Dakkapel Leeuwarden

Koop een dakkapel die gemaakt is van duurzame, onderhoudsarme materialen. Wij plaatsen uw dakkapel in Leeuwarden in één dag. Wilt u meer licht en leefruimte in uw woning in Leeuwarden, dan is een dakkapel een uitstekende oplossing. VH Dakkapellen maakt een dakkapel op maat voor u.

 • Dakkapel op maat, passend bij uw woning
 • Uw dakkapel in 1 dag geplaatst door een dakkapel specialist uit Leeuwarden
 • 10 jaar garantie op uw dakkapel
 • Alles goed geregeld: van persoonlijk advies tot plaatsing en afwerking

Ons vakkundige team van dakkapel specialisten voorziet uw woning van een dakkapel die uitstekend past bij de uitstraling van uw woning. Uw dakkapel is van de beste kwaliteit en heeft een lange levensduur doordat wij enkel met hoogwaardige materialen, zoals hardhout en kunststof werken. Wij bouwen uw dakkapel in onze eigen fabriek, waarna we de dakkapel in één dag op uw woning in Leeuwarden plaatsen.

Dakkapel in Leeuwarden laten plaatsen

VH Dakkapellen maakt voor u een dakkapel op maat; of u nou een mooie, eenvoudige dakkapel wilt of een dakkapel die voldoet aan specifieke wensen, zoals een XXL dakkapel. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden voor een dakkapel in Leeuwarden met u. Elke woning is uniek, dus wij komen graag bij u langs voor een professioneel advies op maat. Vraag een adviesgesprek aan met een van onze adviseurs via 038 337 7989 of via de onderstaande button.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Voorbeeld dakkapel
Type I
Voorbeeld dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Voorbeeld dakkapel
Type II
Voorbeeld dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Voorbeeld dakkapel
Type III
Voorbeeld dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel in Leeuwarden vanaf € 4.250,-

Wij produceren, leveren en plaatsen een houtlook of kunststof dakkapel vanaf € 4.250,-, inclusief btw en 10 jaar garantie. Houten dakkapellen plaatsen wij ook met 10 jaar garantie. De exacte kosten voor uw dakkapel zijn afhankelijk van de gewenste materialen, afmetingen, afwerking en extra opties. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Bel 038 337 7989 of vul het offerteformulier in.

kunststof dakkapel of houtlook dakkapel: vanaf € 4.250,-. Houten dakkapel: prijs op aanvraag.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapellen met of zonder vergunning

Bij het plaatsen van een dakkapel in Leeuwarden heeft u in veel gevallen een vergunning nodig. Wij geven u hieronder informatie over het zelfstandig aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente. Ook leest u meer over de voorwaarden waaraan u moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen in Leeuwarden.

Heb ik een vergunning nodig?

Of een vergunning noodzakelijk is hangt onder andere af van de eisen die de gemeente stelt, waaronder eisen over de afmetingen van de dakkapel. Er zijn alleen meer factoren die van invloed zijn op of u wel of niet een vergunning moet hebben om een dakkapel in Leeuwarden te plaatsen. Op onze pagina over vergunningen leest u welke factoren er allemaal een rol spelen bij het wel of niet moeten hebben van een bouwvergunning.

Het aanvragen van dakkapel vergunningen

Voor hulp bij het regelen van uw dakkapel vergunning kunt u bij Van Hattem Dakkapellen terecht. Het zelfstandig aanvragen van een bouwvergunning is mogelijk via het Omgevingsloket. Via dit loket doet u eenvoudig de vergunningscheck. Wanneer uit deze check blijkt dat een vergunning noodzakelijk is om een dakkapel in Leeuwarden te plaatsen, dan vraagt u de vergunning ook eenvoudig aan via het Omgevingsloket.

“Wij geven u graag advies over vergunningsvrij bouwen in Leeuwarden en bekijken direct of u een bouwaanvraag moet doen bij uw gemeente.”

