Dakkapel Hoogeveen

Een duurzame en onderhoudsvriendelijke dakkapel kopen in Hoogeveen bij VH Dakkapellen. Met onze dakkapellen creëert u direct meer licht en leefruimte in uw woning in Hoogeveen. De specialisten van VH Dakkapellen maken een dakkapel volledig op maat zodat deze helemaal aansluit bij uw wensen.

  • Persoonlijk advies, van plaatsing tot afwerking
  • Dakkapel specialist in Hoogeveen
  • In 1 dag geplaatst
  • 10 jaar garantie op uw dakkapel
  • Op maat gemaakt: passend bij uw woning

Onze dakkapel specialisten voorzien uw woning in Hoogeveen van een dakkapel die perfect past bij de uitstraling van uw woning. Met een dakkapel van VH Dakkapellen profiteert u van een dakkapel van de beste kwaliteit. Onze dakkapellen gaan lang mee omdat wij gebruikmaken van hoogwaardige materialen als hardhout en kunststof. Omdat wij de dakkapellen bouwen in onze eigen fabriek, hanteren wij gunstige prijzen en kunnen we uw dakkapel binnen een dag plaatsen.

Een dakkapel laten plaatsen in Hoogeveen

Van Hattem Dakkapellen is al sinds 2004 de specialist voor het plaatsen van dakkapellen in Hoogeveen. We plaatsen niet alleen houten en kunststof dakkapellen, maar ook dakkapellen op maat aan de hand van uw wensen. Wij kunnen een extra grote dakkapel ontwerpen en plaatsen. Iedere woning en iedere dakkapel vraagt om een andere aanpak. Daarom komen we graag langs bij uw woning voor een persoonlijk advies. Vraag een adviesgesprek aan met een van onze adviseurs via de onderstaande button of neem direct telefonisch contact met ons op.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Typen dakkapellen

Dakkapel Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Dakkapel Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Dakkapel Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Een dakkapel kopen in Hoogeveen vanaf € 4.250,-

Een dakkapel kopen in Hoogeveen kan al vanaf € 4.250,-. De precieze prijs van uw dakkapel hangt af van het materiaal, de afmetingen, de afwerking en aanvullende wensen van uw kant. Al onze prijzen zijn inclusief btw en het ontwerp en de productie van de dakkapel zijn bij de prijs inbegrepen. U heeft bij VH Dakkapellen de keuze uit een houtlook dakkapel, een kunststof dakkapel en een houten dakkapel.

Omdat wij onze dakkapellen produceren in onze eigen fabriek, kunnen we lage prijzen hanteren. Uw dakkapel wordt rechtstreeks uit onze fabriek geleverd en binnen een dag bij u in Hoogeveen geplaatst. Na plaatsing bieden we u een garantie van 10 jaar op uw dakkapel.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Complete service van VH Dakkapellen

Het vakkundige team van Van Hattem weet alles van dakkapellen. Ons team gaat verder dan alleen de plaatsing van de dakkapel. Tijdens het gehele proces van het kopen van een dakkapel voorzien onze specialisten u van persoonlijk advies op het gebied van ontwerp en de afwerking van uw dakkapel.

Daarnaast zijn we u ook van dienst op het gebied van papierwerk. In sommige gevallen is het nodig om een vergunning aan te vragen voor de plaatsing van een dakkapel. Wij weten precies aan welke eisen een dakkapel moet voldoen. Mocht u een vergunning nodig hebben voor het plaatsen van een dakkapel in Hoogeveen, dan kunnen wij die voor u regelen.

Onze typen dakkapellen

Bij VH Dakkapellen heeft u bij het kopen van een dakkapel de keuze uit drie typen dakkapellen. Ieder type heeft zo zijn eigen voordelen. Voor alle dakkapellen geldt dat ze gemaakt worden van hoogwaardige en duurzame materialen, zodat u lang plezier heeft van uw dakkapel. Naast de drie verschillen typen dakkapellen (houtlook, kunststof en hout) is het ook mogelijk dat wij een XXL dakkapel voor u plaatsen. Aan de hand van uw woning en uw persoonlijke wensen maken we een uniek ontwerp voor een dakkapel.

Houten dakkapel kopen

Het hardhout van onze houten dakkapellen is altijd voorzien van een KOMO-keurmerk. Dit houdt in dat het hout op uitstekende wijze isoleert en dat het milieuvriendelijk is. Een houten dakkapel is door de natuurlijke uitstraling geschikt voor elk type woning.

Kunststof dakkapel kopen

Onze kunststof dakkapellen zijn gemaakt van kunststof van uitstekende kwaliteit. Het voordeel van kunststof is dat het goed isoleert. Dit is gunstig voor uw energiekosten. Een kunststof dakkapel is weersbestendig en erg onderhoudsarm; een jaarlijkse schoonmaak is voldoende! 

Houtlook dakkapel kopen

Het voordeel van een houtlook dakkapel is dat deze duurzaam is en weinig onderhoud vergt. Een houtlook dakkapel wordt gemaakt van kunststof, maar heeft de natuurlijke uitstraling van hardhout. U profiteert van de isolerende eigenschappen van kunststof, terwijl uw dakkapel eruitziet alsof hij van hout gemaakt is.

Speciale dakkapel kopen

Behalve voor bovenstaande dakkapellen, kunt u bij Van Hattem ook terecht voor speciale dakkapellen. Denk daarbij aan een dakkapel die we plaatsen over de gehele breedte van uw dak. We ontwerpen aan de hand van uw wensen een speciale dakkapel, waarna we overgaan tot de productie en de plaatsing van de dakkapel.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Tevreden klanten uit Hoogeveen

‘Je merkt aan alles dat de medewerkers van VH Dakkapellen echt vakmensen zijn. Ze hebben ons goed geadviseerd over een dakkapel en inmiddels genieten we alweer 3 maanden van onze prachtige houten dakkapel.‘ – Familie Vriends, Hoogeveen

‘Ik had zelf al een heel duidelijk beeld van hoe mijn dakkapel eruit moest komen te zien. Aan de hand van mijn uitleg heeft VH Dakkapellen een ontwerp gemaakt dat perfect aansluit bij mijn ideeën. Heel fijn dat ze zo goed met je meedenken.’ – Joost, Hoogeveen

‘Ideaal dat de dakkapel in 1 dag geplaatst wordt. Ik was bang dat het een hele verbouwing zou worden, maar door de snelle levering van VH Dakkapellen was dit niet het geval.’ – Lianne, Hoogeveen

Een offerte aanvragen

Wilt u weten wat het kopen van een dakkapel in Hoogeveen kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij VH Dakkapellen of maak een afspraak voor een adviesgesprek. U neemt contact met ons op door te bellen naar 038 337 7989 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.