Dakkapel Deventer

Door het laten plaatsen van een dakkapel creëert u eenvoudig meer licht en ruimte in uw woning in Deventer. Binnen een dag plaatst Van Hattem Dakkapellen voor u een op maat gemaakte dakkapel.

  • Dakkapel op maat: passend bij uw wensen
  • Snelle levering: in één dag geplaatst
  • Uitstekende service: van persoonlijk advies tot afwerking
  • Dakkapel vanaf € 4.250,-
  • 10 jaar garantie op uw dakkapel

Onze ervaren medewerkers voorzien u van deskundig advies over de mogelijkheden voor een dakkapel die helemaal aansluit bij uw wensen. Uw nieuwe dakkapel is van uitstekende kwaliteit en wordt gemaakt van duurzame, onderhoudsarme materialen als hardhout en kunststof. VH dakkapellen produceert dakkapellen in een eigen fabriek. Vervolgens plaatsen we de dakkapel in een dag op uw woning in Deventer.

Dakkapel laten plaatsen in Deventer

Wij maken zowel eenvoudige dakkapellen als extra grote dakkapellen op maat. Van Hattem plaatst al sinds 2004 dakkapellen in Deventer. We zijn dan ook goed op de hoogte van de bouwregels voor dakkapellen in Deventer. Omdat geen woning hetzelfde is, komen we graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Vraag eenvoudig een adviesgesprek aan met een van onze specialisten via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Voorbeelden dakkapellen

Dakkapel Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Dakkapel Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Dakkapel Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapellen vanaf € 4.250,-

Een dakkapel in Deventer kopen kan bij Van Hattem al vanaf € 4.250,- inclusief btw. Het totaalbedrag van uw dakkapel is afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de afwerking. Bij VH Dakkapellen heeft u de keuze uit houten, kunststof en houtlook dakkapellen. De kosten voor het ontwerp en de productie zijn bij de prijs van uw dakkapel inbegrepen. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

We kunnen onze dakkapellen voor een voordelige prijs aanbieden omdat we de productie geheel in eigen handen hebben. Uw dakkapel wordt geproduceerd in onze eigen fabriek. Na plaatsing heeft u 10 jaar garantie op uw dakkapel.

 ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Vergunning voor een dakkapel in Deventer

Of u in Deventer een vergunning nodig heeft voor een dakkapel, hangt onder meer af van de afmetingen van de dakkapel. U heeft geen vergunning nodig voor een dakkapel wanneer de bovenkant van de dakkapel minimaal een halve meter onder het hoogste punt van het dak ligt. Op onze informatiepagina leest u meer over de benodigde vergunningen voor een dakkapel in Deventer. 

Van Hattem neemt u graag de aanvraag voor vergunningen uit handen. Wij weten precies welke vergunningen nodig zijn voor de bouw van een dakkapel in Deventer. Heeft u vragen over de vergunningen die nodig zijn bij het kopen van een dakkapel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 337 7989.

Een prachtige dakkapel en snel geplaatst door VH Dakkapellen. Ik vond het aanvragen van vergunningen lastig, maar ook dat hebben ze voor mij geregeld. Top service!
Rinze, Deventer

Typen dakkapellen

U heeft de keuze uit drie typen dakkapellen. Elk type dakkapel heeft zijn eigen voordelen. Zo geeft een houten dakkapel uw woning in Deventer een authentieke uitstraling en zorgt een kunststof dakkapel voor een hogere isolatiewaarde. Een houtlook dakkapel wordt gemaakt van kunststof, maar ziet eruit alsof hij van hout gemaakt is. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een speciale dakkapel. Hierbij maken we op basis van uw wensen een uniek ontwerp.

Houten dakkapel

Een houten dakkapel maken we van hardhoutmaterialen met een KOMO-keurmerk. Door dit keurmerk bent u verzekerd van hout dat goed isoleert en milieuvriendelijk is. De nerfstructuur in het hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de dakkapel. Voor zowel oude woningen als nieuwbouwhuizen is een houten dakkapel zeer geschikt. 

Kunststof dakkapel

Van Hattem maakt kunststof dakkapellen van hoogwaardige kunststof. Kunststof zorgt door de goede isolering voor een lagere energierekening. Daarnaast is een kunststof dakkapel zeer onderhoudsvriendelijk; u hoeft de dakkapel maar een keer per jaar schoon te maken. Het materiaal is bestand tegen wind en regen en behoudt zijn kleur. 

Houtlook dakkapel

Een houtlook dakkapel is onderhoudsarm, duurzaam en ideaal wanneer u een dakkapel met een natuurlijke uitstraling wilt. Een houtlook dakkapel combineert de uitstraling van hardhout met de voordelen van kunststof. Zo heeft u een isolerende en weersbestendige dakkapel.

Speciale dakkapel

Van Hattem maakt ook unieke dakkapellen. Zo kunt u bij ons een extra grote dakkapel die de gehele breedte van uw dak beslaat. Wij verzorgen zowel het ontwerp en de productie voor u en plaatsen uw dakkapel in Deventer. 

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Wij zijn heel blij met onze nieuwe kunststof dakkapel. We hebben voor kunststof gekozen op advies van VH Dakkapellen. Dit was absoluut een goede keuze, de dakkapel past perfect bij onze woning en nu hebben onze kinderen veel ruimte om te spelen.
Familie de Keizer, Deventer

Offerte aanvragen bij VH Dakkapellen

Wilt u meer weten over de kosten van een dakkapel in Deventer? Neem dan contact op met VH Dakkapellen door te bellen naar 038 337 7989 of vul het contactformulier in. Een adviesgesprek en een offerte zijn geheel vrijblijvend.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.