Dakkapel Amsterdam

Een onderhoudsvriendelijke dakkapel kopen in Amsterdam bij VH Dakkapellen. U heeft de keuze uit kunststof, houtlook en houten dakkapellen. Creëer meer leefruimte en licht in uw woning of op uw zolder. Onze specialisten maken een dakkapel op maat en plaatsen hem binnen één dag op uw huis in Amsterdam.

  • Op maat gemaakt: geheel passend bij uw woning en wensen
  • Uitstekende service: gratis persoonlijk advies door onze specialisten en 10 jaar garantie
  • Snelle levering: binnen één dag geplaatst op uw huis
  • VHDakkapellen: de dakkapel specialist in Amsterdam

Onze specialisten hebben veel ervaring in het ontwerpen en plaatsen van dakkapellen in Amsterdam. Bespreek uw wensen in het gratis adviesgesprek en onze medewerkers vertalen uw wensen naar een passend advies. De dakkapel wordt geproduceerd in onze eigen fabriek. Bij de productie worden uitsluitend duurzame en onderhoudsarme materialen gebruikt van uitstekende kwaliteit. Binnen één dag plaatsen wij de dakkapel op uw woning.

Dakkapel laten plaatsen in Amsterdam

Al sinds 2004 is Van Hattem Dakkapellen de specialist voor het plaatsen van dakkapellen in Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor een standaard dakkapel, extra grote dakkapel en afwijkende vormen. Wij maken dakkapellen geheel op maat aan de hand van uw wensen. Door onze ervaring zijn wij goed op de hoogte van de bouwregels omtrent het plaatsen van een dakkapel. Geen woning is hetzelfde en iedere woning vraagt dan ook om een andere aanpak. Daarom komen we graag bij u langs in Amsterdam voor een persoonlijk advies. Vraag via onderstaande button een adviesgesprek aan met een van onze experts of neem telefonisch contact met ons op.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Voorbeelden dakkapellen

Kunststof dakkapel
Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Kunststof dakkapel
Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Kunststof dakkapel
Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel kopen in Amsterdam

Het totaalbedrag van uw dakkapel hangt af van meerdere factoren. De afmetingen, het materiaal, de afwerking en de aanvullende wensen bepalen de precieze prijs van uw dakkapel. Bij onze prijzen zijn de kosten voor het ontwerp, de productie en de plaatsing van de dakkapel inbegrepen. U heeft bij VH Dakkapellen keuze uit houtlook, houten en kunststof dakkapellen.

Door onze eigen fabriek zijn wij in staat om de dakkapellen aan te bieden tegen voordelige prijzen. Wij hebben de productie geheel in eigen handen, waardoor wij de dakkapel binnen één dag bij u plaatsen. Na de plaatsing heeft u 10 jaar garantie.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Onze complete service

Ons team met specialisten heeft veel ervaring en weet alles over dakkapellen. De service die wij bieden gaat verder dan het ontwerpen en plaatsen van uw dakkapel. Tijdens het gehele proces zijn wij u van dienst. Van het persoonlijke advies tot na de plaatsing bieden wij uitstekende service.

In sommige gevallen heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel in Amsterdam. Dit hangt onder andere af van de afmetingen van de dakkapel en de eisen van de gemeente. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan kunnen wij deze voor u regelen. Van Hattem neemt u graag de aanvraag voor vergunningen uit handen. Onze medewerkers weten exact welke vergunningen u nodig heeft voor de bouw van een dakkapel. Wanneer u vragen heeft over de vergunningen voor het bouwen van een dakkapel, dan neemt u contact op door te bellen naar 038 337 7989.

Wij zijn erg tevreden over de service van VH Dakkapellen. Van het adviesgesprek tot aan de levering, helemaal top. Ook fijn dat de medewerkers kennis hebben over de regels en vergunningen. Fam. Ten Broeke – Amsterdam

Dakkapel met of zonder vergunning

In veel gevallen is het nodig om een dakkapel vergunning aan te vragen. Wij vertellen u graag wanneer u een bouwvergunning nodig heeft en hoe u deze aanvraagt.

Heb ik een vergunning nodig voor mijn dakkapel?

Of u een dakkapel vergunning in Amsterdam nodig heeft, hangt af van meerdere factoren. Onder andere de afmetingen van uw dakkapel en andere eisen van de gemeente spelen een rol bij het wel of niet aan hoeven vragen van een bouwvergunning. Op onze vergunningen pagina vindt u een overzicht van de voorwaarden waar u aan moet voldoen om een dakkapel zonder vergunning te mogen plaatsen.

De aanvraag van een dakkapel vergunning

Van Hattem neemt u graag werk uit handen en kan u helpen bij het regelen van vergunningen. Het is ook mogelijk om zelfstandig een vergunning aan te vragen bij de gemeente in Amsterdam. Dit kan zowel online als schriftelijk. Online is het mogelijk om via het Omgevingsloket een vergunningscheck te doen en een vergunning aan te vragen.

De mogelijkheden bij VH Dakkapellen

Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende soorten dakkapellen. Elk type heeft zo zijn eigen voordelen. Naast de drie standaard soorten is het ook mogelijk om een dakkapel op maat te laten maken. Op basis van uw wensen maken onze specialisten een uniek ontwerp. Alle dakkapellen bij Van Hattem worden gemaakt van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen, waardoor u vele jaren plezier heeft van uw dakkapel.

Houten dakkapel

Onze houten dakkapellen worden gemaakt van hardhout met het KOMO-keurmerk. Dit betekent dat het hout uitstekend isoleert en milieuvriendelijk is. Door de natuurlijke uitstraling van een houten dakkapel is deze geschikt voor zowel nieuwbouwwoningen als oudere woningen.

Kunststof dakkapel

De kunststof dakkapellen die wij produceren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit materiaal isoleert goed en is gunstig voor uw energiekosten. Een ander voordeel van kunststof is dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Kunststof dakkapellen hoeven maar één keer per jaar schoongemaakt te worden.

Houtlook dakkapel

Een houtlook dakkapel is gemaakt van kunststof, maar heeft de uitstraling van hout. Het voordeel hiervan is dat deze dakkapellen de kenmerken van een kunststof dakkapel hebben. Houtlook dakkapellen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en weersbestendig. Profiteer met een houtlook dakkapel tegelijkertijd van de eigenschappen van kunststof en de uitstraling van hout.

Speciale dakkapel

Naast de drie standaard dakkapellen levert Van Hattem ook op maat gemaakte dakkapellen. Wij hebben onder meer extra grote dakkapellen. Wij verzorgen het ontwerp, de productie en de plaatsing van uw unieke dakkapel in Amsterdam.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Na een belletje kwamen de mensen van VH Dakkapellen bij ons thuis voor een gratis adviesgesprek. De persoonlijke benadering en professionaliteit zijn ons vooral bijgebleven. Erg blij met onze nieuwe dakkapel. Ze wisten onze wensen precies te vertalen in de juiste uitstraling, perfect! – Herman & Janny, Amsterdam

Offerte aanvragen

Wilt u een dakkapel in Amsterdam laten plaatsen of meer informatie over de kosten hiervan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 337 7989 of het contactformulier in te vullen. De offerte en het adviesgesprek zijn geheel vrijblijvend bij VH Dakkapellen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.