Dakkapel Emmen

Een dakkapel is dé oplossing wanneer u in uw woning meer ruimte en licht wilt. Een donkere zolder verandert binnen een dag in een lichte, ruime slaapkamer of werkkamer. VH Dakkapellen maakt voor u een dakkapel op maat.

 • Dakkapel op maat, gebaseerd op uw wensen
 • In 1 dag geplaatst door een dakkapel specialist uit Emmen
 • 10 jaar garantie op uw dakkapel
 • Alles goed geregeld: van persoonlijk advies tot afwerking

Onze ervaren specialisten adviseren uw over de mogelijkheden voor een dakkapel. We produceren de dakkapel in onze eigen fabriek en plaatsen deze in een dag op uw dak. De look van de dakkapel sluit aan op de uitstraling van uw woning. Wij werken bovendien met hoogwaardige materialen om een goede kwaliteit en lange levensduur te garanderen.

Dakkapel in Emmen kopen

Voor elke dakkapel kunt u bij VH Dakkapellen terecht. Wij leveren en plaatsen een dakkapel die volledig voldoet aan uw wensen. Wilt u een houten, kunststof of houtlook dakkapel? Wij leveren en plaatsen dakkapellen vanaf € 4.150,- inclusief btw en tien jaar garantie. Elke woning is uniek, dus we komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en een professioneel advies op maat te geven. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met een van onze adviseurs via het telefoonnummer 038 339 7989 of via de onderstaande button.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Voorbeeld dakkapel
Type I
Voorbeeld dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Voorbeeld dakkapel
Type II
Voorbeeld dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Voorbeeld dakkapel
Type III
Voorbeeld dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel in Emmen vanaf € 4.250,-

VH Dakkapellen maakt voor u een dakkapel op maat. Bij ons koopt u een dakkapel vanaf € 4.250,- inclusief btw en tien jaar garantie. Voor deze prijs leveren en plaatsen wij de dakkapel op uw woning. De uiteindelijke prijs van uw dakkapel is afhankelijk van de gewenste materialen, omvang, afwerking en eventuele extra opties. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw dakkapel via het telefoonnummer 038 337 7989 of vul het offerteformulier in.

Dakkapel van kunststof of met houtlook vanaf € 4.250,- en de prijs van de houten dakkapellen is op aanvraag.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel: met vergunning of vergunningsvrij

Voor het plaatsen van dakkapellen in Emmen is er in veel gevallen een vergunning nodig. Van Hattem Dakkapellen informeert u graag over de voorwaarden die bepalen of het noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen. U leest hier ook meer informatie over hoe u zelfstandig een bouwvergunning aanvraagt bij de gemeente Emmen.

Een vergunning noodzakelijk of niet?

Er zijn meerdere factoren die bepalen of het nodig is om een dakkapel aan te vragen. Onder meer de afmetingen van uw dakkapel zijn gemeente-eisen die van invloed zijn op het wel of niet hoeven aanvragen van een bouwvergunning. Op onze pagina over vergunningen vindt u alle voorwaarden waar u aan moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen in Emmen.

Het aanvragen van een vergunning

Wij helpen u graag bij het aanvragen van een dakkapel vergunning bij de gemeente. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het regelen van bouwvergunningen. U heeft ook de mogelijkheid om de bouwvergunning zelfstandig aan te vragen bij de gemeente Emmen. Via het Omgevingsloket regelt u eenvoudig alles op het gebied van vergunningen. Zo is het mogelijk om eerst de vergunningscheck te doen, zodat u zeker weet dat een vergunning noodzakelijk is. Het aanvragen van de bouwvergunning kan vervolgens ook via het Omgevingsloket.

