Dakkapel Hasselt

Welkom bij Van Hattem Dakkapellen, de dakkapel specialist van Hasselt en de regio sinds 2004. Jaarlijks fabriceren wij honderden hoogwaardige dakkapellen op maat in opdracht van woningbezitters door heel Nederland. Zo ontvangen wij met regelmaat een leuke opdracht voor een dakkapel in Hasselt. Ook u bent beland op onze website, waarschijnlijk omdat u een zolderuitbreiding overweegt door middel van een dakkapel. En dat horen wij graag! Een dakkapel maakt van uw zolder immers een volwaardige kamer dankzij de toename in licht en de uitbreiding van de leefruimte.

Enkele redenen om voor onze dakkapellen te kiezen:

  • U heeft al een dakkapel op maat vanaf € 4.250,-
  • Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag
  • Dichtbij Hasselt gevestigd, slechts 10 minuten rijden
  • Dakkapel specialist van Overijssel
  • Productie in eigen fabriek en door ons eigen team
  • Jarenlange ervaring, dat maakt het verschil!

Wij komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend uw wensen te bespreken. Het kost u slechts 1 minuut om een aanvraag te doen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op. Samen komen wij tot de perfecte dakkapel voor uw woning!

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Hoogwaardige prefab dakkapel voor een lage prijs

U heeft bij ons al een dakkapel op maat vanaf € 4.250,-. Hiervoor heeft u een hoogwaardige dakkapel die aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Al onze dakkapellen worden prefab gemaakt. Het grote voordeel van prefab is dat bijna al het werk is gedaan in de fabriek. Dankzij tijdige controles en testen is de kans op fouten minimaal. De dakkapel wordt volledig op maat gemaakt door ons team in Genemuiden en binnen een dag bij u in Hasselt geplaatst.

Opties voor een dakkapel

Tijdens het adviesgesprek brengen wij uw dakkapel wensen in kaart. Hierbij leggen wij u de opties voor en geven passend advies voor uw situatie. Hieronder alvast een selectie van de beschikbare opties:

Laat u vooral goed informeren door een specialist. Zo bieden wij u graag een gratis adviesgesprek waarin wij u wensen bespreken. Een afspraak aanvragen is snel gedaan.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Eerder geplaatste dakkapel in Hasselt

Hieronder ziet u een van de dakkapellen die wij eerder hebben geplaatst in Hasselt.

project-dakkapel-hasselt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze adviseur

U bent waarschijnlijk op zoek naar een (nieuwe) dakkapel voor uw woning. Vraag dan gerust een vrijblijvende afspraak bij ons aan of laat ons u terugbellen. Onze adviseur bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw woning en loopt samen met u de opties door.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.