Dakkapel Apeldoorn

De dakkapel specialisten maken voor u een dakkapel van duurzame materialen met KOMO-keurmerk. Bespreek uw wensen met VH Dakkapellen en wij maken een dakkapel op maat voor uw woning in Apeldoorn. VH Dakkapellen biedt u de beste service:

 • Al een dakkapel vanaf € 4.250,-
 • Uw dakkapel in Apeldoorn snel geleverd en in 1 dag geplaatst
 • Van persoonlijk advies tot vakkundige plaatsing en afwerking van uw dakkapel

Onze dakkapel specialisten plaatsen hoogwaardige dakkapellen in Apeldoorn die gemaakt zijn van duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen. Wij bouwen uw dakkapel in onze eigen fabriek. Vervolgens plaatsen we de dakkapel in slechts één dag op uw huis in Apeldoorn.

Dakkapel in Apeldoorn plaatsen

Weet u al precies wat voor dakkapel u wilt of twijfelt u nog? De dakkapel specialisten van VH Dakkapellen vertellen u graag meer over de mogelijkheden van uw dakkapel. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om uw wensen voor een dakkapel in Apeldoorn te bespreken. Bel 038 337 7989 of klik op de onderstaande button.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Voorbeeld dakkapel
Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Voorbeeld dakkapel
Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Voorbeeld dakkapel
Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel in Apeldoorn vanaf € 4.250,-

VH Dakkapellen biedt u een uitstekende service. Wij fabriceren uw dakkapel in onze fabriek, zodat we deze in slechts één dag op uw woning kunnen plaatsen. Vaak duurt dit slechts enkele uren. Een complete dakkapel met 10 jaar garantie koopt u vanaf € 4.250,-. Uw prijs kan afwijken van deze prijs door de afmetingen, materialen en toevoeging van extra opties.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel: vergunningsvrij of met vergunning

Bij het plaatsen van dakkapellen in Apeldoorn is er in veel gevallen een vergunning nodig. Wij informeren u graag over de voorwaarden waar u aan moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen. Ook geven we u meer informatie over het aanvragen van de bouwvergunning.

Een vergunning noodzakelijk?

Meerdere factoren bepalen of u een dakkapel vergunning moet aanvragen. Zo zijn de afmetingen van uw dakkapel een van de eisen van gemeentes die van invloed zijn of u wel of niet een bouwvergunning moet aanvragen. Op onze pagina over vergunningen staat een overzicht met alle voorwaarden waar u aan moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen in Apeldoorn.

Vergunning aanvragen

Van Hattem Dakkapellen helpt u bij het regelen van een bouwvergunning. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het aanvragen van vergunningen. Om zelfstandig de vergunning voor uw dakkapel te regelen bij de gemeente in Apeldoorn, verwijzen we u naar het Omgevingsloket. Via dit loket doet u snel de vergunningscheck en vraagt u de eventuele bouwvergunning direct aan.

Materialen voor dakkapellen

U heeft de keuze uit verschillende materialen voor uw dakkapel: wij maken houten, kunststof en houtlook dakkapellen. Hieronder leest u meer over de voordelen van deze soorten dakkapellen. Naast de keuze uit verschillende materialen, kunt u ook aanvullende opties toevoegen, zoals gekleurde kozijnen, Renolit-folie met houtnerfstructuur en een zonwerende coating.

Houten dakkapel met authentieke uitstraling

 • Op maat gemaakte houten dakkapel - prijs op aanvraag
 • Hardhout met FSC-keurmerk
 • HR++ isolatieglas

VH Dakkapellen gebruikt alleen materialen die over het KOMO-keurmerk beschikken. Hierdoor weet u zeker dat uw dakkapel wordt gemaakt met goedgekeurde, kwalitatief hoogwaardige materialen. Het Merantihout dat wij gebruiken is slijtvast en duurzaam, zodat uw dakkapel jarenlang meegaat. Het hout geeft de dakkapel een karakteristieke uitstraling die bij elke woning past.

Houten dakkapellen

Kunststof dakkapel met hoge isolatiewaarde

 • Kunststof dakkapel op maat vanaf € 4.250,-
 • Onderhoudsvrije EPDM-dakbedekking
 • Geen schilderwerk nodig

Kunststof dakkapellen hebben een extra hoge isolatiewaarde dankzij de versterking van verzinkt staal in het kunststof. Ook zijn de dakkapellen hierdoor sterker en beter bestand tegen de weersomstandigheden dan een houten dakkapel. Om uw dakkapel uv-werend te maken, kan een speciale coating aangebracht worden op het kunststof. De EPDM-dakbedekking is ook weerbestendig en bestand tegen uv-straling.

Kunststof dakkapellen

Houtlook dakkapel van kunststof

 • Houtlook dakkapel vanaf € 4.250,-
 • Vochtbestendig
 • Hoge isolatiewaarde

De houtlook dakkapel wordt gemaakt van kunststof, maar heeft dankzij de nagebootste houtnerven de uitstraling van een houten dakkapel. Kunststof biedt u vele voordelen, zoals een hoge isolatiewaarde, vochtbestendigheid en weerbestendigheid. Daarnaast blijft de dakkapel zijn kleur behouden en hoeft u het onderhoudsarme materiaal nooit te schilderen.

Houtlook dakkapellen

Dakkapellen op maat in Apeldoorn

Bespreek uw wensen met een dakkapel specialist van VH Dakkapellen: wij verwerken uw wensen in het ontwerp van uw dakkapel. Kies een houten, kunststof of houtlook dakkapel en voeg eventueel aanvullende opties toe. Qua plaatsing en grootte van de dakkapel zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wilt u een bijzondere dakkapel?

Bekijk dan eens onze XXL-dakkapellen.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Ervaringen van onze klanten

Henk uit Apeldoorn
"De dakkapel is dankzij de expert van VH Dakkapellen helemaal naar wens geworden. De dakkapel is in slechts enkele uren op mijn huis in Apeldoorn geplaatst."

Rico S. uit Apeldoorn
“Supersnelle service, goede voorlichting en adviezen en een snelle, professionele plaatsing. Ik ben zeer tevreden. VH Dakkapellen regelt alles uitstekend!”

Madelief de Groot uit Apeldoorn
“Ik wilde een dakkapel plaatsen op mijn woning, maar heb hier zelf geen verstand van. Gelukkig heb ik goed advies gekregen en is er geluisterd naar al mijn wensen.”

Bekijk meer klantervaringen

Direct offerte aanvragen voor een dakkapel in Apeldoorn

Vraag direct een offerte aan voor uw dakkapel op maat in Apeldoorn of maak een afspraak met een van onze dakkapel specialisten om de mogelijkheden voor uw dakkapel in Apeldoorn te bespreken. Ook voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 038 337 7989 of via het contactformulier.


Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.