Dakkapel Ede

Veel licht, meer leefruimte en extra opties voor uw zolderkamer. Een dakkapel kopen in Ede bij VH Dakkapellen. Met een van onze dakkapellen is het mogelijk om uw zolder te gebruiken als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. We hebben op maat gemaakte dakkapellen van hout en kunststof en met houtlook. Kies de dakkapel die het beste bij uw woning past en wij plaatsen de dakkapel binnen een dag in Ede. Bij ons profiteert u onder meer van de volgende voordelen:

 • Dakkappellen op maat gemaakt
 • Advies op maat van onze ervaren specialisten
 • Plaatsing op uw woning in 1 dag
 • VH Dakkapellen: uw dakkapel specialist in Ede

Bij ons vindt u alleen dakkapellen van de beste kwaliteit hardhout en kunststof. Het grote voordeel is dat dit onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen zijn. Zo beleeft u nog jarenlang plezier aan uw dakkapel.

Dakkapel plaatsen in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van dakkapellen. Al sinds 2004 voorzien we woningen in Ede van dakkapellen, waardoor we exact weten welke regels er gelden in de gemeente Ede. Iedere woning, klant en dakkapel is uniek. We adviseren u daarom graag bij het kiezen van de juiste dakkapel voor uw huis. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vhdakkapellen.nl of te bellen naar 038 337 7989.

 

Typen dakkapellen

Dakkapel type I

 • H x B: 1500 mm x 2500 mm
 • Afgewerkt met trespa
 • 2 draai-/kiepramen
 • 1 dicht raam

Offerte aanvragen

Dakkapel type II

 • H x B: 1500 mm x 3000 mm
 • Voorzien van ventilatieroosters
 • 3 draai-/kiepramen
 • 2 dichte ramen

Offerte aanvragen

Dakkapel type III

 • H x B: 1500 mm x 3500 mm
 • Verkrijgbaar in vele kleuren
 • 3 draai-/kiepramen
 • 2 dichte ramen (1 breed)

Offerte aanvragen

Een dakkapel kopen in Ede

Vraag bij ons een vrijblijvende prijsopgave op voor uw dakkapel in Ede. De precieze prijs van uw dakkapel in Ede hangt af van de volgende factoren:

 • Materiaal van de dakkapel
 • Dakkapel afmetingen
 • Wensen voor de afwerking

De kosten voor het ontwerp, de productie en de plaatsing van de dakkapel zitten net als de btw al bij de prijs inbegrepen. Zo voorkomen we dat u na het plaatsen van de dakkapel voor onverwachte kosten komt te staan.

Scherpe prijzen

De productie van een dakkapel ligt volledig in onze eigen handen. De dakkapellen worden gemaakt in onze eigen fabriek en vervolgens rechtstreeks op uw woning in Ede geplaatst. Zo zijn we in staat om de prijzen laag te houden, aangezien er geen sprake is van tussenleveranciers. Op het plaatsen van de dakkapel ontvangt u 10 jaar garantie.

Persoonlijk advies

Onze specialisten kunnen u alles vertellen over dakkapellen. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u van het begin tot het eind voorzien van persoonlijke adviezen. Ze helpen u bij het kiezen van het juiste materiaal, de afmetingen, de afwerking en het onderhoud van de dakkapel. Onze service gaat verder dan alleen het ontwerpen en plaatsen van een dakkapel.

 

Vergunning voor de plaatsing van een dakkapel

U heeft in veel gevallen een vergunning nodig om een dakkapel in Ede te plaatsen. We informeren u graag over de voorwaarden voor het vergunningsvrij mogen plaatsen van dakkapellen. Ook geven we u wat extra informatie over hoe u zelf een vergunning kunt aanvragen bij de gemeente Ede.

Is een dakkapel vergunning nodig?

Er zijn meerdere factoren die bepalen of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een dakkapel. De gemeente Ede stelt onder andere aan de afmetingen van uw dakkapel enkele eisen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen. Op onze pagina over vergunningen kunt u meer informatie lezen over andere factoren die hierop van invloed zijn.

Dakkapel vergunning aanvragen

VH Dakkapellen helpt u graag bij het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente van Ede. Het is ook mogelijk om zelf online een vergunning aan te vragen. Dit kunt u snel en eenvoudig doen via het Omgevingsloket. Doe de vergunningscheck via dit online loket en u weet zeker of een bouwvergunning noodzakelijk is. Het aanvragen van de vergunning kan ook via het Omgevingsloket.

De mogelijkheden van VH Dakkapellen

Bij VH Dakkapellen heeft u keuze uit drie typen dakkapellen en verschillende soorten materialen. Zo hebben we altijd wel een dakkapel die perfect past op uw woning. Bekijk hieronder de verschillende dakkapellen.

Houten dakkapel kopen

Onze houten dakkapellen zijn duurzaam en op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Deze dakkapellen beschikken over het KOMO-keurmerk en zijn gemaakt van de beste kwaliteit hardhout. Het voordeel van deze dakkapel is de natuurlijke uitstraling die hij heeft.

Kunststof dakkapel kopen

Met kunststof dakkapel houdt u de energiekosten op lange termijn laag. Door de isolerende werking van kunststof wordt de warmte van binnen beter vastgehouden. Andere voordelen zijn de weersbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid van dit materiaal. Een kunststof dakkapel hoeft u maar één keer per jaar te reinigen.

Houtlook dakkapel kopen

Houtlook dakkapellen zijn gemaakt van van kunststof. Deze dakkapel werkt daarom isolerend en is weersbestendig, maar ziet eruit als een robuuste dakkapel van hout. Een ander groot voordeel is dat houtlook dakkapellen weinig onderhoud nodig hebben.

Speciale dakkapel kopen

Voor speciale dakkapellen op maat kunt u ook bij ons terecht. Op basis van uw wensen ontwerpen we unieke dakkapellen, zoals extra grote dakkapellen. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, gaan we aan de slag met het produceren van de op maat gemaakte dakkapel.

Geplaatste dakkapellen in Ede

“Door gezinsuitbreiding wilden we in eerste instantie gaan verhuizen. Toen kwam iemand met de tip om wat te gaan doen met de zolderkamer. Na een kijkje op de website in contact gekomen met VH Dakkapellen. Een maand later hebben we een prachtige dakkapel en extra slaapkamer in ons huis. Zeer tevreden met het eindresultaat en de scherpe prijzen!”

Fam. De Reuver uit Ede

“Onze zolderkamer heeft door de nieuwe dakkapel veel meer licht. Ook hebben we meer ruimte. We gaan hem in eerste instantie gebruiken als hobbykamer en wellicht in de toekomst als extra slaapkamer. Van de buitenkant ziet de dakkapel er ook top uit, zeer mooie uitbreiding op de rest van onze woning.”

Familie Lingemond uit Ede

‘De mensen van VH Dakkapellen zijn erg vriendelijk. Van de dag waarop we voor de eerste keer belden tot aan de oplevering van de dakkapel: helemaal goed! Met de extra ruimte in onze woning hebben we veel meer mogelijkheden. Kan dit bedrijf aanraden voor een ieder die gaat voor kwaliteit en duidelijke communicatie.”

Familie Veensma uit Ede

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw dakkapel laten plaatsen door VH Dakkapellen? Vul dan het onderstaande formulier in. U heeft hierbij keuze uit het het stellen van een vraag, het maken van een vrijblijvende afspraak en het aanvragen van een gratis offerte. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 038 337 7989 of info@vhdakkapellen.nl.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.