Dakkapel Hardenberg

Een op maat gemaakte dakkapel voor uw woning in Hardenberg maken wij van duurzame materialen, zoals hardhout en kunststof. Dankzij deze materialen is uw dakkapel in Hardenberg weerbestendig, isolerend en onderhoudsarm. Profiteer van de voordelen van VH Dakkapellen:

 • Op maat gemaakte dakkapel vanaf € 4.250,-
 • Keuze uit houten, kunststof en houtlook dakkapellen
 • Snelle levering van uw dakkapel in Hardenberg, plaatsing in 1 dag

Dakkapel plaatsen in Hardenberg

Bespreek uw wensen met de dakkapel specialisten van VH Dakkapellen voor een dakkapel op maat. Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken, want elke woning en elke dakkapel is uniek. U bepaalt de materialen, de aanvullende opties en de afmetingen van uw dakkapel, waarna wij aan de slag gaan met de productie. Vraag via de onderstaande button een vrijblijvend adviesgesprek aan voor de plaatsing van uw dakkapel in Hardenberg of bel naar het telefoonnummer 038 337 7989.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Voorbeeld dakkapel
Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Voorbeeld dakkapel
Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Voorbeeld dakkapel
Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel in Hardenberg vanaf € 4.250,-

Een dakkapel kopen met de beste service is mogelijk bij VH Dakkapellen. Wij leveren uw dakkapel snel en plaatsen deze in één dag op uw woning. Ook krijgt u bij ons 10 jaar garantie op uw dakkapel in Hardenberg. U koopt al een complete dakkapel vanaf € 4.250,- inclusief btw. Tegen een meerprijs kunt u extra opties toevoegen, zoals zonwerend glas, horren of gekleurde kozijnen.

Dakkapel van kunststof of houtlook op maat: vanaf € 4.250,-. Houten dakkapel op maat: prijs op aanvraag.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Vergunning voor het plaatsen van dakkapellen

In veel gevallen is het nodig om een vergunning aan te vragen om een dakkapel in Hardenberg te mogen plaatsen. Wij vertellen u meer over de voorwaarden die bepalen of een dakkapel vergunning nodig is. Ook leest u hier hoe u zelf een bouwvergunning aanvraagt bij de gemeente Hardenberg.

Vergunning noodzakelijk?

Meerdere factoren zijn van invloed op het wel of niet hoeven aanvragen van een vergunning voor uw dakkapel. Zo zijn onder meer de afmetingen van uw dakkapel en andere gemeentelijke eisen van invloed op het moeten aanvragen van een bouwvergunning. Op de vergunningen pagina vindt u een duidelijk overzicht van alle factoren die bepalen of u een dakkapel vergunning aan moet vragen bij de gemeente Hardenberg.

De aanvraag van dakkapel vergunningen

Van Hattem helpt u graag bij het regelen van een bouwvergunning voor uw dakkapel in Hardenberg. Het is ook mogelijk om zelfstandig online een vergunning aan te vragen. Via het Omgevingsloket kunt u de vergunningscheck doen om te achterhalen of u een vergunning nodig heeft voor uw dakkapel. Wanneer dit het geval is, dan vraagt u deze via hetzelfde Omgevingsloket eenvoudig aan.

Er zijn nog meer regels waar uw vergunningsvrije dakkapel in Hardenberg aan moet voldoen. Informatie hierover vindt u op onze vergunningenpagina.

Wilt u weten of u een vergunning nodig heeft voor een dakkapel in Hardenberg en hoe u deze aanvraagt? Neem voor meer informatie telefonisch contact op met VH Dakkapellen via 038 337 7989. Wij adviseren u en helpen u met de aanvraag van een vergunning in Hardenberg.

Materialen en opties voor dakkapellen

VH Dakkapellen produceert verschillende soorten dakkapellen: houten dakkapellen, kunststof dakkapellen en houtlook dakkapellen. De dakkapel wordt gefabriceerd in onze eigen fabriek, waarna we de dakkapel in één dag op uw huis plaatsen. Naast de verschillende materialen, heeft u ook een ruime keuze aan aanvullende opties, zoals horren, draaikiepramen met een zomer- en winterstand, een zonwerende coating, bekleding of airconditioning.

Onderhoudsarme houten dakkapel

 • Houten dakkapel op maat, prijs op aanvraag
 • Merantihout met FSC-keurmerk
 • Onderhoudsvrije dakbedekking van EPDM

Een houten dakkapel heeft een authentieke uitstraling dankzij de natuurlijke houtnerven. Een dakkapel van hout is hierdoor geschikt voor oudere woningen, maar is ook prima te combineren met de moderne stijl van een nieuwbouwhuis. VH Dakkapellen werkt met hoogwaardig Merantihout uit Maleisië en Indonesië. Dit hardhout is slijtvast, duurzaam en onderhoudsarm.

Houten dakkapellen

Weerbestendige kunststof dakkapel

 • Kunststof dakkapel vanaf € 4.250,-
 • Nooit meer schilderen
 • Hoge isolatiewaarde

Een kunststof dakkapel heeft een extra hoge isolerende waarde, omdat de kozijnen versterkt worden met verzinkt staal. Dit betekent dat u lagere energiekosten heeft met een kunststof dakkapel. Daarnaast is de dakkapel bestand tegen alle weersomstandigheden: deze tasten de kwaliteit en levensduur van de dakkapel niet aan. Bij de kunststof dakkapel heeft u de keuze uit een vlak of verdiept profiel. Kozijnen met een vlak profiel zien er strak uit en passen goed bij nieuwbouwwoningen. Kozijnen met een verdiept profiel lijken op houten kozijnen en zijn daarom geschikter voor woningen met een klassieke stijl.

Kunststof dakkapellen

Duurzame houtlook dakkapel

 • Houtlook dakkapel op maat vanaf € 4.250,-
 • Karakteristieke uitstraling van hout
 • Duurzaam en onderhoudsarm

Een houtlook dakkapel is een kunststof dakkapel die de karakteristieke uitstraling van hout nabootst. U kunt de houtnerfstructuur extra benadrukken door middel van Renolit-folie met uv-werende werking. Daarnaast is de houtlook dakkapel versterkt met verzinkt staal. Dit zorgt dat de dakkapel extra sterk is, maar ook geluid en warmte isoleert. De dakkapel is, net als de gewone kunststof dakkapel, bestand tegen alle weersomstandigheden.

Houtlook dakkapellen

Dakkapel op maat laten maken

Onze dakkapel specialisten bespreken graag de mogelijkheden voor uw dakkapel in Hardenberg met u. U heeft de keuze uit houten en kunststof dakkapellen die u kunt aanvullen met extra opties. Qua afmetingen is bijna alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een XXL-dakkapel laten maken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan: wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Klantervaringen over dakkapellen in Hardenberg

Iris en Martijn, Hardenberg
“Snelle levering en in één dag geplaatst. Vanaf het begin duidelijkheid over de prijs van de dakkapel. Top service van VH Dakkapellen!”

Paco uit Hardenberg
“VH Dakkapellen legt de mogelijkheden en kosten duidelijk uit en denkt mee bij het ontwerp van de dakkapel.”

Julia Greving uit Hardenberg
“Super tevreden met onze nieuwe dakkapel. De zolder hebben we kunnen veranderen in een mooie, open ruimte met veel licht.”

Lees meer klantervaringen

Vraag direct een offerte aan voor uw dakkapel

Voor meer informatie over dakkapellen in Hardenberg neemt u contact op via 038 337 7989 of vult u het contactformulier in. Wij maken een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Ook is het mogelijk om direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw dakkapel in Hardenberg.


Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.