Dakkapel Heerenveen

Creëer met een dakkapel binnen een dag meer licht en leefruimte in uw huis in Heerenveen. Van Hattem Dakkapellen maakt speciaal voor u een dakkapel op maat.

Waarom een dakkapel kopen bij Van Hattem?

 • Dakkapel op maat gemaakt voor uw woning
 • Tal van mogelijkheden
 • Dakkapel specialist van Heerenveen
 • Snelle levering, plaatsing in 1 dag
 • 10 jaar garantie
 • Alles goed geregeld: van advies tot afwerking

Met een zeer ervaren team van monteurs en specialisten voorzien wij u van een dakkapel die past bij de uitstraling van uw huis. We werken enkel met hoogwaardige materialen als hardhout en kunststof. We produceren uw dakkapel in onze fabriek en plaatsen deze binnen 1 dag op uw woning in Heerenveen.

Dakkapel Heerenveen kopen

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige dakkapel of specifieke wensen voor uw woning heeft, bespreken onze adviseurs graag de mogelijkheden met u. Van Hattem levert en plaatst dakkapellen met 10 jaar garantie. Iedere woning is anders, daarom komen wij graag bij u langs om een professioneel advies op maat te geven. Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend. Maak een afspraak met onze adviseurs via het telefoonnummer 038 337 7989 of via het contactformulier.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Voorbeeld dakkapel
Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Voorbeeld dakkapel
Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Voorbeeld dakkapel
Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel in Heerenveen

Wij maken een dakkapel conform uw wensen. U heeft de keuze tussen houten, kunststof en houtlook dakkapellen. Hoeveel een dakkapel kost is afhankelijk van de gebruikte materialen, maatvoering, afwerking en uw specifieke wensen. Wilt u weten wat de prijs van uw gewenste dakkapel zal zijn? Vraag dan direct een offerte aan via het telefoonnummer 038 337 7989 of via het offerteformulier.

Kunststof, houtlook of houten dakkapel: prijs op aanvraag.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel vergunningen

Om een dakkapel in Heerenveen te plaatsen heeft u vaak een vergunning nodig. Toch zijn er ook situaties waarin u vergunningsvrij een dakkapel mag plaatsen. Wij informeren u over de voorwaarden waaraan u moet voldoen om dakkapellen zonder vergunning te mogen plaatsen. Ook vertellen we u hoe u zelfstandig een vergunning aanvraagt bij de gemeente Heerenveen.

Vergunning nodig of niet?

Er zijn verschillende factoren die bepalen of u een dakkapel met of zonder vergunning mag plaatsen in Heerenveen. Zo zijn onder meer de eisen van de gemeente hierop van invloed. Veel van deze eisen gaan over de afmetingen van uw dakkapel. Lees op onze vergunningen pagina alles over de factoren die een rol spelen bij het wel of niet moeten aanvragen van een vergunning om uw dakkapel te plaatsen.

Het aanvragen van vergunningen

Voor het aanvragen en regelen van een dakkapel vergunning kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het regelen van bouwvergunningen voor dakkapellen. U heeft ook de optie om de bouwvergunning zelfstandig online aan te vragen. Via het Omgevingsloket kunt u een vergunningscheck doen om te kijken of u een vergunning nodig heeft voor uw dakkapel. Wanneer dit het geval is, dan vraagt u deze eenvoudig aan via hetzelfde loket.

Soorten dakkapellen

Wij hebben al vele verschillende woningen in Heerenveen voorzien van een dakkapel op maat. Dankzij de speciale wensen van onze klanten hebben wij een schat aan ervaring opgedaan. U heeft de keuze uit een houten, kunststof of houtlook dakkapel. De productie van uw dakkapel vindt plaats in onze eigen fabriek, waarna we de dakkapel bij u afleveren en in een dag op uw woning plaatsen. U bepaalt zelf de materialen, afmetingen en kleuren. Kies daarnaast voor diverse extra opties en accessoires:

 • Zonwerende coating of glas
 • Ramen met een zomer- en winterstand
 • Airconditioning
 • Isolatieglas
 • Kunststof met een houtnerfstructuur
 • Onderhoudsarm
 • Milieuvriendelijk
 • Passend bij de stijl van uw woning

Houten dakkapellen

Wij vervaardigen houten dakkapellen geheel uit hardhoutmaterialen met het KOMO-keurmerk. Dit betekent dat u verzekerd bent van een onderhoudsarme, goed geïsoleerde en milieuvriendelijk geproduceerde dakkapel. Van Hattem levert maatwerk, zodat uw dakkapel volledig aansluit op uw wensen. Hout heeft een unieke natuurlijke uitstraling door de nerfstructuur van het hout. Een houten dakkapel past daarom goed bij zowel oudere woningen als nieuwbouwhuizen. Hout kan daarnaast eenvoudig gerepareerd worden en een nieuwe laag verf geeft de dakkapel een geheel andere uitstraling.

Kunststof dakkapellen

 • Hoge isolatiewaarde
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Nooit meer schilderen
 • Prijs op aanvraag

Wij vervaardigen kunststof dakkapellen volledig uit hoogwaardige kunststof. Kunststof biedt veel verschillende mogelijkheden op het gebied van afwerking, print en kleur, waardoor u zelf de stijl bepaalt. Het materiaal isoleert goed, zodat u minder energiekosten betaalt. Het grootste voordeel van een kunststof dakkapel: hij is onderhoudsarm, een jaarlijkse schoonmaakbeurt is voldoende. U hoeft een kunststof dakkapel bovendien niet te schilderen. Het kunststof verkleurt niet en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Houtlook dakkapellen

 • Vochtbestendig
 • Duurzaam
 • Onderhoudsarm
 • Prijs op aanvraag

Wanneer u een dakkapel met de karakteristieke uitstraling van hout wilt, zonder vast te zitten aan het schilderwerk, kiest u een houtlook dakkapel. De dakkapel wordt gemaakt van kunststof, zodat u profiteert van alle voordelen van een kunststof dakkapel, zoals een hoge isolatiewaarde, onderhoudsarme materialen en een goede bestendigheid tegen de weersomstandigheden en vocht. Daarnaast worden de houtnerven van een houten dakkapel nagebootst, zodat uw dakkapel de karakteristieke houtlook van een houten model krijgt.

Speciale dakkapellen

Uiteraard kunnen wij ook uw creatieve wensen voor een dakkapel op maat realiseren. Zo plaatsten wij eerder al XXL dakkapellen in Heerenveen. Neem contact met ons op via telefoonnummer 038 337 7989 om uw wensen kenbaar te maken. Wij ontwikkelen graag een dakkapel op maat voor u.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Recensies over dakkapel in Heerenveen

Binnen een paar uur was de dakkapel geplaatst. We hebben nu veel meer ruimte op zolder! - Familie Kamminga

Fijn dat Van Hattem met je meedenkt. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe dakkapel. – K. Van Tuinen, Nijhehaske Heerenveen

Wat een verschil, zo’n dakkapel. Ik heb meer ruimte en de kamer is veel lichter. Van de zolder kan ik nu mooi een nieuwe werkkamer maken! – S. Jurrijens, Heerenveen

Bedankt, VH Dakkapellen! Super advies over de plaatsing, zodat ik geen vergunning nodig had. De dakkapel is snel geleverd. – Familie Van Nimwegen, Heerenveen

Offerte aanvragen voor een dakkapel in Heerenveen

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor een dakkapel, prijzen en vergunningen in Heerenveen. Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via 038 337 7989 of vul het onderstaande contactformulier in. Ook voor een vrijblijvend adviesgesprek of het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.