Dakkapel IJsselmuiden

Welkom bij Van Hattem Dakkapellen, sinds 2004 specialist in het fabriceren en plaatsen van kwalitatieve dakkapellen op maat. Heeft u in IJsselmuiden een mooie dakkapel gezien? Grote kans dat deze door ons team geplaatst is! De vele positieve klantervaringen en onze naaste ligging maakt dat wij een vaste naam zijn voor hoogwaardige dakkapellen tegen een scherpe prijs in IJsselmuiden en omstreken.

Waarom u zou kiezen voor Van Hattem? Hieronder enkele van onze pluspunten:

  • Plaatsing van uw dakkapel al binnen 1 dag
  • Dichtbij IJsselmuiden gevestigd
  • Zeer ervaren, eigen team
  • Eigen fabriek – geen derde partijen
  • Dakkapel specialist van Overijssel
  • Van advies tot afwerking, alles goed geregeld

Uw interesse in een dakkapel heeft ertoe geleid dat u bent beland op onze website. U kunt op de website dan ook veel informatie vinden over onze dakkapellen, het productieproces en de regelgeving. Heeft u uw wensen al op een rij? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze specialist! Samen komen wij tot de dakkapel van uw dromen.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Een scherp geprijsde dakkapel op maat

U heeft hier een kwalitatief hoogwaardige dakkapel voor welke door ons team op een feilloze en professionele wijze wordt gemonteerd op uw woning. Uiteraard bieden wij ook vele extra opties en accessoires waarmee wij aan uw wensen kunnen voldoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dakkapel met airconditioning?

De perfecte dakkapel voor uw woning

Jaarlijks plaatsen wij honderden dakkapellen door heel Nederland. Hiervoor hebben wij een vast team van specialisten en een eigen fabriek in Genemuiden. Een schat van ervaring die uw dakkapel ten goede komt, want wij zijn bekend met de vele wensen en mogelijkheden. Tijdens een adviesgesprek nemen wij graag uw wensen en de mogelijkheden met u door.

In de basis kunt u bij ons kiezen uit diverse typen dakkapellen, te weten:

Klik op een van deze typen dakkapellen voor meer informatie en enkele voorbeelden. Weet u al precies wat voor dakkapel u wilt? Neemt u dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Bij Van Hattem Dakkapellen alles goed geregeld

Wij kunnen alle zorgen omtrent de dakkapel voor u uit handen nemen. Hiermee gaan wij verder dan alleen de productie en de montage van uw dakkapel. Zo kunnen wij u adviseren over een eventuele vergunningsplicht voor het plaatsen van een dakkapel en desgewenst deze voor u verzorgen.

Maar ook uw wensen met betrekking tot de afwerking van de zolderkamer horen wij graag van u. Ook hierin zijn onze monteurs de beste. Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Reeds geplaatste dakkapel in IJsselmuiden

Vanwege een baby op komst zocht een gezin in IJsselmuiden naar een manier om het huis beter in te richten. De zolder werd gebruikt als opslagruimte maar kon met een dakkapel uitstekend worden gebruikt als kinderkamer. Via het internet kwamen ze in contact met het team van VH Dakkapellen en al gauw was het idee duidelijk. In een relatief korte tijd was de bouw en plaatsing van de dakkapel een feit.

Resultaat

project-dakkapel-ijsselmuiden

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze adviseur

U bent waarschijnlijk op zoek naar een (nieuwe) dakkapel voor uw woning. Vraag gerust een vrijblijvende afspraak bij ons aan of laat ons u terugbellen. Onze adviseur bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw woning en loopt samen met u de opties door.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.