Dakkapel Emmeloord

Welkom op de website van Van Hattem Dakkapellen, werkzaam in Emmeloord waar wij jaarlijks diverse woningen voorzien van een dakkapel op maat. Met een zeer ervaren team van monteurs en specialisten, en een eigen fabriek voorzien wij in hoogwaardige dakkapellen welke wij binnen 1 dag plaatsen bij u in Emmeloord. Dezelfde dag nog kunt u genieten van uw nieuwe kamer met meer lichtinval en meer ruimte. Wat gaat u doen met uw nieuwe kamer?

Dakkapellen van Van Hattem:

  • Op maat gemaakt voor uw woning
  • Vele mogelijkheden en opties
  • Dakkapel specialist uit de regio
  • Plaatsing in 1 dag
  • Duidelijke afspraken
  • Dichtbij Emmeloord gevestigd
  • Alles goed geregeld

Of u nou op zoek bent naar een eenvoudige dakkapel of specifieke wensen voor uw woning heeft, onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. Niet iedere woning leent zich voor ieder type dakkapel, vandaar dat wij graag bij u langskomen om een vrijblijvend, professioneel advies op maat te geven. Maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur en samen komen wij tot de dakkapel die aan al uw wensen voldoet.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

De scherpe prijzen van onze dakkapellen

Vraag een vrijblijvende prijsopgave op voor uw dakkapel op maat van Van Hattem. Hiervoor heeft u een kwalitatief hoogwaardige dakkapel die door ons team professioneel wordt gemonteerd en feilloos wordt afgewerkt. Daarnaast zijn er vele extra opties mogelijk waarmee de dakkapel precies voldoet aan uw wensen. Juist daarom is het fijn om alles in een persoonlijk adviesgesprek door te nemen, zodat alles aan bod komt. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte opvragen.

Ontdek onze vele dakkapel mogelijkheden

Sinds de start in 2004 hebben wij zeer veel dakkapellen mogen plaatsen. De vele verschillende woningen die wij door de jaren heen hebben voorzien van een dakkapel en de diversiteit aan speciale wensen hebben geleid tot een schat aan ervaring. U geniet van deze ervaring door de vele mogelijkheden die wij bieden.

In de basis kunt u bij ons kiezen uit diverse typen dakkapellen, te weten:

Door te klikken op een van de bovenstaande typen leest u er meer over terug. Weet u al wat u wilt? Schroom dan vooral niet om ons te contacten voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Mocht u twijfelen over de mogelijkheden en specificaties van de door u gewenste dakkapel? Vraag het aan de specialist! Wij weten welke typen dakkapellen het beste passen bij uw woning. Door onze dakkapellen op maat te vervaardigen is er voor iedere helling en ieder type woning wel een bijpassende dakkapel te bouwen. En dat wilt u toch ook alleen door ervaren en goede monteurs laten gebeuren? Daarom kiest u voor een dakkapel van Van Hattem.

Alles goed geregeld door Van Hattem Dakkapellen

Met de door de jaren heen opgebouwde ervaring weten wij alles van dakkapellen. Daarom bent u met uw wensen in goede handen als u kiest voor Van Hattem. Wij gaan namelijk verder dan enkel de productie en montage van uw dakkapel. Mocht er bijvoorbeeld een vergunning nodig zijn voor het plaatsen van uw dakkapel, dan kunnen wij dat voor u in orde maken. Maar ook als u specifieke wensen voor wat betreft de afwerking van de kamer heeft, dan horen wij dat graag. Want ook hierin zijn onze monteurs de beste. Laat het ons vooral weten wat uw wensen zijn voor wat betreft uw dakkapel door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Reeds geplaatste dakkapel in Emmeloord

Hieronder een van de dakkapellen welke Van Hattem heeft geplaatst in Emmeloord.

project-dakkapel-emmeloord

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze adviseur

U bent waarschijnlijk op zoek naar een (nieuwe) dakkapel voor uw woning. Vraag gerust een vrijblijvende afspraak bij ons aan of laat ons u terugbellen. Onze adviseur bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw woning en lopen samen met u de opties door.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.