Minirooftop: De (bijna) onzichtbare airconditioning op uw dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel in uw woning brengt enorme voordelen met zich mee. Uw zolder wordt een volwaardige kamer, met alle mogelijkheden van dien. Wat uw plannen voor de kamer ook zijn, u zult er meer tijd in gaan doorbrengen. Een prettig klimaat in de kamer wordt daarom extra belangrijk.

Extra wooncomfort

De Minirooftop is een energiezuinige airconditioning dat het klimaat op zolder eenvoudig regelt. Door de kamer te koelen of te verwarmen behoudt u een prettig leefklimaat in ieder seizoen. En dat allemaal dankzij een airconditioning dat bijna geen ruimte inneemt.

Technische gegevens:
Dimensies airco LxBxH (mm) 920 x 410 x 390
Maximale vloeroppervlakte (m²) 30
Koelvermogen (kW) 2.5
Verbruik koelmodus (W) 900
Verbruik verwarmingsmodus (W) 1100<

De Minirooftop in beeld

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.

Officieel dealer

Van Hattem Dakkapellen is officieel dealer van de Minirooftop. Wij verzorgen desgewenst de plaatsing van de airconditioning.

De voordelen op een rij:

  • Koelen, verwarmen en zuiveren
  • Extra wooncomfort
  • Energiezuinig
  • Zeer compact
  • Geluidsarm
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Zorgeloze plaatsing door onze monteur

Mogelijk met een dakkapel van ieder materiaal

De Minirooftop is een prachtig stukje techniek dat wij op ieder gewenste dakkapel kunnen plaatsen. Zowel de houten, houtlook als de kunststof dakkapel kunnen worden voorzien van een airconditioning van Minirooftop voor een prettig klimaat op zolder gedurende het gehele jaar. Lees meer over de verschillende dakkapellen:

Laat u informeren

Voor meer informatie over de Minirooftop kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten. Maak hiervoor gebruik van ons contactformulier of bel ons op via 038 – 337 7989.