Soorten dakkapellen

Onze jarenlange ervaring zorgt dat we ook voor u een dakkapel op maat kunnen bouwen die voldoet aan uw wensen. U heeft de keuze uit houten, kunststof en houtlook dakkapellen. Wij hebben al een groot aantal dakkapellen in Emmen geleverd en geplaatst. Uw dakkapel wordt in onze eigen fabriek geproduceerd, waarna we de dakkapel kant-en-klaar bij u afleveren en in 1 dag op uw huis plaatsen. Bij de materiaalkeuze, afmetingen en kleuren houden we rekening met uw wensen. Ook heeft u de keuze uit diverse extra opties als finishing touch voor uw dakkapel:

 • Zonwerende coating
 • Horren
 • Isolatieglas
 • Airconditioning

Houten dakkapel

 • Dakkapel op maat
 • Natuurlijke uitstraling
 • Eenvoudig te repareren
 • Prijs op aanvraag

Wij bouwen onze houten dakkapellen met hoogwaardig hardhout, zodat u een goede kwaliteit dakkapel heeft. Het materiaal beschikt over het KOMO-keurmerk voor onderhoudsarm, goed isolerend en milieuvriendelijk materiaal. De dakkapel sluit altijd naadloos aan op uw wensen, doordat we de dakkapel altijd volledig op maat maken. De natuurlijke uitstraling van het hout zorgt dat de dakkapel past bij allerlei soorten woningen, van oudere huizen tot nieuwbouwwoningen. Eventuele schade is eenvoudig te repareren en wanneer u de dakkapel verft, geeft u deze eenvoudig een geheel vernieuwde uitstraling.

Kunststof dakkapel

 • Hoge isolatiewaarde
 • Onderhoudsarm
 • Geen verkleuring
 • Vanaf € 4.250,-

Wij gebruiken hoogwaardige kunststof voor de bouw van onze kunststof dakkapellen om een lange levensduur van uw dakkapel te kunnen garanderen. Kunststof is daarnaast flexibel qua afwerking, print en kleur. De look van uw dakkapel is dus afhankelijk is van uw wensen. Het materiaal is onderhoudsarm en heeft een hoge isolatiewaarde, zodat u minder energiekosten betaalt. Een kunststof dakkapel verkleurt daarnaast niet en is bestand tegen alle weersomstandigheden. U heeft dus een dakkapel die lang mooi blijft.

Houtlook dakkapel

 • Onderhoudsarm
 • Natuurlijke uitstraling
 • Hoge isolatiewaarde
 • Vanaf € 4.250,-

Wilt u de natuurlijke uitstraling van een houten dakkapel, maar dan wel met de voordelen van een kunststof dakkapel? Dan is een houtlook dakkapel de oplossing. De houtlook dakkapel maken we van kunststof, zodat de dakkapel onderhoudsarm, goed isolerend en weersbestendig is. De look is echter gebaseerd op het karakteristieke uiterlijk van een houten dakkapel. We bootsen de houtnerven van echt hout na, zodat uw kunststof dakkapel de uitstraling van de houten uitvoering heeft.

Speciale dakkapellen

 • XXL dakkapel
 • Op maat gemaakt

Wanneer u specifieke wensen heeft voor een bijzondere dakkapel, denken onze adviseurs met u mee over de mogelijkheden. Voor onze klanten hebben wij al XXL dakkapellen (die de gehele breedte van een woning beslaan) gemaakt. Voor het ontwerp van een passende dakkapel voor uw dak neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 038 337 7989.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Recensies over dakkapellen in Emmen

“Veel meer licht en ruimte op de zolder, prachtige dakkapel!” - Hans A., Emmen

“Zeer tevreden over de snelle levering en bouw van de dakkapel. In minder dan een dag werd de dakkapel geplaatst, top service." - Leo en Margriet, Emmen

“Duidelijk, vriendelijk en snel geregeld. Hele mooie dakkapel voor onze woning.” - Friso, Emmen

Offerte aanvragen voor een dakkapel in Emmen

Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en vergunningen voor een dakkapel in Emmen neemt u contact met ons op. Bel 038 337 7989 of vul het onderstaande contactformulier in voor het aanvragen van een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.