Dakkapel Coevorden

Een dakkapel kopen voor meer leefruimte en licht in uw woning in Coevorden. Bij VH Dakkapellen heeft u de keuze uit houten dakkapellen, kunststof dakkapellen en dakkapellen met een houtlook. Kies de dakkapel die het beste bij u en uw woning past en de specialisten van VH Dakkapellen plaatsen deze in een dag op uw woning in Coevorden.

  • In slechts 1 dag geplaatst
  • Advies op maat door ervaren specialisten
  • Een nieuwe dakkapel vanaf € 4.250.-
  • Een dakkapel helemaal naar uw wens
  • De dakkapelspecialist in Coevorden

Een dakkapel op uw woning zorgt eenvoudig voor meer ruimte en licht. Met deze ruimte richt u eindelijk uw zolder in als de hobbykamer die u al zo lang wilde of benut u de ruimte om een kantoor te creëren op zolder. Wij plaatsen dakkapellen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Het hardhout en de kunststof zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor bent u er zeker van dat uw dakkapel van uitstekende kwaliteit is.

Dakkapel in Coevorden laten plaatsen

VH Dakkapellen plaatst al sinds 2004 dakkapellen in Coevorden en omgeving. Onze specialisten zijn daarom uitstekend op de hoogte van alle regels rondom het plaatsen van een dakkapel in Coevorden. Elke klant en elke woning is uniek. We kiezen daarom altijd voor een aanpak die past bij de klant. We komen graag een keer bij u langs om uw woning te bekijken en u te adviseren over een geschikte dakkapel. Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze dakkapelexperts. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Typen dakkapellen

Dakkapel Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B = 1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Dakkapel Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B = 1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Dakkapel Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B = 1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel Coevorden kopen vanaf € 4.250,-

In Coevorden koopt u al een dakkapel vanaf € 4.250,-. De uiteindelijke prijs stellen we vast aan de hand van een aantal factoren. De afmetingen en de afwerking van de dakkapel, samen met de keuze voor het materiaal, bepalen de precieze prijs van de dakkapel. De kosten zijn inclusief het ontwerp, de productie en de plaatsing van de dakkapel. Ook btw is bij de prijs inbegrepen, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor onvoorziene kosten.

Wij zijn in staat om onze prijzen laag te houden omdat we de productie van de dakkapellen volledig in eigen beheer hebben. In onze fabriek maken we uw dakkapel op maat en plaatsen deze daarna op uw woning in Coevorden. Er zijn dus geen tussenleveranciers betrokken bij het proces. Na plaatsing krijgt u bij VH Dakkapellen 10 jaar garantie op uw dakkapel.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

De totaalservice van VH Dakkapellen in Coevorden

Wij zijn u tijdens het gehele proces van het kopen van een dakkapel van dienst. In de oriëntatiefase adviseren we u over een passende dakkapel en wanneer u uw keuze heeft gemaakt, plaatsen we de dakkapel binnen een dag op uw woning in Coevorden. In sommige gevallen is een vergunning vereist voordat we de dakkapel mogen plaatsen. Wij kijken voor u na of dit voor uw woning noodzakelijk is. Mocht dit zo zijn, dan helpen onze medewerkers u bij het aanvragen van een vergunning.

Op de dag dat we uw dakkapel plaatsen, arriveren we ’s ochtends rond 07:30 uur bij uw woning in Coevorden. Allereerst meten we een gat uit voor uw dakkapel. Vervolgens plaatsen we de dakkapel met behulp van een hijskraan op uw woning. In de meeste gevallen zit de dakkapel tussen 11:30 en 13:00 uur op zijn plek. Na de plaatsing starten we met de afwerking, waarna uw dakkapel helemaal aansluit bij uw wensen. Tegen het einde van de middag zijn we klaar met onze werkzaamheden en kunt u uw nieuwe ruimte inrichten.

De verschillende dakkapellen van VH Dakkapellen

U heeft bij Van Hattem de keuze uit drie typen dakkapellen. Er is altijd een dakkapel die past bij zowel uw voorkeuren als bij de stijl van uw woning. Ook is het mogelijk dat we een dakkapel voor u op maat maken. Aan de hand van uw wensen ontwerpen we een unieke dakkapel.

Houten dakkapel kopen

Wij maken onze houten dakkapellen van hardhout van de beste kwaliteit. Het materiaal is voorzien van een KOMO-keurmerk waardoor uw dakkapel duurzaam en milieuvriendelijk is. Een houten dakkapel heeft een natuurlijke uitstraling en past bij zowel moderne als landelijke woningen.

Kunststof dakkapel kopen

U koopt een dakkapel van kunststof vanwege de uitstekende isolerende eigenschappen. Deze zorgen ervoor dat u op de lange termijn profiteert van een lagere energierekening. Daarnaast is een kunststof dakkapel zeer onderhoudsvriendelijk. De dakkapel is bestand tegen alle weersomstandigheden en hoeft slechts een paar keer per jaar gereinigd te worden.

Houtlook dakkapel kopen

Een dakkapel met houtlook heeft, zoals de naam al zegt, de uitstraling van hout. We maken deze dakkapellen van kunststof. Hierdoor combineert u de voordelige eigenschappen van beide materialen en heeft u een dakkapel met een natuurlijke uitstraling die weinig onderhoud vergt.

Dakkapel op maat kopen

Bij Van Hattem zijn we ook gespecialiseerd in het maken van unieke dakkapellen. Zo is het mogelijk om een dakkapel over de gehele breedte van uw dak te plaatsen. We ontwerpen voor u een dakkapel op maat en wanneer u akkoord gaat, produceren we de dakkapel en plaatsen we hem op uw woning in Coevorden.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Onze klanten uit Coevorden

‘Het plaatsen van een dakkapel leek me veel werk en ik had geen zin om langere tijd met troep van een verbouwing te zitten. Toen ik het hier met een vriendin over had, vertelde ze me over Van Hattem en dat zij de dakkapel in een dag plaatste. Had ik het maar eerder gedaan, want nu heb ik de ruimte voor een nagelsalon op zolder.’

- Samantha uit Coevorden

‘Wij hebben contact opgenomen met Van Hattem omdat we graag een dakkapel wilden, maar we wisten niet dat er zo veel opties waren. Het team heeft ons goed geholpen en ze hebben ons geadviseerd over een geschikte dakkapel. Inmiddels zit hij op de woning en we zijn er hartstikke blij mee.’

- Familie Hogenkamp uit Coevorden

‘We hadden een nogal duidelijk beeld in ons hoofd van onze dakkapel. We hebben met meerdere bedrijven contact opgenomen, maar Van Hattem was de enige die aan onze wensen kon voldoen. Aan de hand van ons idee hebben ze een ontwerp gemaakt dat precies aan onze wensen voldoet. ‘

- Familie Boels uit Coevorden

Offerte aanvragen voor een dakkapel in Coevorden

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dakkapel in Coevorden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 038 337 7989 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.