee houden wij scherp zicht op de kwaliteit van het materiaal, de montage en afwerking. Van het persoonlijke adviesgesprek tot de productie van uw dakkapel in eigen fabriek en de oplevering, dankzij onze korte lijnen bent u altijd op de hoogte van de status en dat geeft een vertrouwd gevoel.

Ook deze dakkapel in Lelystad hebben wij geplaatst

dakkapel lelystad

Laat u gratis informeren tijdens een persoonlijk adviesgesprek

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek kunt u al uw wensen en vragen omtrent uw dakkapel kwijt bij onze adviseur. Tevens adviseren wij u over de beste dakkapel opties voor uw woning in Lelystad. Vraag uw gratis adviesgesprek aan via onderstaand contactformulier. U kunt ons ook direct bereiken op 038 337 7989.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.