Nog meer verruiming met XXL-dakkapellen

6 November, 2014 10:05

Het plaatsen van een dakkapel in uw woning zal enorme voordelen met zich meebrengen. Het grootste voordeel van een dakkapel is dat het een investering is in uw huis, die bij de verkoop extra geld op zal leveren. Daarnaast heeft een dakkapel ook direct voordelen voor u. Zo wordt er namelijk meer loopruimte op de kamer gerealiseerd en zorgt een dakkapel ervoor dat er veel licht binnen komt op de kamer. Zo zal er minder energie verbruikt worden door de verlichting op de donkere kamer en zal dit resulteren in een verlaging van uw energierekening. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende typen dakkapellen. Zo zijn er echte houten dakkapellen, maar ook dakkapellen met een houtlook en dakkapellen van kunststof. Normaal gesproken kan een dakkapel maar op één plek in de woning worden geplaatst en beschikt een bedrijf maar over een aantal type dakkapellen. Maar er bestaan ook zogenaamde speciale dakkapellen, waaronder XXL-dakkapellen vallen.

-          XXL-dakkapellen:

De hoogte van de dakkapellen is vaak vastgesteld op een hoogte van 1,5 meter, maar de breedte is vaak verschillend per type dakkapel. De vraag is, waarom zou u met een kleine dakkapel de kamer laten verruimen, wanneer u ook de kamer over bijna de hele breedte kan verruimen? Hierdoor ontstaat een kamer die door de ontstane ruimte en lichtinval gewoon tweemaal zo groot kan lijken. Ook zorgt u ervoor dat u over de gehele breedte kan lopen, in plaats van dat de hoogtes in de muur verschillen. De leefbaarheid van een kamer wordt gewoon verbeterd.

Vraag direct een offerte aan

Zelf uw woning extra ruimte geven?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een verruiming van uw woning kunt u bij Van Hattem dakkapellen terecht voor verschillende typen dakkapellen. Op onze website vind u meer informatie over verschillende typen dakkapellen. Niet alleen dakkapellen van hout, kunststof of met een houtlook, maar ook bovengenoemde XXL-dakkapellen (zie onze 'Speciale dakkapellen'). Voor een scherpe en vrijblijvende offerte op maat kunt u op de offerte pagina terecht. Als u meer wil weten over dakkapellen, zowel normale als bijvoorbeeld XXL-dakkapellen kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 038-3377989.

< Alles over houten- en kunststof dakkapellen