Dakkapel Arnhem

Laat een dakkapel op uw woning in Arnhem plaatsen en geniet van het extra licht en de ruimte die een dakkapel toevoegt aan uw huis. Kies een dakkapel die bij uw woning past, zoals een houten dakkapel, een kunststof dakkapel of een houtlook dakkapel.

 • Dakkapel in Arnhem en omstreken - prijs op aanvraag
 • Uw dakkapel in 1 dag geplaatst door onze dakkapel specialisten
 • Geheel vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden

In slechts één dag plaatst Van Hattem Dakkapellen een op maat gemaakte dakkapel op uw woning die volledig voldoet aan uw wensen. U kunt uw zolder met een dakkapel perfect inrichten als studeerkamer, extra slaapkamer of kantoor. Meer weten over onze dakkapellen of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel 038 337 7989 of vul het contactformulier in.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel in Arnhem laten plaatsen

De dakkapel specialisten van VH Dakkapellen hebben al vele dakkapellen geplaatst in Arnhem en omgeving. Daarom zijn wij goed op de hoogte van de regels omtrent het bouwen van een dakkapel in de gemeente Arnhem. Wij informeren u dan ook graag over de mogelijkheden van dakkapellen in een persoonlijk adviesgesprek. Ook voor meer informatie over de benodigde bouwvergunning voor een dakkapel in Arnhem neemt u contact met ons op.

Voorbeeld dakkapel
Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Voorbeeld dakkapel
Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Voorbeeld dakkapel
Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel in Arnhem

Voor een duurzame dakkapel die speciaal voor u op maat wordt gemaakt, neemt u contact op met VH Dakkapellen. U krijgt bovendien 10 jaar garantie op uw dakkapel. Op de EPDM dakbedekking krijgt u zelfs 10 jaar garantie.

ONTWERP UW EIGEN DAKKAPEL038 337 7989

Vergunning bij een dakkapel

Het is vaak nodig om een vergunning te regelen voor het plaatsen van een dakkapel in Arnhem. Van Hattem informeert u graag over de voorwaarden om een dakkapel vergunningsvrij te mogen plaatsen. We geven u ook informatie over hoe u zelfstandig een bouwvergunning aanvraagt bij de gemeente Arnhem.

Een vergunning nodig voor mijn dakkapel?

Veel factoren hebben invloed op het wel of niet hoeven aanvragen van een dakkapel vergunning. Zo zijn onder andere de afmetingen van de dakkapel en andere gemeente-eisen van invloed op het aanvragen van een bouwvergunning. Bekijk onze vergunningen pagina voor een duidelijk overzicht van alle voorwaarden waar u aan moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen.

Aanvragen van een vergunning

Bij VH Dakkapellen kunt u terecht voor hulp bij het aanvragen van een vergunning voor uw dakkapel in Arnhem. U heeft ook de mogelijkheid om zelfstandig de bouwvergunning aan te vragen bij de gemeente. Via het Omgevingsloket is het mogelijk om de vergunningscheck te doen. U weet dan gelijk of het nodig is om een dakkapel vergunning aan te vragen. Dit kan vervolgens ook via het Omgevingsloket.

De verschillende soorten dakkapellen van Van Hattem

Elke dakkapel wordt op maat gemaakt, zodat deze altijd voldoet aan uw wensen. Wij bieden u de keuze uit diverse soorten dakkapellen, zoals de karakteristieke houten dakkapel, de duurzame kunststof dakkapel en de onderhoudsarme houtlook dakkapel.

Fantastische service: de specialist heeft rekening gehouden met al mijn wensen en een prima dakkapel geplaatst. Ook fijn dat het kunststof nauwelijks onderhouden hoeft te worden.
Cilla, Arnhem

Dakkapel van kunststof

 • Weerbestendige EPDM-dakbedekking
 • HR++ dubbele beglazing
 • Kozijnen versterkt met verzinkt staal

Met een kunststof dakkapel hoeft u nooit meer te schilderen. Het kunststof is kleurvast, zelfs het zonlicht heeft hier geen invloed op. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor een goede isolatie van de dakkapel.

Kunststof dakkapellen - prijs op aanvraag

Dakkapel van hout

 • Hoge kwaliteit hout met FSC-keurmerk
 • Kozijnen van tropisch hardhout
 • Goed geïsoleerde dakkapel

Laat een houten dakkapel op maat maken voor meer licht en ruimte in uw woning. Het hout geeft uw dakkapel een karakteristieke uitstraling en is daardoor geschikt voor elke woning.

Houten dakkapellen - prijs op aanvraag

Mijn eerste reactie toen ik binnenkwam: Wauw, wat een prachtige, lichte ruimte is mijn zolder geworden. Fijn dat er ook direct airco ingebouwd is.
Mark, Arnhem

Dakkapel met houtlook

 • Vochtbestendig
 • Traditionele of strakke uitstraling
 • Inbraakwerende constructie

De duurzame materialen van een kunststof dakkapel worden gecombineerd met het typerende patroon van houtnerven dat een houten dakkapel siert. De kozijnen zijn versterkt met verzinkt staal en isoleren uw dakkapel uitstekend.

Houtlook dakkapellen - prijs op aanvraag

XXL-dakkapel

 • XXL-dakkapellen
 • Volledig op maat
 • Hout, kunststof en houtlook

Uw wensen vormen de basis voor ons ontwerp, de bouw en plaatsing: wilt u een dakkapel die over de gehele breedte van uw dak geplaatst wordt, dan maken wij deze op maat voor u.

Speciale dakkapellen - prijs op aanvraag

Opties en accessoires voor uw dakkapel

Laat een dakkapel bouwen met aanvullende opties en accessoires, zodat de dakkapel geheel naar wens is. U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden:

Contact opnemen met VH Dakkapellen

Voor meer informatie over onze dakkapellen of het laten plaatsen van een dakkapel neemt u contact met ons op. Bel 038 337 7989 of vul het contactformulier in. Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.