Dakkapel Almere

Met een dakkapel verhoogt u de waarde van uw woning in Almere. VH Dakkapellen plaatst in slechts één dag een dakkapel op uw woning. Wij werken met duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen, zodat u lang kunt genieten van uw dakkapel.

 • Dakkapel in Almere laten plaatsen vanaf € 4.250,-
 • Gratis adviesgesprek over de mogelijkheden van uw dakkapel
 • Productie in onze dakkapelfabriek, in 1 dag geplaatst

Bespreek uw wensen voor de dakkapel met ons en wij gaan aan de slag met het maken van een ontwerp dat aan uw wensen voldoet. Zo maken we van uw zolder een grote en lichte ruimte, zodat u deze als slaapkamer, werkkamer of speelkamer kunt gebruiken. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar 038 337 7989 of het contactformulier invullen.

Dakkapel plaatsen in Almere

Onze dakkapel specialisten bouwen de dakkapel in onze werkplaats, waarna we de dakkapel in slechts één dag op uw woning plaatsen. We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen in Almere en omstreken. Hierdoor zijn wij bekend met de regels omtrent het bouwen van een dakkapel in Almere.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Kunststof dakkapel
Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B =  1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Kunststof dakkapel
Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B =  1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Kunststof dakkapel
Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B =  1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapellen in Almere vanaf € 4.250,-

Een dakkapel in Almere laten plaatsen is al mogelijk vanaf € 4.250,- inclusief btw. Voor deze prijs ontwerpen, produceren en plaatsen wij een dakkapel op uw woning. Ook krijgt u 10 jaar garantie op uw dakkapel. We kunnen u een lage prijs aanbieden, omdat we de dakkapel zelf produceren in onze dakkapelfabriek.

Soort dakkapel Vanafprijs
Houten dakkapel Prijs op aanvraag
Kunststof dakkapel € 4.250,-
Houtlook dakkapel € 4.250,-

De prijzen zijn inclusief 21% btw

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Vergunning voor een dakkapel

Voor het plaatsen van een dakkapel heeft u in veel gevallen een vergunning nodig. Hieronder leest u in welke situaties een bouwvergunning noodzakelijk is en op welke wijze u de vergunning aanvraagt.

Een vergunning nodig?

Er zijn meerdere factoren die bepalen of u een vergunning nodig heeft om een dakkapel in Almere te plaatsen. Zo hangt dit onder andere af van enkele gemeentelijke eisen, waaronder eisen over de afmetingen van uw dakkapel. Op onze pagina over vergunningen ziet u een overzicht met voorwaarden waaraan u moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen.

Het aanvragen van de vergunning

Wij nemen u graag werk uit handen. U kunt dan ook bij ons terecht voor hulp bij het regelen van een bouwvergunning. Het is ook mogelijk om zelf een vergunning te regelen bij de gemeente in Almere. Doe via het Omgevingsloket de vergunningscheck en kom erachter of u een dakkapel vergunning nodig heeft. Wanneer dit het geval is, kunt u via het Omgevingsloket de vergunning aanvragen voor uw dakkapel in Almere.

Typen dakkapellen

U heeft de keuze uit verschillende typen dakkapellen die elk hun eigen voordelen hebben. Een houten dakkapel heeft een karakteristieke uitstraling en een kunststof dakkapel heeft een hogere isolatiewaarde. Een houtlook dakkapel wordt gemaakt van kunststof, maar ziet eruit als hout. Ook kunt u kiezen voor een speciale dakkapel, waarbij we op basis van uw wensen een uniek ontwerp op maat maken.

VH Dakkapellen heeft mijn wensen uitstekend vertaald naar een prachtige dakkapel. Ik wilde een dakkapel over de hele breedte van mijn huis en dat is gelukt. Nu kan ik echt genieten van mijn zolder die inmiddels is omgetoverd tot werkkamer.
Eelco uit Almere

 

Kunststof dakkapellen

Een kunststof dakkapel heeft een lange levensduur en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

 • Kunststof hoeft u nooit te schilderen
 • Hoge isolatiewaarde
 • Uv-werende EPDM-dakbedekking

Kunststof dakkapellen vanaf € 4.250,-

 

Houten dakkapellen

Een houten dakkapel past bij de uitstraling van elke woning, van klassieke panden tot nieuwbouw.

 • Karakteristieke uitstraling
 • HR++ isolatieglas
 • Gemaakt van hout met FSC-keurmerk

Houten dakkapellen - prijs op aanvraag

We zijn blij met onze nieuwe dakkapel. Snel geleverd en geplaatst op onze woning in Almere. Uitstekend advies van de dakkapel specialist.
Jos en Marit uit Almere-Buiten

Houtlook dakkapellen

Een houtlook dakkapel is gemaakt van duurzaam kunststof met nagebootste houtnerven. Dit geeft de dakkapel de karakteristieke uitstraling van hout. De dakkapel heeft een hoge isolatiewaarde en gaat jarenlang mee.

 • U hoeft niet te schilderen
 • Vocht- en weerbestendig
 • Kozijnen versterkt met verzinkt staal

Houtlook dakkapellen vanaf € 4.250,-

Speciale dakkapellen

Wanneer u specifieke wensen heeft voor een dakkapel in Almere, dan maken we deze op maat voor u. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een dakkapel met afwijkende afmetingen of vormen te maken.

 • Luifel met afwerking
 • XXL-dakkapel
 • Op maat gemaakt

Speciale dakkapellen vanaf € 4.250,-

Een prima dakkapel voor een goede prijs! Ook de service was top!
Lianne Bos uit Almere

Aanvullende opties voor uw dakkapel

VH Dakkapellen levert complete dakkapellen in Almere, inclusief ramen en dakbedekking. U kunt daarnaast diverse extra opties toevoegen, zoals:

Adviesgesprek aanvragen voor een dakkapel in Almere

Heeft u vragen over het plaatsen van een dakkapel in Almere of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 038 337 7989 of vul het onderstaande formulier in voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.