Dakkapel Almelo

Wilt u op een makkelijke manier meer licht en ruimte creëren op zolder? Bij VH Dakkapellen bieden we de ideale oplossing: een dakkapel. U heeft bij ons keuze uit een houten, kunststof of houtlook dakkapel in Almelo. Kies zelf het type dakkapel en de specialisten van VH Dakkapellen plaatsen in 1 dag een dakkapel die volledig aansluit op uw wensen en de stijl van uw woning.

 • Een hoogwaardige dakkapel in Almelo
 • Snelle plaatsing: binnen 1 dag
 • Deskundig advies van experts
 • Op maat gemaakte dakkapellen
 • De dakkapelspecialist in Almelo

We komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en u te voorzien van een persoonlijk advies. Vraag via de onderstaande button een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze medewerkers of neem telefonisch contact met ons op. Wilt u een prijsindicatie van ons ontvangen? Vraag via het formulier onderaan de pagina direct een offerte aan!

Gratis adviesgesprek038 337 7989

Dakkapel laten plaatsen door VH Dakkapellen

Met een dakkapel op uw woning creëert u eenvoudig meer licht en ruimte. Hierdoor richt u de zolder nog makkelijker in als studeerkamer, extra slaapkamer of een speelruimte voor uw kinderen.

VH Dakkapellen plaatst voor u een dakkapel in Almelo gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen. Door enkel gebruik te maken van de beste materialen bent u verzekerd van een dakkapel van uitstekende kwaliteit.

Werkwijze plaatsing dakkapel in Almelo

De experts van VH dakkapellen leveren en installeren al sinds 2004 veel verschillende soorten dakkapellen. We zijn daarom goed op de hoogte van de bouwregels omtrent het plaatsen van een dakkapel in Almelo. Omdat elke woning uniek is, vergt het plaatsen van een dakkapel iedere keer een andere aanpak.

Typen dakkapellen

Dakkapel Type I
Kunststof dakkapel type I
H x B = 1500 mm x 2500 mm
Afgewerkt met trespa
2 draai/kiepramen
1 dicht raam
Dakkapel Type II
Kunststof dakkapel type II
H x B = 1500 mm x 3000 mm
Voorzien van ventilatieroosters
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen
Dakkapel Type III
Kunststof dakkapel type III
H x B = 1500 mm x 3500 mm
Verkrijgbaar in vele kleuren
3 draai/kiepramen
2 dichte ramen (1 breed)

Koop een dakkapel in Almelo

U koopt bij VH Dakkapellen altijd een voordelige, maar hoogwaardige dakkapel in Almelo. De totaalprijs van een dakkapel wordt bepaald door meerdere factoren. De keuze voor het materiaal, de afmetingen en de afwerking van de dakkapel bepalen uiteindelijk de kosten. Bij de prijzen van VH Dakkapellen zijn het ontwerp, de productie, de plaatsing van de dakkapel en btw inbegrepen. U komt dus niet achteraf voor onverwachte kosten te staan.

We kunnen de prijzen van onze dakkapellen laag houden, omdat we ze produceren in onze eigen fabriek. Uw dakkapel wordt rechtstreeks uit de fabriek geleverd en op uw woning in Almelo geplaatst. Nadat hij geplaatst is, geeft VH Dakkapellen u 10 jaar garantie op uw nieuwe dakkapel.

Gratis adviesgesprek038 337 7989

De service van VH Dakkapellen in Almelo

Het team van VH Dakkapellen is u tijdens het gehele proces van het kopen van een dakkapel van dienst. We adviseren u over de meest geschikte dakkapel en plaatsen hem binnen 1 dag in Almelo. Daarnaast is het in sommige gevallen nodig om een vergunning aan te vragen voor de plaatsing van een dakkapel. Onze medewerkers helpen u graag bij het regelen van zo’n vergunning.

Dakkapel binnen 1 dag geplaatst

Op de dag van de plaatsing arriveren we rond 07:30 uur ’s ochtends bij uw woning in Almelo. We starten met het uitmeten van een gat voor de dakkapel, waarna we de dakkapel met een hijskraan op uw woning plaatsen. Meestal is uw dakkapel tussen 11:30 en 13:00 uur geplaatst.

Als extra optie werken we uw dakkapel nauwkeurig af volgens uw wensen. Aan het einde van de middag zijn we klaar met onze werkzaamheden en geniet u direct van meer licht en ruimte in uw woning.

Dakkapellen: met of zonder vergunning

Om een dakkapel in Almelo te plaatsen, heeft u in veel gevallen een dakkapel vergunning nodig. Hieronder leest u hoe u eenvoudig zelf een bouwvergunning aanvraagt bij de gemeente. Ook vertellen we aan welke voorwaarden u moet voldoen om vergunningsvrij een dakkapel te mogen plaatsen in Almelo.

