Dakkapel Dalfsen

Welkom op de website van Van Hattem Dakkapellen, de dakkapel specialist uit de regio van Dalfsen (onze fabriek is gevestigd in Genemuiden) waar jaarlijks honderden dakkapellen op maat worden gemaakt en geplaatst op woning in de regio, maar ook door heel Nederland. Uw dakkapelwensen worden door onze specialist in een persoonlijk adviesgesprek gecombineerd met de mogelijkheden die uw woning bieden.

Kies voor een dakkapel van Van Hattem

  • In één dag geplaatst
  • Vele opties mogelijk
  • Door de specialist uit de regio
  • Dakkapel op maat, al vanaf € 4.250,-
  • XXL-dakkapel? Doen wij ook!
  • Gemaakt door eigen team in eigen fabriek

U bent op onze website beland omdat u een dakkapel zoekt, dus vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan!

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel prijzen

Bij Van Hattem bieden wij u al een dakkapel op maat vanaf € 4.250,-. Hiervoor heeft u een dakkapel van hoogwaardige kwaliteit die door ons binnen een dag geleverd en gemonteerd zal worden.

Onze kracht is dat wij het gehele proces in eigen hand hebben. Wij hebben een eigen team van vaste monteurs die werken in onze eigen fabriek in Genemuiden. Dit houdt onze prijzen laag en de ervaring in het team hoog.

Typen dakkapellen

Sinds de start in 2004 zijn er al vele dakkapellen door ons geplaatst door heel Nederland. De mogelijkheden zijn door de jaren flink uitgebreid. Bekijk enkele van de dakkapelvoorbeelden op onze website:

Daarnaast zijn er vele extra opties waarmee u uw dakkapel volledig naar wens kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale kleurwens of zelfs een dakkapel met airconditioning!

Eerder geplaatste dakkapel in Dalfsen

Hieronder een van de dakkapellen welke wij hebben mogen plaatsen in Dalfsen

project-dakkapel-dalfsen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze adviseur

U bent waarschijnlijk op zoek naar een (nieuwe) dakkapel voor uw woning. Vraag gerust een vrijblijvende afspraak bij ons aan of laat ons u terugbellen. Onze adviseur bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw woning en lopen samen met u de opties door.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.