Op onze pagina over vergunningen leest u meer over de eisen voor een vergunningsvrije dakkapel in Leeuwarden. Heeft u vragen over vergunningen of het aanvragen van een vergunning, dan neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 038 337 7989.

Typen dakkapellen

VH Dakkapellen plaatst regelmatig dakkapellen in Leeuwarden. Wij produceren uw dakkapel in onze eigen fabriek en leveren de dakkapel kant-en-klaar bij u af. VH Dakkapellen plaatst de dakkapel in één dag op uw woning. Onze jarenlange ervaring zorgt dat we ook voor u een dakkapel op maat kunnen maken. Heeft u specifieke wensen of vereisten, dan is dat voor ons geen probleem. Wij kunnen onze dakkapellen voorzien van de volgende opties:

 • Horren
 • Isolatieglas
 • Zonwerende coating
 • Draaikiepramen
 • Airconditioning
 • Onderhoudsarm
 • Milieuvriendelijk
 • Vanaf € 4.250,-

Houten dakkapel

Een houten dakkapel van VH Dakkapellen bestaat uit hardhoutmaterialen met een KOMO-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het hout goed isoleert, milieuvriendelijk en onderhoudsarm is. De nerfstructuur van het hout geeft uw dakkapel een natuurlijke uitstraling. Een houten dakkapel past daarom zowel bij oudere huizen als bij nieuwbouwwoningen. Hout is bovendien eenvoudig te repareren en een nieuwe laag verf geeft uw dakkapel in een oogwenk een andere uitstraling.

Lees meer over houten dakkapellen

Kunststof dakkapel

 • Goede isolatie
 • Weerbestendig
 • Vanaf € 4.250,-

Wij maken onze kunststof dakkapellen van hoogwaardige kunststof, omdat u met de kleur, afwerking en print van dit materiaal eenvoudig de uitstraling van de dakkapel bepaalt. Kunststof isoleert goed, zodat u minder kwijt bent aan energiekosten. Ook heeft een kunststof dakkapel weinig onderhoud nodig: jaarlijks schoonmaken is voldoende. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden en behoudt door de jaren heen zijn kleur.

Lees meer over kunststof dakkapellen

Houtlook dakkapel

 • Onderhoudsarm
 • Duurzaam
 • Vanaf € 4.250,-

Een houtlook dakkapel is dé oplossing als u de karakteristieke uitstraling van een houten dakkapel wilt combineren met de uitstekende levensduur en onderhoudseisen van een kunststof dakkapel. De dakkapel wordt gemaakt van kunststof; u heeft dus een goed isolerende, weerbestendige, onderhoudsarme dakkapel. Daarnaast bootsen we met het materiaal houtnerven na, dus heeft uw dakkapel de fraaie look van een houten dakkapel.

Lees meer over houtlook dakkapellen

Speciale dakkapel

 • XXL dakkapel
 • Gemaakt naar uw wensen

Wilt u een creatieve dakkapel die de gehele breedte van uw dak beslaat, dan maken we een extra grote dakkapel voor u. Voor het ontwerp, de bouw en plaatsing van een passende dakkapel in Leeuwarden neemt u contact met ons op via 038 337 7989.

Bekijk onze speciale dakkapellen

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Recensies over dakkapellen in Leeuwarden

“Vakbekwame mensen die de dakkapel professioneel hebben geplaatst. Dakkapel is van hoge kwaliteit!” - Familie Schouten, Leeuwarden

“Duidelijke offerte, afspraken nagekomen en de dakkapel kon snel geplaatst worden. Top!” - Claase, Leeuwarden

“VH Dakkapellen heeft snel een mooie houten dakkapel geplaatst. Goed en vakkundig personeel.” - Hidde, Leeuwarden

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van een dakkapel in Leeuwarden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 038 337 7989 of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of u vraagt direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.