Is een vergunning noodzakelijk?

Het wel of niet moeten aanvragen van een vergunning hangt af van meerdere factoren. Onder andere de afmetingen van uw dakkapel en andere eisen van de gemeente Almelo zijn hier bepalend voor. Lees op onze vergunningenpagina meer over deze factoren.

Dakkapel vergunningen aanvragen

VH Dakkapellen helpt u graag bij de aanvraag van een vergunning bij de gemeente. Het is ook mogelijk om online zelf een bouwvergunning aan te vragen. Dit kan via het Omgevingsloket. Hier doet u eenvoudig een vergunningscheck en vraagt u direct een vergunning aan om een dakkapel in Almelo te plaatsen.

Dakkapellen van verschillende materialen

Bij VH Dakkapellen heeft u keuze uit drie soorten dakkapellen. We adviseren u graag welke soort dakkapel het geschiktst is voor uw woning. We nemen uw voorkeuren ook altijd mee in onze beoordeling. Aan de hand van uw wensen maken we een uniek ontwerp voor een dakkapel.

Houten dakkapel

Al onze houten dakkapellen worden gemaakt van hardhout van uitstekende kwaliteit. Het hout heeft een KOMO-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van een duurzame en milieuvriendelijke dakkapel. Het voordeel van een houten dakkapel is de natuurlijke uitstraling die bij elk type woning past.

 • Hoogwaardige hardhouten dakkapellen
 • Voorzien van het KOMO-keurmerk
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Natuurlijke look

Kunststof dakkapel

Koop een dakkapel van hoogwaardig kunststof wanneer u op zoek bent naar goede isolering. Door de uitstekende isolerende eigenschappen profiteert u van een lagere energierekening. Een kunststof dakkapel is ook ideaal voor mensen die een onderhoudsarme dakkapel willen. Kunststof hoeft maar een keer per jaar gereinigd te worden en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

 • Hoge isolatiewaarde
 • Hoogwaardig kunststof
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Goed bestand tegen weersinvloeden

Houtlook dakkapel

Houtlook dakkapellen hebben de natuurlijke uitstraling van hout en zijn net zo isolerend als kunststof dakkapellen. Met een houtlook dakkapel heeft u een weersbestendige dakkapel met een natuurlijke en robuuste uitstraling.

 • Vochtbestendig
 • Duurzaam
 • Onderhoudsarm
 • Isolerend
 • Gemaakt van kunststof met een houtlook

Prefab dakkapel

 • Op aanvraag een prefab dakkapel
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Op maat gemaakt
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Kostenbesparing en waardevermeerdering
 • Uit te breiden en af te werken met extra opties

Voordelige dakkapel in Almelo op maat

Behalve de drie voorgaande soorten dakkapellen, maken we bij VH Dakkapellen ook dakkapellen op maat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een dakkapel over de gehele breedte van uw dak te plaatsen.

We maken graag een ontwerp voor u en houden daarbij rekening met uw eisen en wensen. Wanneer u akkoord gaat, gaan we over tot productie. Tot slot plannen we met u een afspraak in en plaatsen we uw dakkapel in Almelo.

Klanten uit Almelo

 

‘Mijn man en ik wilden al langere tijd een dakkapel, maar we zagen op tegen een verbouwing. Van VH Dakkapellen hoorde ik dat zij in een dag een dakkapel plaatsen. We hebben meteen contact gezocht en inmiddels heb ik door de dakkapel eindelijk genoeg ruimte voor een kantoor op zolder.’

 - Mevrouw Zuidema uit Almelo

‘Het team van VH Dakkapellen heeft de dakkapel precies geplaatst zoals wij dat wilden. Het is net of de dakkapel echt van hout gemaakt is, niemand ziet dat het eigenlijk kunststof is.’

- Familie de Witte uit Almelo

‘Ik ben zeer tevreden over de service van VH Dakkapellen. Ik heb namelijk helemaal geen verstand van de regels voor de bouw van een dakkapel. Het team kwam er vrij snel achter dat er een vergunning nodig was en die hebben zij direct voor mij geregeld. Ik kan iedereen aanraden om een dakkapel te laten plaatsen door Van Hattem.’

 - Maarten uit Almelo

Neem contact op met VH Dakkapellen voor een dakkapel in Almelo

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dakkapel in Almelo? Neem dan gerust contact met ons op via 038 337 7989 of stuur een e-mail naar info@vhdakkapellen.nl. Voor deskundig advies plant u eenvoudig een afspraak in.

Heeft u zich al goed georiënteerd en weet u precies welke dakkapel u op uw woning wilt laten plaatsen? Vraag in dat geval via het onderstaande formulier direct een offerte aan.


Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.