Dakkapel Harderwijk

Met het kopen van een dakkapel in Harderwijk zorgt u binnen een dag voor meer leefruimte in uw woning. Van Hattem Dakkapellen maakt voor iedere klant een dakkapel op maat.

  • Op maat gemaakte dakkapel in Harderwijk
  • Keuze uit diverse typen dakkapellen
  • VH dakkapellen: dakkapel specialist in Harderwijk
  • In een dag geplaatst
  • Service van advies tot afwerking

Ons team bestaat uit zeer ervaren specialisten en monteurs die u voorzien van een dakkapel die past bij de stijl van uw woning. We produceren uw dakkapel in onze eigen fabriek, waarna we deze in slechts een dag plaatsen op uw woning in Harderwijk. Omdat wij alleen gebruikmaken van materialen van hoogwaardige kwaliteit, bent u ervan verzekerd dat uw dakkapel lang meegaat.

Een dakkapel plaatsen in Harderwijk

VH Dakkapellen maakt zowel standaard dakkapellen als extra grote dakkapellen en dakkapellen met een afwijkende vorm. Al sinds 2004 plaatsen wij onze dakkapellen in Harderwijk en we zijn dan ook goed op de hoogte van de eisen die de gemeente stelt aan dakkapellen. Elke woning en elk dak is anders, daarom komen we graag bij u langs voor een adviesgesprek. Tijdens deze kennismaking bekijken we uw woning en bespreken we uw wensen. Een adviesgesprek vraagt u direct aan via onderstaande button. Telefonisch contact opnemen is eveneens mogelijk.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Vrienden van ons hebben een dakkapel laten plaatsen die wij erg mooi vinden. We waren dus erg blij toen we erachter kwamen dat VH Dakkapellen ook in Harderwijk dakkapellen plaatst. Tijdens het adviesgesprek werd goed geluisterd naar onze wensen en de dakkapel is precies geworden zoals we hoopten!
Familie Groothuis uit Harderwijk

 

Typen dakkapellen

Dakkapel Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B = 1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Dakkapel Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B = 1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Dakkapel Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B = 1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel kopen in Harderwijk vanaf € 4.250,-

Een dakkapel kopen in Harderwijk kan al vanaf € 4.250,- inclusief btw. Afhankelijk van uw wensen, de afmetingen van de dakkapel en het materiaal, stellen we de precieze prijs voor uw dakkapel vast. U heeft de keuze uit een houten dakkapel, een houtlook dakkapel en een kunststof dakkapel. Voor een indicatie van de kosten van een dakkapel in Harderwijk vraagt u een vrijblijvende offerte aan bij VH Dakkapellen. Bij deze prijsopgave zijn de kosten voor het ontwerp en de productie van de dakkapel inbegrepen.

Omdat wij onze dakkapellen produceren in onze eigen fabriek, kunnen wij deze tegen een voordelige prijs aanbieden. We leveren uw dakkapel direct vanuit de fabriek, waarna we overgaan tot het plaatsen van de dakkapel op uw woning. Nadat uw dakkapel geplaatst is, heeft u hier 10 jaar garantie op.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

De totaalservice van VH Dakkapellen

De specialisten van VH Dakkapellen voorzien u tijdens de gehele aankoop van persoonlijk advies. We adviseren u over de meest geschikte dakkapel en een passende afwerking.

Ook tijdens de voorbereidingen kunt u bij Van Hattem terecht. Zo is het in sommige gevallen nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel in Harderwijk. Of dit voor uw woning het geval is, hangt onder andere af van de afmetingen van uw dakkapel. We helpen u graag bij de aanvraag van een eventuele vergunning en we kunnen u dit zelfs helemaal uit handen nemen.

Voor mij is het grootste voordeel van VH Dakkapellen dat zij de dakkapel in een dag plaatsen. Dit doet niets af aan de kwaliteit, want mijn nieuwe dakkapel is netjes geplaatst en mooi afgewerkt. Met mijn houten dakkapel heb ik veel meer ruimte op mijn eerst zo kleine zolder. Nu is het een ruimte waar ik echt iets aan heb.
Daniëlle uit Harderwijk

 

Keuze uit verschillende dakkapellen

Het team van VH Dakkapellen plaatst houten dakkapellen, kunststof dakkapellen en houtlook dakkapellen. Ook het plaatsen van een dakkapel op maat, bijvoorbeeld een XXL dakkapel, behoort tot de mogelijkheden. Ieder type dakkapel heeft zijn eigen voordelen waardoor er altijd een dakkapel is die bij uw voorkeuren past.

Houten dakkapel kopen

Onze houten dakkapellen maken we van de beste kwaliteit hardhout. We letten bij de inkoop van het hout altijd op het KOMO-keurmerk, zodat we zeker weten dat we onze dakkapellen produceren van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De natuurlijke uitstraling van een houten dakkapel past bij vrijwel iedere woning en is zelfs geschikt voor moderne nieuwbouwwoningen.

Kunststof dakkapel kopen

Een kunststof dakkapel heeft een hoge isolatiewaarde en is bestand tegen regen en wind. Een ander voordeel van ons hoogwaardige kunststof is dat het weinig onderhoud vergt. U hoeft uw dakkapel niet meer te schilderen en u hoeft maar een keer per jaar uw dakkapel schoon te maken.

Houtlook dakkapel kopen

Een houtlook dakkapel is vochtbestendig, duurzaam en onderhoudsarm. Deze dakkapellen combineren de positieve eigenschappen van hout en kunststof. U profiteert van een lagere energierekening door de isolerende eigenschappen van kunststof en uw dakkapel heeft het karakteristieke uiterlijk van hout.

Dakkapel op maat kopen

Voor mensen met creatieve wensen maken we dakkapellen op maat. We plaatsen geregeld extra grote dakkapellen. Aan de hand van uw wensen ontwerpen we een dakkapel die we daarna in onze eigen fabriek produceren. Zodra uw dakkapel op maat klaar is, plaatsen we deze in een dag op uw woning in Harderwijk.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Offerte voor dakkapellen in Harderwijk

Wilt u weten wat het plaatsen van een dakkapel in Harderwijk kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij VH Dakkapellen. Voor meer informatie is het eveneens mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 038 337 7989 of via ons contactformulier.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.