Dakkapel Amersfoort

Een onderhoudsarme dakkapel van duurzame materialen met een hoge isolatiewaarde vergroot uw ruimte op zolder, maar verhoogt ook de waarde van uw woning. VH Dakkapellen maakt een prefab dakkapel op maat voor uw woning in Amersfoort en plaatst deze in één dag op uw woning, zodat u geen overlast ondervindt van de werkzaamheden.

 • Snelle levering en in 1 dag geplaatst
 • Gratis advies voor uw dakkapel op maat

Een dakkapel geeft u meer ruimte in uw woning en zorgt voor meer lichtinval op zolder. Uw donkere zolder verandert in één dag in een lichte, open ruimte. Maak optimaal gebruik van de extra ruimte door uw zolder in te richten als een slaapkamer, werkkamer of hobbykamer. Neem contact op met VH Dakkapellen via 038 337 7989 voor het ontwerpen en plaatsen van een dakkapel.

Dakkapel plaatsen in Amersfoort

Voor het ontwerpen, bouwen en plaatsen van een dakkapel kunt u terecht bij VH Dakkapellen. Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Amersfoort en omstreken. Daardoor zijn we op de hoogte van alle regels en kunnen we u uitstekend adviseren over de mogelijkheden. Bel 038 337 7989 of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Kunststof dakkapel
Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Kunststof dakkapel
Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Kunststof dakkapel
Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel in Amersfoort

Een dakkapel, gemaakt van hoogwaardige materialen met een lange levensduur. De productie van uw dakkapel vindt plaats in onze fabriek. Hiermee besparen we veel kosten, zodat we lagere tarieven kunnen rekenen voor onze dakkapellen. U krijgt 10 jaar garantie op uw dakkapel.

Soort dakkapel Vanafprijs
Houten dakkapel Prijs op aanvraag
Kunststof dakkapel Prijs op aanvraag
Houtlook dakkapel Prijs op aanvraag

De prijzen zijn inclusief 21% btw

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel vergunning

Het is soms mogelijk om vergunningsvrij een dakkapel te plaatsen. Toch is er in veel gevallen wél een vergunning nodig voor het plaatsen van dakkapellen. Wij informeren u over de voorwaarden voor het wel of niet aan hoeven vragen van vergunningen. Ook vertellen we u hoe u een vergunning aanvraagt bij de gemeente in Amersfoort.

Wel of geen vergunning?

Er zijn veel factoren die bepalen of het nodig is om een dakkapel vergunning aan te vragen in Amersfoort. Onder meer de afmetingen van de dakkapel en andere eisen van de gemeente zijn van invloed op het aanvragen van een bouwvergunning. Voor een overzicht met voorwaarden waar u aan moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen, verwijzen we u naar onze vergunningen pagina.

Dakkapel vergunning aanvragen

Bij ons kunt u terecht voor hulp bij het regelen van een dakkapel vergunning. Onze ervaren medewerkers weten alles over het aanvragen van bouwvergunningen en staan altijd voor u klaar. Wij nemen u graag werk uit handen. U kunt dan ook bij ons terecht voor hulp bij het regelen van een bouwvergunning. Het is ook mogelijk om zelf een vergunning te regelen bij de gemeente in Amersfoort. Check via het Omgevingsloket of u een bouwvergunning nodig heeft en vraag deze online aan via het loket.

Mogelijkheden voor uw dakkapel in Amersfoort

VH Dakkapellen maakt dakkapellen in vele soorten en maten. U heeft bij de aanschaf van een dakkapel de keuze uit verschillende materialen, zoals hout, kunststof en kunststof met een houtlook. Ook is het mogelijk om extra opties toe te voegen aan uw dakkapel.

In minder dan één dag is de dakkapel op ons dak gemonteerd. Fijn dat er direct airconditioning in de dakkapel geplaatst kon worden. Nu is de temperatuur op zolder altijd aangenaam.
Johan en Esther uit Amersfoort

Kunststof dakkapellen

Een kunststof dakkapel heeft een lange levensduur en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

 • Kunststof hoeft u nooit te schilderen
 • Hoge isolatiewaarde
 • Uv-werende EPDM-dakbedekking

Kunststof dakkapellen - prijs op aanvraag

Houten dakkapellen

Een houten dakkapel past bij de uitstraling van elke woning, van klassieke panden tot nieuwbouw.

 • Karakteristieke uitstraling
 • HR++ isolatieglas
 • Gemaakt van hout met FSC-keurmerk

Houten dakkapellen - prijs op aanvraag

Prachtige houten dakkapel geplaatst op mijn woning. Bedankt voor de goede service, Van Hattem!
Dhr. Emming uit Amersfoort

Houtlook dakkapellen

Met een dakkapel met houtlook profiteert u van de vele voordelen van een kunststof dakkapel, terwijl u geniet van de uitstraling van een houten dakkapel.

 • Onderhoudsarm en duurzaam
 • Vochtbestendig
 • Hoge isolatiewaarde

Houtlook dakkapellen - prijs op aanvraag

Speciale dakkapellen

Wilt u een dakkapel op maat die sterkt afwijkt van de standaard afmetingen en vormen, dan maken wij voor u een speciale dakkapel die volledig aan uw wensen voldoet.

 • XXL-dakkapellen
 • Keuze uit hout, kunststof en houtlook

Speciale dakkapellen - prijs op aanvraag

Snelle service, vriendelijke dakkapel specialist uit de omgeving en uitstekend advies over de dakkapel en de vele mogelijkheden. En dat voor een prima prijs.
Lars de Vries, Amersfoort

Extra opties voor uw dakkapel

Bij het laten bouwen van een dakkapel kunt u direct vele aanvullende opties toevoegen, zodat uw dakkapel geheel naar wens is. U kiest bijvoorbeeld voor airconditioning, zodat het in de winter warm en in de zomer koel is op zolder. Ook is het mogelijk om horren en een zonwerende coating te laten plaatsen, de kozijnen te beplakken met folie met een houtnerfstructuur en het plafond af te laten werken. Bekijk alle opties voor uw dakkapel.

Plaatsing van de dakkapel

Onze dakkapelmonteurs arriveren vroeg in de ochtend om de werkruimte af te dekken en het gat voor de prefab dakkapel op te meten. We zagen een gat in het dakbeschot waar uw dakkapel precies in past. Met een hijskraan plaatsen we de dakkapel op uw huis in Amersfoort. Puin, balken en eventuele restanten van de oude dakkapel brengen we naar beneden, zodat u dit niet zelf hoeft op te ruimen. Na de plaatsing van de dakkapel zorgen onze monteurs voor het waterdicht maken van uw dakkapel. Op deze wijze plaatsen wij een dakkapel in één werkdag, zodat u kunt genieten van de extra ruimte en het daglicht op zolder.

Vraag een offerte aan voor een dakkapel in Amersfoort

Voor meer informatie over het ontwerpen en plaatsen van een dakkapel in Amersfoort en omstreken, neemt u contact op via 038 337 7989. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek en brengen geheel kosteloos een offerte op maat uit.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.