Dakkapel Kampen

Welkom op de website van Van Hattem Dakkapellen, de dakkapel specialist voor Kampen en heel Nederland die jaarlijks honderden dakkapellen op maat fabriceert. En onze vakkundige monteurs hebben uw dakkapel altijd binnen een dag geplaatst zodat u dezelfde dag al aan de slag kunt met het inrichten van de gloednieuwe volwaardige kamer. Bent u de volgende waarvoor ons gemotiveerde team aan de slag gaat?

Waarom u kiest voor Van Hattem

  • Ervaren team van specialisten
  • Productie in eigen fabriek
  • Uw dakkapel op maat gemaakt
  • Specialist uit de regio
  • Plaatsing binnen 1 dag
  • Duidelijk communicatie gedurende het traject
  • Van A tot Z, alles goed geregeld

Wij beschikken over alle middelen om uw dakkapel volledig naar wens te maken. Met een volwaardig team van specialisten en een eigen fabriek hebben wij het volledige proces van productie tot montage in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij u ervan verzekeren dat het resultaat precies aansluit op de afspraken welke met u van tevoren zijn gemaakt. Duidelijke communicatie vinden wij belangrijk, daarom komt onze adviseur graag bij u langs om zonder verdere verplichting uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken. Omdat u op deze pagina bent beland is het hoogstwaarschijnlijk dat u op dit moment de optie van een dakkapel overweegt. Laat u direct goed informeren over de opties tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs. Neem vandaag nog contact met ons op.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Prijs dakkapel

Bij VH Dakkapellen koopt u in Kampen een dakkapel vanaf € 4.250,-.
U bent hierbij verzekerd van een A-klasse dakkapel, welke perfect aansluit op de stijl van uw woning en gedetailleerd en nauwkeurig is afgewerkt.

U hebt hierbij keuze uit verschillende type dakkapellen:

Vergunningen voor dakkapellen

Voor het plaatsen van een dakkapel in Kampen heeft u in veel gevallen een vergunning nodig. Wij vertellen u graag meer over de voorwaarden waaraan u moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen. Ook geven wij u meer informatie over hoe u zelfstandig een bouwvergunning aanvraagt bij de gemeente Kampen.

Vergunning noodzakelijk of niet?

Verschillende factoren bepalen of u een dakkapel zonder of met vergunning mag plaatsen. Zo zijn onder andere de eisen van de gemeente Kampen van invloed op het wel of niet moeten hebben van een bouwvergunning. Een voorbeeld hiervan zijn de afmetingen van de dakkapel. Op onze pagina over vergunningen ziet u een overzicht van alle factoren waaraan u moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen in Kampen.

Het aanvragen van een dakkapel vergunning

U kunt bij ons terecht voor hulp bij het aanvragen van een dakkapel vergunning. U heeft ook de mogelijkheid om zelfstandig een bouwvergunning aan te vragen. Via het Omgevingsloket doet u eenvoudig de vergunningscheck en vraagt u gemakkelijk een vergunning aan om een dakkapel in Kampen te plaatsen.

De dakkapel specialist uit de regio

Wij zijn dichtbij Kampen gevestigd. Hierdoor heeft ons team slechts een relatief korte reistijd alvorens wij bij u voor de deur staan met uw nieuwe dakkapel en kan de plaatsing al vroeg beginnen. Het dak wordt vrijgemaakt en de hijskraan hijst de dakkapel op zijn plaats waarna ons monteurs de dakkapel bevestigen en de afwerking verzorgen. In de meeste gevallen duurt dit hele proces slechts een dagdeel en ook regelen wij het transport van het afval. U hoeft dus helemaal niets te doen behalve uw nieuwe kamer in te richten. U merkt gelijk het grote verschil in lichtinval en ruimte op de zolderverdieping en zult er vele jaren plezier van beleven. Benieuwd naar de ervaring van mensen die u voorgingen? Lees dan hier de recensies van onze klanten.

Alles goed geregeld bij Van Hattem

Bij Van Hattem is alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf het adviesgesprek tot de montage van de dakkapel en na-service, u heeft te allen tijde te maken met het team van Van Hattem. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving omtrent het bouwen van dakkapellen, zo ook de eventuele vergunningsplicht. Mocht uw situatie een vergunning vereisen, dan kunnen wij dit desgewenst voor u in orde maken.

Uw dakkapel wensen komen bij ons aan bod

Het team van Van Hattem Dakkapellen heeft dankzij de gevarieerde wensen van onze klanten een schat van ervaring in de productie van dakkapellen. Zo plaatsen wij regelmatig speciale dakkapellen, zoals extra grote (XXL) dakkapellen. Maar ook is het mogelijk om een dakkapel met airconditioning voor u te realiseren. Wat uw dakkapelwensen ook zijn, ieder type dakkapel kan door onze vaklieden met hoge efficiëntie gebouwd en geplaatst worden. Dat scheelt tijd en geld, wat wij vertalen naar zeer aantrekkelijke prijzen. Wilt u een offerte ontvangen voor de dakkapel van uw dromen? In slechts 1 minuut kunt u al een vrijblijvende offerteaanvraag bij ons achterlaten. Vraag er gerust een aan via het offerteformulier.

Reeds geplaatste dakkapel in Kampen

Hieronder een van de dakkapellen welke Van Hattem heeft geplaatst in Kampen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze adviseur

U bent waarschijnlijk op zoek naar een (nieuwe) dakkapel voor uw woning. Vraag gerust een vrijblijvende afspraak bij ons aan of laat ons u terugbellen. Onze adviseur bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw woning en lopen samen met u de opties door.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.