Dakkapel Almelo

Een dakkapel kopen voor meer licht en ruimte in uw woning in Almelo. U heeft de keuze uit houten dakkapellen, kunststof dakkapellen en houtlook dakkapellen. Kies zelf het type dakkapel en de specialisten van VH Dakkapellen plaatsen in een dag een dakkapel die volledig aansluit op uw wensen en de stijl van uw woning.

  • Snelle plaatsing: in 1 dag geplaatst
  • Een dakkapel kopen vanaf € 4.250,-
  • Deskundig advies van experts
  • Op maat gemaakte dakkapellen
  • De dakkapelspecialist in Almelo

Met een dakkapel op uw woning creëert u eenvoudig meer licht en ruimte. Richt uw zolder in als studeerkamer, extra slaapkamer of een speelruimte voor uw kinderen. VH Dakkapellen plaatst een dakkapel gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen als hardhout en kunststof. Door het gebruik van hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een dakkapel van uitstekende kwaliteit.

Dakkapel in Almelo laten plaatsen

De experts van VH dakkapellen hebben sinds 2004 al vele dakkapellen geplaatst in Almelo en omgeving. We zijn daarom goed op de hoogte van de bouwregels omtrent het plaatsen van een dakkapel in Almelo. Omdat elke woning uniek is, vergt het plaatsen van een dakkapel iedere keer een andere aanpak. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en u te voorzien van een persoonlijk advies. Vraag via onderstaande button een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze medewerkers of neem telefonisch contact met ons op.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Typen dakkapellen

Dakkapel Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B = 1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Dakkapel Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B = 1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Dakkapel Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B = 1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Dakkapel Almelo kopen vanaf € 4.250,-

U koopt al een dakkapel in Almelo vanaf € 4.250,-. De totaalprijs van een dakkapel wordt bepaald door meerdere factoren. De keuze voor het materiaal, de afmetingen en de afwerking van de dakkapel bepalen uiteindelijk de kosten. Bij de prijzen van VH Dakkapellen zijn het ontwerp, de productie, de plaatsing van de dakkapel en btw inbegrepen. U komt dus niet achteraf voor onverwachte kosten te staan.

We kunnen de prijzen van onze dakkapellen laag houden omdat we deze produceren in onze eigen fabriek. Uw dakkapel wordt rechtstreeks uit de fabriek geleverd en op uw woning in Almelo geplaatst. Nadat de dakkapel geplaatst is, geeft Van Hattem u 10 jaar garantie op uw nieuwe dakkapel.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

De service van VH Dakkapellen in Almelo

Het team van VH Dakkapellen is u tijdens het gehele proces van het kopen van een dakkapel van dienst. We adviseren u over de meest geschikte dakkapel en plaatsen deze binnen een dag in Almelo. Daarnaast is het in sommige gevallen nodig om een vergunning aan te vragen voor de plaatsing van een dakkapel. Onze medewerkers helpen u graag bij het regelen van zo’n vergunning.

Op de dag van de plaatsing arriveren we rond 07:30 uur ’s ochtends bij uw woning in Almelo. We starten met het uitmeten van een gat voor de dakkapel, waarna we de dakkapel met een hijskraan op uw woning plaatsen. Meestal is uw dakkapel tussen 11:30 en 13:00 uur geplaatst. Als extra optie kunnen we het dakkapel nauwkeurig afwerken volgens uw wensen. Aan het einde van de middag zijn we klaar met onze werkzaamheden en geniet u van meer licht en ruimte in uw woning.

Dakkapellen: met of zonder vergunning

Om een dakkapel in Almelo te plaatsen heeft u in veel gevallen een dakkapel vergunning nodig. Hieronder leest u hoe u eenvoudig zelf een bouwvergunning aanvraagt bij de gemeente. Ook vertellen we aan welke voorwaarden u moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen in Almelo.

Is een vergunning noodzakelijk?

Het wel of niet moeten aanvragen van een vergunning hangt af van meerdere factoren. Onder andere de afmetingen van uw dakkapel en andere eisen van de gemeente Almelo zijn bepalend voor het wel of niet moeten aanvragen van een dakkapel vergunning. Lees op onze vergunningen pagina meer over deze factoren.

Dakkapel vergunningen aanvragen

Van Hattem Dakkapellen helpt u graag bij de aanvraag van een vergunning bij de gemeente. Het is ook mogelijk om online zelf een bouwvergunning aan te vragen. Dit kan via het Omgevingsloket. Hier doet u eenvoudig een vergunningscheck en vraagt u direct een vergunning aan om een dakkapel in Almelo te plaatsen.

Onze verschillende soorten dakkapellen

Bij Van Hattem heeft u de keuze uit drie soorten dakkapellen. Het hangt van uw eigen voorkeuren af welk type dakkapel het meest geschikt is. We maken eveneens dakkapellen op maat. Aan de hand van uw wensen maken we een uniek ontwerp voor een dakkapel.

Dakkapel van hout kopen

Al onze houten dakkapellen worden gemaakt van hardhout van uitstekende kwaliteit. Het hout heeft een KOMO-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van een duurzame en milieuvriendelijke dakkapel. Het voordeel van een houten dakkapel is de natuurlijke uitstraling die bij elk type woning past.

Dakkapel van kunststof kopen

Koop een dakkapel van hoogwaardig kunststof wanneer u op zoek bent naar een goede isolering. Door de uitstekende isolerende eigenschappen profiteert u van een lagere energierekening. Een kunststof dakkapel is ook ideaal voor mensen die een onderhoudsarme dakkapel willen. Kunststof hoeft maar een keer per jaar gereinigd te worden en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Dakkapel met houtlook kopen

Houtlook dakkapellen hebben de natuurlijke uitstraling van hout en zijn net zo isolerend als kunststof dakkapellen. Met een houtlook dakkapel heeft u een weersbestendige dakkapel met een natuurlijke en robuuste uitstraling.

Dakkapel op maat kopen

Behalve de drie voorgaande soorten dakkapellen, maken we bij Van Hattem ook dakkapellen op maat. Het is mogelijk om een dakkapel over de hele breedte van uw dak te plaatsen. We maken een ontwerp voor u en als u akkoord gaat, gaan we over tot productie en plaatsen we uw dakkapel in Almelo.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Klanten uit Almelo

 

‘Mijn man en ik wilden al langere tijd een dakkapel, maar we zagen op tegen een verbouwing. Van VH Dakkapellen hoorde ik dat zij in een dag een dakkapel plaatsen. We hebben meteen contact gezocht en inmiddels heb ik door de dakkapel eindelijk genoeg ruimte voor een kantoor op zolder.’

 - Mevrouw Zuidema uit Almelo

‘Het team van VH Dakkapellen heeft de dakkapel precies geplaatst zoals wij dat wilden. Het is net of de dakkapel echt van hout gemaakt is, niemand ziet dat het eigenlijk kunststof is.’

 

- Familie de Witte uit Almelo

‘Ik ben zeer tevreden over de service van VH Dakkapellen. Ik heb namelijk helemaal geen verstand van de regels voor de bouw van een dakkapel. Het team kwam er vrij snel achter dat er een vergunning nodig was en die hebben zij direct voor mij geregeld. Ik kan iedereen aanraden om een dakkapel te laten plaatsen door Van Hattem.’

 - Maarten uit Almelo

Offerte aanvragen voor een dakkapel in Almelo

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dakkapel in Almelo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier of neem telefonisch contact met ons op via 038 337 7989.

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.