Dakkapel Epe

Het kopen van een dakkapel in Epe zorgt ervoor dat u eenvoudig meer leefruimte en licht creëert. In slechts een dag tovert u uw zolder om in een extra slaapkamer, een kantoor of een speelkamer voor uw kinderen. VH Dakkapellen ontwerpt en produceert voor iedere klant een op maat gemaakte dakkapel.

 • Keuze uit drie typen dakkapellen
 • Op maat gemaakt
 • De dakkapel specialist in Epe
 • Een dakkapel kopen vanaf € 4.250,-
 • In een dag geplaatst
 • Persoonlijk advies van ontwerp tot afwerking

Ons team bestaat uit professionele en ervaren dakkapel specialisten die een dakkapel plaatsen die past bij uw wensen en de stijl van uw woning. We produceren uw dakkapel in onze eigen fabriek en plaatsen deze daarna in een dag op uw woning in Epe. Omdat wij alleen gebruikmaken van hardhout en kunststof van hoogwaardige kwaliteit, bent u verzekerd van een dakkapel die jarenlang meegaat.

Een dakkapel plaatsen in Epe

Wij maken zowel dakkapellen in standaard maten als unieke dakkapellen in extra grote afmetingen. Ook een dakkapel met een afwijkende vorm behoort bij ons tot de mogelijkheden. We plaatsen onze dakkapellen al sinds 2004 in Epe en daardoor zijn we goed op de hoogte van alle regels omtrent dakkapellen. Omdat elke klant uniek is en zijn eigen wensen en voorkeuren heeft, komen wij graag bij u langs voor een adviesgesprek. We bekijken uw woning en bespreken uw wensen met u, waarna we u adviseren over de meest geschikte dakkapel. Vraag via onderstaande button een adviesgesprek bij ons aan of neem telefonisch contact met ons op.

 

Wel een dakkapel willen, maar verder geen idee hebben hoe of wat. Dat was bij ons het geval en daarom hebben we een afspraak gemaakt met VH Dakkapellen. Inmiddels is de dakkapel geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee.
Familie de Ruiter uit Epe

 

Typen dakkapellen

Dakkapel type I

 • H x B: 1500 mm x 2500 mm
 • Afgewerkt met trespa
 • 2 draai-/kiepramen
 • 1 dicht raam

Offerte aanvragen

Dakkapel type II

 • H x B: 1500 mm x 3000 mm
 • Voorzien van ventilatieroosters
 • 3 draai-/kiepramen
 • 2 dichte ramen

Offerte aanvragen

Dakkapel type III

 • H x B: 1500 mm x 3500 mm
 • Verkrijgbaar in vele kleuren
 • 3 draai-/kiepramen
 • 2 dichte ramen (1 breed)

Offerte aanvragen

Dakkapel Epe kopen vanaf € 4.250,-

U koopt bij Van Hattem een dakkapel in Epe vanaf € 4.250,-. Dit bedrag is inclusief het ontwerp, de productie, plaatsing van de dakkapel en btw. De uiteindelijke prijs van uw dakkapel stellen we vast aan de hand van een aantal punten. Allereerst bekijken we welke afmetingen de dakkapel dient te hebben. Voor een grote dakkapel betaalt u meer dan een kleine dakkapel. Verder bepalen de keuze van het materiaal en de gewenste afwerking de precieze prijs van uw dakkapel. We maken duidelijke afspraken met u over de kosten van uw dakkapel. Omdat alle elementen al bij de prijs zijn inbegrepen, bent u bij ons verzekerd van een eerlijke prijs zonder dat u achteraf voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wij werken tegen aantrekkelijke prijzen omdat we de productie van onze dakkapellen in eigen handen hebben. We produceren de dakkapellen in onze eigen fabriek waarna we deze rechtstreeks plaatsen bij onze klanten. U heeft dus niet te maken met tussenleveranciers die de prijs opdrijven. Na plaatsing van uw dakkapel in Epe geven wij u 10 jaar garantie op de dakkapel.

 

VH Dakkapellen: advies van ontwerp tot afwerking

Wij adviseren u tijdens het gehele proces van het kopen van een dakkapel. In de oriëntatiefase helpen we u de meest geschikte dakkapel te kiezen en zodra we deze hebben geplaatst, adviseren we u over een passende afwerking.

We zijn u ook graag van dienst op het gebied van papierwerk. In sommige gevallen heeft u in Epe een vergunning nodig om een dakkapel te plaatsen. Onze specialisten weten precies in welke gevallen dit nodig is en zij zijn goed op de hoogte van de procedure om een vergunning aan te vragen. Zij regelen deze aanvraag dan ook graag voor u zodat alle zaken geregeld zijn voordat we bij u langskomen om de dakkapel te plaatsen.

 

Mijn dakkapel is echt een uitkomst. Ik heb een atelier aan huis en met mijn nieuwe dakkapel heb ik op zolder genoeg daglicht om te werken. Het is nu echt mijn plekje waar ik in alle rust kan schilderen.
Marije uit Epe

 

Kies uit verschillende soorten dakkapellen

 

Houten dakkapel kopen

Onze houten dakkapellen zijn gemaakt van hardhout dat is voorzien van een KOMO-keurmerk. Dit is de beste kwaliteit hardhout dat op een duurzame en milieuvriendelijke manier geproduceerd is. Vanwege de natuurlijke en robuuste uitstraling is een houten dakkapel geschikt voor zowel landelijke woningen als nieuwbouwwoningen.

Kunststof dakkapel kopen

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke dakkapel, is een kunststof dakkapel een goede optie. Dit type dakkapel is bestand tegen vrijwel alle weertypes en heeft isolerende eigenschappen. Dit zorgt op den duur voor een lagere energierekening omdat warmte beter wordt vastgehouden.

Houtlook dakkapel kopen

Een houtlook dakkapel lijkt gemaakt te zijn van hout, maar eigenlijk maken we deze dakkapellen van kunststof. Hiermee combineren we de voordelige eigenschappen van beide materialen. U heeft de natuurlijke en landelijke uitstraling van hout, maar ook de isolerende en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van kunststof.

Unieke dakkapel kopen

Bij Van Hattem zijn we eveneens gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van unieke dakkapellen. Het is mogelijk om een dakkapel te plaatsen in een afwijkende vorm, of juist een dakkapel die de hele breedte van uw dak beslaat. We ontwerpen aan de hand van uw wensen een dakkapel en nadat u akkoord gaat, gaan we over tot productie. Ook deze dakkapellen plaatsen we in slechts een dag in Epe.

 

In onze vorige woning hadden we een dakkapel en daar waren we erg blij mee. Daarom hebben we er ook een laten plaatsen op onze nieuwe woning. We hebben op advies van VH Dakkapellen gekozen voor de houtlook en dat was een hele goede keuze.
Familie Berends uit Epe

 

Offerte voor dakkapellen in Epe

Wilt u weten wat het kost om een dakkapel te laten plaatsen in Epe? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Vul daarvoor onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 038 337 7989.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.