Dakkapel Enschede

Van Hattem Dakkapellen maakt voor u een dakkapel op maat waarmee u uw woning van meer licht en ruimte voorziet. De perfecte oplossing om van de zolderruimte een waardige kamer te maken. Onze monteurs plaatsen uw dakkapel in Enschede in slechts één dag.

De voordelen van een dakkapel kopen bij Van Hattem

 • Een op maat gemaakte dakkapel, gebaseerd op uw wensen
 • In 1 dag uw dakkapel in Enschede geplaatst
 • 10 jaar garantie op uw dakkapel
 • Van het persoonlijke advies tot de afwerking: alles goed geregeld

Laat u informeren over de dakkapelmogelijkheden door onze ervaringen specialisten. Tijdens een persoonlijke adviesgesprek combineren wij uw wensen en de mogelijkheden tot een dakkapel op maat. Door productie in eigen fabriek is uw dakkapel gegarandeerd van hoge kwaliteit en ook de plaatsing wordt gedaan door onze eigen monteurs. Het resultaat: een dakkapel die perfect aansluit op uw woning, gemaakt van hoogwaardige materialen om de kwaliteit en levensduur te garanderen.

Dakkapel in Enschede kopen

Bij Van Hattem Dakkapellen kunt u voor iedere dakkapel terecht, of u nu voor een dakkapel van hout, kunststof of houtlook wilt. En daarbij kunnen wij al een dakkapel op maat maken vanaf € 4.250,- inclusief btw en 10 jaar garantie. Benieuwd naar de mogelijkheden van een dakkapel voor uw woning? Wij komen graag bij u langs om u geheel vrijblijvend van advies te voorzien. Vraag gerust een adviesgesprek met een van onze specialisten aan via 038 339 7989 of via de onderstaande button.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Voorbeeld dakkapel
Type I
Voorbeeld dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Voorbeeld dakkapel
Type II
Voorbeeld dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Voorbeeld dakkapel
Type III
Voorbeeld dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel in Enschede vanaf € 4.250,-

Wij maken voor u een dakkapel op maat en dat al vanaf deze lage prijs, inclusief levering, plaatsing btw en 10 jaar garantie. De specifieke prijs voor uw dakkapel wordt gebaseerd op de gewenste materialen, de grootte van de dakkapel, de gewenste afwerking en natuurlijk eventuele extra opties. Laat u informeren over wat uw dakkapel zou kosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw dakkapel via het telefoonnummer 038 337 7989 of vul het offerteformulier in.

Dakkapel van kunststof of met houtlook: vanaf € 4.250,- Dakkapel van hout: prijs op aanvraag. 

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel: met of zonder een vergunning

Om een dakkapel in Enschede te mogen plaatsen, heeft u vaak een vergunning nodig. Wij informeren u over de voorwaarden die van invloed zijn op het wel of niet aan hoeven vragen van een bouwvergunning voor de dakkapel. Ook vertellen we u meer over het zelfstandig aanvragen van een vergunning bij de gemeente Enschede.

Een vergunning nodig of niet?

Meerdere factoren bepalen of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een dakkapel. Onder meer de afmetingen van de dakkapel en andere eisen van de gemeente spelen een rol bij de bepaling of u een bouwvergunning nodig heeft. Lees op onze pagina over vergunningen aan welke voorwaarden u moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen in Enschede.

Dakkapel vergunning aanvraag

U kunt bij ons terecht voor hulp bij het aanvragen van een dakkapel vergunning. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het regelen van bouwvergunningen. U heeft ook de optie om de vergunning zelfstandig aan te vragen. Dit kan online via het Omgevingsloket. Via dit loket regelt u alles op het gebied van bouwvergunningen. Doe eerst de vergunningscheck en vraag vervolgens een vergunning aan wanneer blijkt dat u deze nodig heeft om een dakkapel in Enschede te mogen plaatsen.

Soorten dakkapellen

Zoals u zou verwachten heeft u meerdere keuzes te maken bij het bouwen van een dakkapel op maat. Gelukkig krijgt u bij ons een deskundig advies en weten wij waar naar te vragen om de dakkapel naar uw wens te bouwen. Een belangrijke keuze is het materiaal van de dakkapel. Bij ons kunt u kiezen uit een dakkapel van hout, kunststof of houtlook. Ook kleurkeuze en afmetingen worden tijdens een persoonlijk gesprek met u doorgenomen. Tenslotte heeft u de keuze uit vele extra opties om uw dakkapel helemaal naar wens te laten bouwen, waaronder:

Houten dakkapel

 • Dakkapel op maat
 • Natuurlijke uitstraling
 • Eenvoudig te repareren
 • Prijs op aanvraag

Onze houten dakkapellen worden vervaardigd van hoogwaardig hardhout vanwege de hoge kwaliteit van dit hout. Dit type hout heeft een KOMO-keurmerk dat staat voor onderhoudsarm en milieuvriendelijk materiaal dat goed isoleert. Een houten dakkapel vindt zijn weg op vele soorten woningen en valt bij vele in de smaak door de karakteristieke uitstraling van hout.

Kunststof dakkapel

 • Hoge isolatiewaarde
 • Onderhoudsarm
 • Geen verkleuring
 • Vanaf € 4.250,-

Een kunststof dakkapel biedt vele opties vanwege de flexibiliteit van het materiaal. De keuze in afwerking, print en kleur is groot en af te stemmen op uw wensen. Een kunststof dakkapel is vrij van groot onderhoud en biedt zeer goede isolatie. Daarnaast verkleurt een dakkapel niet, waardoor deze in perfecte staat blijft ondanks de weersomstandigheden.

Houtlook dakkapel

 • Onderhoudsarm
 • Natuurlijke uitstraling
 • Hoge isolatiewaarde
 • Vanaf € 4.250,-

Onze houtlook dakkapellen bieden de ideale combinatie van onderhoudsarm materiaal en hoge isolatiewaarden met de authentieke uitstraling van hout. Een houtlook dakkapel is gemaakt van kunststof en heeft dankzij de houtnerven het uiterlijk van een houten dakkapel. Niets voor niets een populaire keuze onder de dakkapellen.

Speciale dakkapellen

 • XXL dakkapel
 • Op maat gemaakt

Ook voor unieke dakkapelwensen kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen voor een bijzondere dakkapel. Zo plaatsen wij met regelmaat XXL-dakkapellen voor onze opdrachtgevers. Voor het ontwerp van een passende dakkapel voor uw dak neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 038 337 7989.

Waarom een dakkapel kopen bij Van Hattem?

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Recensies over dakkapellen in Enschede

"In één woord: prachtig!” - Leendert, Enschede

"Vanaf het allereerste gesprek konden wij bouwen op het team van Van Hattem" - Familie van der Wald, Enschede

"Goede service vanaf het begin en een geweldig eindresultaat, zeer tevreden." - Mark en Elise, Enschede

Offerte aanvragen voor een dakkapel in Enschede

Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en vergunningen voor een dakkapel in Enschede neemt u contact met ons op. Bel 038 337 7989 of vul het onderstaande contactformulier in voor het aanvragen van een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.